icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
2. aug 2010

@cufinka nooo tak proto 🙂

cara.m
2. aug 2010

@cufinka jo jo a přes ženské z mm to právě beru 😉

cufinka
2. aug 2010

@cara.m no ale jak se to dělá? jako si tam vybereš a jí napíše velikost a co to je za výrobek? nebo jak?

cara.m
2. aug 2010

@cufinka jo jo jsou tam maminky, co inezrují, že objednávají Next, mají tam podmínky a kdy mají uzávěrky a termíny dodání a uvedený svůj kurz libry - započítávají do toho poštovné atd. Takže si to vynásobíš tím, co je uvedeno na ofitko stránkách, tím víš cenu a pak jim jen napíšeš, co chceš, kolik toho chceš atd.

cufinka
2. aug 2010

@cara.m já nevím proč ale příjde mi že ten Next má nejlepší věcičky 😀 si mě normálně naočkovala 😀 😀 😀 ale že má převahu holčičích? nebo co vidím na tom mm tak tam je převaha růžové .Já tu HOLČIČKU TAK CHCI ! 😀

lavazza
2. aug 2010

Nevíte, že by třeba byla nějaká prodejna s tím Nextem? Právě jedna známá co mi prodala celkem výhodně pár věcí se zmínila, že má i věci z Nextu pro starší holčičku. Jako na potvoru sem ji dlouho neviděla abych se jí optala.

cara.m
2. aug 2010

@cufinka No jo já taky budu mít hlavně Next, však se mi stačí podívat do alba 😀 A to zatím jsem kupovala střídmě, protože jsem musela kupovat neutrál 😀 😀 😀 Já chci taky holčičku, pro ty kluky mají taky hezké věci, ale ty holčičí jsou prostě hezčí 😀

cara.m
2. aug 2010

@cufinka no ale na druhou stranu, za kluka zase tolik neutratíme, protože nebude tolik šatiček 😀 😀 😀 😀

cara.m
2. aug 2010

@lavazza já nevím, v Praze by něco být mohlo? Fakt nevím.

janicac
2. aug 2010

@cufinka pobočky Nextu v Praze:

* Obchodní centrum Chodov - Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4
* Pasáž Myslbek - Na Příkopě 19/21, 110 00 Praha 1
* Arkády Pankrác - Na Pankráci 86, 140 00 Praha 4
* Metropole Zličín - Řevnická 1, 155 21 Praha 5
* Obchodní centrum Nový Smíchov - Plzeňská 8, 150 00 Praha 5
* Obchodní centrum Letňany - Veselská 663, 190 00 Praha 9

cufinka
2. aug 2010

@lavazza Next prodejny jsou málo v Praze je jen v Letňanech co jsem našla ☹ pak ty velky města Ostrava ,Brno je to na netu tak mrkni

cufinka
2. aug 2010

@janicac jéééééééééééé tak to jsi mi ted zvedla jako náladu já našla jen ty Letnany 😀 supeeeer

janicac
2. aug 2010

oblečky mají fakt krásné. pěkné mají i značky gap, ladybird, early days, mothercare

janicac
2. aug 2010

@cufinka já jsem právě věděla, že jich v Praze je víc.

janicac
2. aug 2010

mrkněte na www.laclik.cz není to nejlevnější, ale oblečky moc krásné. já už tam nakupuju dlouho a vždy je to moc krásné.

janicac
2. aug 2010

@cufinka já jsme taky moc chtela holcicku. ted kdyz mi vic lidi reklo, ze budu mit kluka, tak jsem si nejak zvykla.

cufinka
2. aug 2010

@janicac ale ještě ti to neřekl doktor ne? 🙂

cara.m
2. aug 2010

@cufinka v Ostravě je taky? A kde?

janicac
2. aug 2010

@cufinka neřekl. jsu tam v pondělí, tak doufám, že bude hezky natočené a řekne mi to. musím mu domluvit🙂

cara.m
2. aug 2010

@cufinka no je to nádherné, ale já se snažím zatím dívat je na overálky, dokud nemám potvrzené pohlaví 🙂 🙂 🙂

cara.m
2. aug 2010

@cufinka no já tam žádnou pobočku v Ově nevidím 😠

janicac
2. aug 2010

@cara.m našla jsem jen pobočku v Jihlavě.

cara.m
2. aug 2010

@janicac tak já na to, kdo mi to říká neberu zřetel, protože u hodně kámošek to bylo právě opačně 😀

cara.m
2. aug 2010

@janicac no jo takže já mám smůlu, ale nevadí, net to jistí 🙂

cufinka
2. aug 2010

@cara.m já nevím mě tam vyjela včera i ostrava ale vyjeli mi tam v praze jen letnany takže kecaj 😒

janicac
2. aug 2010

@cara.m a taky jednu v Brně

janicac
2. aug 2010

@cufinka v Ostravě mi to vyhledalo samé Next security🙂

cufinka
2. aug 2010
janicac
2. aug 2010

@cufinka ještě mít tu holčičku🙂