icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolelole
3. aug 2010

tak ten můj měl problém, že neveděl co mu říkat a cítil se u toho tak nějak trapně ale teď když má za úkol přečíst 2-3 kapitoly, bere to jako úkol tak se s tím líp popere 🙂 ale to jsem zjistila že platí ve všem, když mu dám "konkrétní úkol" hned to všechno jde jak po másle 😀

tetamon
3. aug 2010

@sjussi zavinka krasna 🙂, takovy vesely barvicky... Tu zelenou mam moc rada 🙂

lolelole
3. aug 2010

@sjussi ja jsem taky začínala na 68 tak uvidíme kam to dotáhnem 🙂 ja s váhou bojuji pořád dookola od malička

sjussi
3. aug 2010

@tetamon diky 🙂 no mne se prave zelena libi a chtela sem neutralnii barvy a prej je to bila,zelena a zluta ikdyz mne prijde zelena klucici a zluta holcici 🙂
@lolelole to ja taky a taky nesmim moc pribrat ani ted,na coz mne upozornovala i dr protoze sem mala ale trosku sirsi 🙂

cara.m
3. aug 2010

Tak já jsem přibrala 3 kg, ale začínala jsem na 47, teď mám 50, ale řekla bych, že je to je v bříšku 🙂

sjussi
3. aug 2010

@cara.m heh uz se tesim co budeme psat v listopadu za vahy 🙂 🙂 🙂 🙂

lolelole
3. aug 2010

@sjussi to už raděj ani nebudeme psát 😀

sjussi
3. aug 2010

@lolelole 😀 😀 😀

lolelole
3. aug 2010

ještě přidávam fotku našeho akrobata, leží tam pomotaný až hrůza 😉

cara.m
3. aug 2010
tetamon
3. aug 2010

@sjussi ja miluju jasny barvicky, akorat na sobe je nosit neumim, takze prcek bude asi v leccem chudak..on/a si to muze dovolit, tak se silena matinka vyradi 😎

@lolelole to ted stejne moc neovlivnis, pokud jis normalne. A ty 3 kg .. vem, ze na konci tehu ti deloha vazi neco pres kilo, oproti beznym 70 g pred tehu. Zadrzujes vic tekutin. Mas vic krve (holt nepotrebujes jenom pro bezny obeh, ale i pro mrne 🙂) V deloze mas plodovku. Mrne taky neco vazi. Takze bych rekla, zes pribrala opravdu tak malinko, ze pokryjes akorat toto (nemluvim o zvetseni prsu, jak se to tam vsechno steluje na tvorbu mleka 🙂)

lolelole
3. aug 2010

@tetamon asi máš pravdu 😉 akorát mně to trochu překvapilo..je fakt, že v poslední době vypiju tak 4l vody denne, pořád mám žízeň, tak se to asi někdě taky ukláda..kdoví..

sova33
3. aug 2010

@lolelole
@tetamon Já už mám nahoře pět kilo. 😖

tetamon
3. aug 2010

@lolelole fakt, pokud jis normalne, tak stejne nic vic nevymyslis ;)

@sova33 no, me to minule kolisalo mezi 5-6, ale nevazim se doma, az v poradne, takze uvidim, kolik to bude. Mam pocit, ze jsem pribrala zase kousek...

lolelole
3. aug 2010

@tetamon no snažím se dávat si na stravu pozor...kvůli prckovi i kvůli mně 🙂 ale někdy samozřejmě taky zhřeším. Nejvíc ale teď nadáva manžel, protože ho taky pořád cpu zeleninou 😀

sjussi
3. aug 2010

no ja taky mivam docela zizen ale ne pres den,vetsinou jen v noci 🙂
konecne sem prisla na to jak manipulovat se skenerem tak sem pridala fotky z utz ty ostatni predtim byli focene telefonem ale na tech z utz se to lesklo 🙂

cufinka
3. aug 2010

@sjussi krásné mimi 🙂

sjussi
3. aug 2010

@cufinka diky 🙂 ten tvuj prcek taky,ale strasne mne uchvatil ten tvuj kocarek co mas ve fotkach akorat bych brala taky 4 kolovy podvozek 🙂

tetamon
3. aug 2010

To jsou hezky miminka tady 🙂

sirenita
3. aug 2010

@lolelole tak to já zatím lítám +- kilo, takže zatím nic...ale co není, může být a "děsím" se podzimu 😀

lolelole
3. aug 2010

@sjussi hezké fotky mimi 🙂 už víte co to bude ?

sirenita
3. aug 2010

@sjussi švagrová si taky kupuje Firkon na 4 kolech, zatím u ní nejvíce zabodoval. Tento týden ho bude objednávat z netu... 🙂

cufinka
3. aug 2010

@sjussi jj to já taky chci už 4kola 🙂 je to Firkon a stojí 6500 😀

sjussi
3. aug 2010

@lolelole stale nevime,ve 12tt sme se neptali a chteli sme se zeptat az pujdu 29.7. na triplly ale nebyli sme na utz tak se zeptame az 26.8.

sirenita
3. aug 2010

@sjussi taky se přidávám, hezoučká fotka 🙂 Už se těším na svoji další....v pondělí 🙂

cufinka
3. aug 2010

já už o viděla naživo.... je sice těžší má 12kg ale co...má přeci kolečka 😀

sjussi
3. aug 2010

mne se hodne libi taky dorjan country cross 2010 maji hezke barvy taky treba tu na fotce nebo hnedou s puntikama,tmave zelenou a tak

sirenita
3. aug 2010

@lolelole super fotka 😀 😀

sirenita
3. aug 2010

@sjussi ten vypadá moc hezky

cufinka
3. aug 2010

@sjussi ten je taky moc pěknej 🙂