icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
2. aug 2010

@luciemar a jaké jsi koupila velikosti? 🙂

cufinka
2. aug 2010

@cara.m my sme pošahaný 😀 😀 😀

luciemar
2. aug 2010

@cara.m Až mi manžel přiveze foťák... 😒 Je to zatím jen rozjezd... 😉

luciemar
2. aug 2010

@cara.m Vše 1 - 3 mths... A ještě jsem okukovala nádherná bodýčka v Chiccu, ale to až příště...

luciemar
2. aug 2010

Našla jsem to na netu, nešla mi zkopírovat fotka, tak aspoň odkaz...sladký... http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys...

cufinka
2. aug 2010

@luciemar jůů na to jsem taky koukala!!!( teda já čuměla na všechno 😀) krásné

luciemar
2. aug 2010

@cufinka No, člověk by vůbec nevěděl co dřív. A měli tam úplné úúúžasný věci na klučíky!!!

zuzik28
2. aug 2010

ahoj holky,
tak dneska jsem si volala pro výsledky trippl testů a následně si je byla vyzvednout pro genetickou konzultaci. Vše dopadlo dobře, všechny hodnoty jsou pod cut-off hodnotou, což prý znamená nízké riziko. Já mám takovou radost...snad bude tedy vše v pořádku. 12. srpna jedeme na genetiku, tak asi teprve tam se uvidí jak to vypadá. Doufám, že už si budu moct pořádně oddechnout.

luciemar
2. aug 2010

@zuzik28 Gratuluji, skvělá zpráva...Určitě bude i na konzultaci vše v pořádku a budeš si moct oddychnout 😉

cara.m
2. aug 2010

@luciemar Noooo tak to mám v plánu taky koupit 😀 Je to teplé?

sjussi
2. aug 2010

@zuzik28 gratuluji 🙂

zuzik28
3. aug 2010

díky moc holky, doufám, že to dopadne.
Jo a přeji pěkný den a hodná miminka 🙂

cufinka
3. aug 2010

Holky moje ,už ste byly u zubaře a u obvoďáka pro razítko do TP?

luciemar
3. aug 2010

Cara.m jojo, je to teploučké a krásné, manžel to nazval sněhuláček...
Cufinko, já jdu ve čtvrtek na EKG a koncem srpna k zubaři, takže plánuju...

cara.m
3. aug 2010

@cufinka já ne, předpokládám že tam posílá gynekolog? Nebo jak to je?

cufinka
3. aug 2010

@cara.m no však jo hned na začátku mi řekla sestra že si mám oběhnout zubaře a obvodní ale nevím do jakýho týdne mám čas .k zubařu jsem objednana v září

cara.m
3. aug 2010

@cufinka no mi nikdo nic neřekl. K zubaři jsem objednaná na říjen a to už od dubna, ale pochybuju, že by mě vzala dříve, protože má plno. Jenže to ho 2 x za těhu nestihnu. Tak se na to zeptám na příští poradně 16.8.

cufinka
3. aug 2010

@cara.m těhulka má prý nárok na 2 vyšetření bezplatné u zubaře , no určo se zeptej. Já taky počítám že tam pujdu jen jednou. A když tam si objednana v říjnu tak není problém dáš jim TP a oni ti tam dají razítko 🙂

cufinka
3. aug 2010

@luciemar na to EKG tě posílá obvodní že?

tetamon
3. aug 2010

ahojte treperendy 🙂,
tak jste me namotivovaly s tim zubarem, jsem se sla objednat v klidku, ze beztak bude dlouha objednaci doba. Prd, jdu v pondeli 😀

Me teda gyn. taky nic nerikala ohledne toho obihani dru. Ale je fakt, ze v tehu prukazce mam EKG, ktery mi prakticka natocila, kdyz jsme menily leky na tlak, a to uz jsem byla tehu, takze asi uz ho mam 🙂

cufinka
3. aug 2010

@tetamon mě to setra hned právě říkala na začátku těhu co mi vystavělli těhu průkajdu 🙂 No aspon to budeš mít za sebou 😀 😀 😀

cara.m
3. aug 2010

@cufinka tak já se poptám kdy se to má absolvovat na příští kontrole a koncem srpna zajdu k praktické.

sjussi
3. aug 2010

@cufinka mne to taky rekla dr hned na zacatku,ale jen o tom zubari.ale stejne mne zrovna bolel zub 😢 tak ybch tam musela chte nechte 😒

kamusek
3. aug 2010

Zdravím všechny těhulky.....chtěla jsem se jen zeptat, kolik z vás ještě chodí do práce a jakou práci děláte?? A jak dlouho hodláte v práci zůstat?? 🙂 Jestli až těch 8. týdnu před porodem, kdy začíná mateřská?? 🙂

cara.m
3. aug 2010

@kamusek tak já zatím pracuju, a pokud to půjde, mám v plánu vydržet až do 8 týdnů před porodem 🙂

cara.m
3. aug 2010

@kamusek jo dělám kancelářskou práci

tetamon
3. aug 2010

kamu: jako cara.m, taky vkancelari, taky hodlam vydrzet do konce 🙂

sjussi
3. aug 2010

@kamusek ja varim v pizzerii ale do tech 8 tydnu pred porodem pochybuju ze tam vydrzim,je tam dost horko,navic uz budu mit poradny pupek 🙂 a taky budou dost asi otekat nohy a povolani ktere vykonavas ve stoje bude asi narocne.uz to kde clovek sedi bude nahul si myslim takze to kde stojime bude jeste horsi 🙂

cara.m
3. aug 2010

@sjussi já tě obdivuju, vařit bych asi nevydržela, a jak to šlo v 1. trimestru když byly nevolnosti? Nebo jsi žádné neměla?

kamusek
3. aug 2010

@sjussi : Tak to určitě, když delší dobu stojíš, je to síla....Já taky pracuji v kanceláři, v internetovém obchodě, ale bohužel někdy musím dělat i nějakou práci ve skladě se zbožím, takže od 1.října najme šefik novou holku místo mě a já už budu jenom sedět a zaučovat ji 🙂 Máš pravdu, že i sedět 8 hodin bude asi záhul a hlavně to bude šíleně pomalu utíkat, ale snad to zvládnem 🙂 Největší nápor tady v práci máme tak od půlky listopadu, protože lidi začínají šílet a nakupovat na Vánoce a to už tady nebudu, takže to super vyšlo. Jinak bych musela na nemocenskou...