Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ja jak tak sleduju ty prteci veci, tak jak rika synovec "počebuju" vedet, co to bude, hernajs 😀
cara: no, ja jsem znala tehule, kterym zustalo jen to prilipnuty brisko a prsa, jinak zustaly porad stejne krasne stihlounky, takze co by nezustalo jen brusko 🙂
@cufinka no hele, v zime ti stejne vetsinou bude chodit v kombineze a fusaku, takze asi i proto.. A doma ho beztak budes mit v dupackach nebo puncochacich 🙂
Tak nesmis nakupovat tak moc do barvicky podle toho, co dr. rekne 🙂, beztak prcek rychle vyroste, tak holt az ty vetsi veci "najisto" 🙂
@cufinka no když vezmeme, že ty šatičky jsou do 3 měsíců, tak v březnu už bude lépe 😀 😀 😀 ale je jasné, že šaty a svetřík obleču jen na cestu někam autem na návštěvu "na lepší", na prochajdu budu huňat do overálku, kombinézy apod. Šatiček na tak malé miminko stejně moc neužijeme, myslím, že lepší to bude od těch 4 měsíců 🙂
taky to tak budu děla, pár kousků koupím, ať mám radost. Ale jinak nakoupím hodně overalů - ty mi přijdou fajn na doma ne jen na spaní, bodyček, nějaké tepláčky atd.
@cufinka cece, me je to fakt uprimne jedno 🙂 Jako jo, holcicka je fajn, ale kvuli jedne kamosce, ktera je presvedcena, ze najisto umi predpovidat, "co" to bude, tak chcu, aby to byl chlapecek. I kdyz u holcicky bych se vic vyradila 😀
Tatinek chce holcicku 🙂
Ja chcu hlavne zdravy prte, ja jsem kolem sebe mela i chlapecky, i holcicky, oboje ma svoje 🙂
Ja mam pocit, ze na spani bobek nenosil pod overal body, rozhodne si to nevybavuju.... Na doma urco ne. A na venek sel stejne body, puncochace, mikina, gate, ... hh, pak uz nevim, jestli neco navrch, ale asi ne, pak uz rovnou kombineza a fusak 🙂 Cepice si nepamatuju (to bude dilo, ja uz nas vidim jako matky 😀)
😀
za jak dlouho byvaji vysledky triplu?
Ahojte, ja som tu prvykrat a aj tehotna prvykrat 🙂 Tak je vsetko pre mna nove.... 😲 🙂
mě čekaj tripli už ve středu sakra 😒 vůbec se na ně netěším ☹
cara: ja si to rikam taky... 😲 Byla jsem vlastne v patek po tobe, a zatim nikdo nevolal, tak jeste pockam do stredy (moje gyn ambulatne ordinuje jen streda az ctvrtek odpo, jinak "funguje" v motole 🙂), a pak uz se asi uklidnim, ze je to teda ok 🙂
cufi: tak to by museli mit zamestnanou dalsi silu jen na to telefonovani. Aspon ja kam vlezu na tehuleci doktory, tam je TOLIK tehuli, ze to fakt neni v jejich silach vsem davat vedet...
ahojte ja uz mam vysledky z triple testu - vsetko ok, cakala som tyzden. tak sa veeeelmi tesime 🙂

@janicac i kdyby nebyla tak na kluky jsou taky prdácký věcičky 🙂 jen já jsem prostě na tu růžovou a na ty šatičky nu 😀