icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
31. júl 2010

Já mám právě obličej samí pupínek ,ale to je stoho jak baštím sladký 🙂 já na takové ty babské povídačky nevěřím.Podle mě se hormony plaší každé jinak 🙂 cara.m tako copak jsi kupila? už se nemůžu dočkat až dáš fotečku 🙂

tetamon
31. júl 2010

@lavazza tak ja obecne jakykoliv iniciacni obrady nemam rada, takze netesim, asi jako tvuj manzel "a musime tam fakt jit?" 😀

cufi: me se plasily uz pred tehu 😀 Jak rikal drahous, pocali jsme nehodou, neplanovane, ze pani doktorka lecila opravdu dobre moje anovulacni cykly 😉

cufinka
31. júl 2010

@tetamon ty jsi jak já, taky nemusím takový obřady 😀 a přemýšlím jestli tam vůbec půjdem 😀 😀 😀

tetamon
31. júl 2010

cufi: no u me jeste pribude otazka, kdyz mam trvaly bydliste porad u mamky, kde by se to jako konalo 😀

renka100
1. aug 2010

@novomamina ano som, mne to tam v profile nejako neukazuje 😢 neviem co s tym je...

cara.m
1. aug 2010

@cufinka koupila jsem jen obyčejné bodyčka na zapínání z boku v 56. Mám to v albu. Je to fajn bavlna a pro malé mimčo se budu snažit kupovat buď na zavazování nebo zapínání v předu nebo na boku. Bude to pro mně nezkušenou matku asi jednodušší oblíkání než přes hlavu 😀

sjussi
1. aug 2010

@cara.m taky budu muset koupit ty zboku at si to co nejvic ulehcim 🙂

tetamon
1. aug 2010

@cara.m
@sjussi no taky planuju usnadnovani, ale ze zkusenosti se synovcem muzu rict, ze ta hlavicka neni takovy problem. Aspon pri oblikani, pri koupani jsem mela bobky jako prase 😲 Tam jde o prvnich par dni, nez se trosku otukame, a zjistime, ze mrneti neupadne hlava tak snadno 🙂

sjussi
1. aug 2010

@tetamon ze zacatku nez si clovek zvykne tak to bude narocne ale potom uz budeme mit vse nacvicene a budeme to mit v malicku tak to bude snadnejsi 🙂

tetamon
1. aug 2010

@sjussi no, nevim, jak to bude ted, preci jen synovec ma uz 3.5, ale fakt jsem byla prekvapena, jak jsem se predtim bala ostatnich miminek, tak u neho to bylo jenom "cvak" a bylo to tam 🙂
Jakoze vzit ho do ruky, prebalit, oblict. Koupani jsem se teda bala, pac to drzet prcocha na rukach..jsem mela porad pocit, ze mi mokry musi vyklouznout 🙂
Tak doufam, ze to stejny nebo lepsi bude i s vlastnim 🙂

cufinka
1. aug 2010

@tetamon já bych řešila stejnou otázky .Trvalý bydliště mám ve varech a bydlím na Kladně 😀 a mimi bude mít určo tady u přítelovo matky páč bydlíme v pronájmu a aby nebyly problémy s doktorama a se školkou atd vid

cufinka
1. aug 2010

@cara.m krásnééé jako to toho Next se musím podívat ,takhle úžasný věcičky a barevný nikde nemají !!!

janicac
1. aug 2010

Ahoj, a mají v Nextu teď slevy? Já mám jejich oblečení moc ráda. Kupuju ho hlavně teda v sekáči, ale až budu znát pohlaví, tak půjdu do obchodu a nakoupím.

janicac
1. aug 2010

@cara.m moc krásné oblečky.

cara.m
1. aug 2010

@cufinka jo jo mají tam úžasné věcičky 😀
Tak jsem si na Vás dnes vzpomněla a vyfotila bříško 🙂

cara.m
1. aug 2010

@janicac nevím já to vybírám přímo z jejich stránek. Jejich obchod tady nikde nemáme ☹

janicac
1. aug 2010

@cara.m aha, já jsme našla nějaké stránky jen v angličtině. takže to kupuješ přes net?

cara.m
1. aug 2010

@janicac jo jo vyberu si něco z té anglické stránky, napíšu paní, která to vozí, a ona to objedná a doveze. Dneska jsem si objednala tu zelenou bundičku a balční 5 ks bílých overálků pro mimi do 1 měsíce, ať mám aspoň něco pro malé miminko 🙂

janicac
1. aug 2010

@cara.m tak to máš dobře zařízené. já jsme z Prahy, takže to není problém. Spíš si jen říkám, že to není tak levné jako v sekkáči tak u toho raději ještě počkám.

tetamon
1. aug 2010

cara: jejda, to je hezounky brusko... Takovy tehulky se mi strasne libi, jenom vyplopnuty brisko 🙂

@janicac s tim nextem..zkus mrknout, ono to obcas prijde tema objednavkama levneji, sice to dyl trva, ale vetsinou se to fakt vyplati (samo objednat toho vic a ne po jednom ;))) Ale je fakt, ze na tyhle veci se vyplati obehnout detsky sekace, pac ty znackovy veci tam jsou, a vyrazne levnejsi, s tim, ze to neni skoro pouzity (no jak dlouho to tem prckum vydrzi) 🙂

cara.m
2. aug 2010

@tetamon je otázka, jestli budu mít jen bříško i za měsíc 😀 😀 😀

cufinka
2. aug 2010

@cara.m no krásné bříško ,už se nám to rýsuje ,počkejte holky za 6týdnů 😀 No stím Next já koukala že to jde normálně objednat a jsou tam napsany koruny nebo se pletu teda?

cara.m
2. aug 2010

@cufinka no já tam vidím libry 🙂

cara.m
2. aug 2010

@cufinka Já si včera objednala tu zelenou chlupatku a těch 5 overálků pro mimčo do 1 měsíce, myslím, že 5 ks mi bude pro tak malé mimčo stačit a jinak budny a svetry atd. budu kupovat to nad 3 měsíce, naše 62 ať to nějakou dobu vydrží

cufinka
2. aug 2010

@cara.m vždyt tam je Kč to je co teda? jsem blondýna nu 😀

cufinka
2. aug 2010

@cara.m jj jsem stejného názoru mikči a bundy 62 🙂 no ta zelená je báječná 🙂 koukala jsem že jsou v Praze jen v Letňanech ,myslíš že tam budou mít vše jako tady na netu?

cara.m
2. aug 2010

@cufinka nooooo to nevím, můžeš se juknout. Já tady Next nikde nemám, takže to řeším vždy takto. zatím je čas a ty věci objednávají celkem rychle. Ale jukni se, kdyby to tu bylo a vyšlo by to levněji, tak bych Tě zaúkolovala 😀

cara.m
2. aug 2010

@cufinka na jaký Next se díváš? Já na jejich ofitko stránku /www.next.co.uk a tam jsou fakt jen libry

cufinka
2. aug 2010

mrknětě tady jsou tam i nové i z bazárky http://www.mimibazar.cz/nove_fotografie.php?str... 🙂

cufinka
2. aug 2010