Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak já jsem přibrala 3 kg, ale začínala jsem na 47, teď mám 50, ale řekla bych, že je to je v bříšku 🙂
@sjussi ja miluju jasny barvicky, akorat na sobe je nosit neumim, takze prcek bude asi v leccem chudak..on/a si to muze dovolit, tak se silena matinka vyradi 😎
@lolelole to ted stejne moc neovlivnis, pokud jis normalne. A ty 3 kg .. vem, ze na konci tehu ti deloha vazi neco pres kilo, oproti beznym 70 g pred tehu. Zadrzujes vic tekutin. Mas vic krve (holt nepotrebujes jenom pro bezny obeh, ale i pro mrne 🙂) V deloze mas plodovku. Mrne taky neco vazi. Takze bych rekla, zes pribrala opravdu tak malinko, ze pokryjes akorat toto (nemluvim o zvetseni prsu, jak se to tam vsechno steluje na tvorbu mleka 🙂)
To jsou hezky miminka tady 🙂
já už o viděla naživo.... je sice těžší má 12kg ale co...má přeci kolečka 😀

tak ten můj měl problém, že neveděl co mu říkat a cítil se u toho tak nějak trapně ale teď když má za úkol přečíst 2-3 kapitoly, bere to jako úkol tak se s tím líp popere 🙂 ale to jsem zjistila že platí ve všem, když mu dám "konkrétní úkol" hned to všechno jde jak po másle 😀