Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi gratuluji k super správičce 🙂
my si ještě týden a kousek musíme počkat, ale ani si nepripouštím, že by mělo být něco špatně. První skrínig nám vyšel na jedničku 1:39 000 nebo tak nějak a doktorka říkala že je podrobnější, než ten v 16 týdnu. Tak snad bude vše ok 🙂
Jinak holky mívate některá takové jakoby lehce předmenštruační pobolívaní ? Spíš než bolest to byl takový soustavnější tlak. Stalo se mi to ted 2 dny za sebou, jenom na chvílí, tak nevím co to je. Ale bylo to jiné než píchaní, když se roztahuje děloha...Stáva se to i vám ? Nechci hned bežet k dr. tak se raděj poptám u vás..díky
@lolelole jo jo mě se to stává, tlak a někdy přímo jako polesti při MS. Já jsem s tím kdysi byla u doktorky, měla jsem to v kuse. Bylo to natahováním vazů, dala mi magnesko a měla jsem se snažit být v klidu. Teď když se mi to přihodí, dám si magnesko nebo nic záleží, jak moc silně to vnímám.
jéj díky holky - hned jsem klidnější 🙂
@lolelole souhlas, taky to občas mívím, ale beru magnézko pravidelně, takže jen za čas tak jeden den pocítím zvláštní tlak a pak je to zase ok.
Jinak jsem taky moc ráda, že jsme rodina nekuřáků...jen tchýně s tchánem, ale ti to radostně omezí 😀 neboť teď v říjnu rodí švagrová 😎 Aspoň se předem něco přiučím na malém miminku a v lednu hurá k tomu našemu 🙂
těhulky ted mám další dilema 😀 do kočárky deku v zimě určo ale jakou? to se kupujou ty španělský deky na to??? 😕
Dneska mi přišla krásná bílá mička z Nextu. Objednala jsem si ji pro nejmenší prťě už použitou a je perfektní! A stále jen stovku 😀
Ahojky,před časem jste mi radily ohledně NT,nechodím sem pravidelně,i když mezi vás termínem patřím,ale občas si vás přečtu.
Četla jsem,že řešíte tvrdnutí...to poznáte určitě,je nepříjemný pocit,kdy vám ztvrdne děloha,je to kontrakce,nebolestivá,ale celkem nepříjemná.V prvním těhu jsem brala magnesko,právě kvůli tomu.
Deka do kočárku...my máme larisu ještě po manželovi,je hrubá teplá,klasická deka,akorát menší.Španělské jsou asi fajn,ale jsou drahé a abych řekla pravdu,ani nevím,jestli,když bude mít mimi fusak se ještě vejde i do deky.
Zkusim to příště říct dr a uvidíme zda nám dá taky preventívě taky magnézium...vitaminky už neberu od 2 semestru žádne jenom listovku, ale jím hodně zdravě, tak myslím, že to snad ani není potřeba.
Jinak my jsme naštěstí všichni nekuřáci 🙂 Teď v těhu mi smrad z cigaret hrozně vadí 😝 blee
a k tem deckam tu koupim nekde v obchode,pres net radsi ne,budu klidnejsi kdyz zkusim jaka je na pohmat 🙂
@sjussi tak hlavně, že jsi přestala 🙂 Nesnáším pohled na maminy které kouří i při těhotenství a vůbec se mi nelíbí, když jde rodič, nebo kdokoliv, kdo veze kočárek a přitom ještě kouří...děs...
Pro mě je super, že kde pracuji, je vedle obchod s povlečením, dekami atd., takže si to můžu ošahat a ještě mi dá paní dobrou cenu. 🙂 a má právě i ty španělské deky...
@sjussi Já právě dělám v obchodě s telefony a pod. a sedím u PC a za mnou je velká výloha a občas vidím právě některé, co jdou s kočárkem a kouří u toho a je jedno, jestli je to malý prcek v hl.korbě nebo už větší ve sporťáku...prostě děs...
@cara.m já právě taky řeším hodně věcí - nebo budu - přes net, ale něco ne 🙂 Zrovna za týden jedu v sobotu do Polska, tak aspoň mrknu na nějaké povlečení, oblečky, švagrová tam před měsícem koupila komplet soupravu ( 4 díly ) na postýlku + peřinku a polštářek a držák na nebesa za 900,-, tady by za to dala min. 1.500,- 🙂
Jak se tady bavíte o těch dekách, tak si myslím, že deka za 600-900,- je dle mého názoru zbytečná. Dá se sehnat měkoučká deka, v různých barvách, co může být jak do kočárku, tak třeba na přikrytí při chladnějších dnech dejme tomu někde na návštěvě nebo u babičky 🙂 A stojí okolo 250,-
My právě s manželem hodně objednáváme přes net, koukneme se kde je víc věcí výhodnějších a pak to objednáme. Právě třeba ta sada povlečení s nebesy a mantinelem nás přišla asi do 800kč nebo i míň, už si to přesně nepamatuju.
Na některý věci se taky radši kouknu v reálu, ale když je to z netu levnější tak proč to neobjednat. Třeba koukám na netu i na kočárky, ale stejně pak zajdu do obchodu a chci se kouknout, jak opravdu vypadá.
já si uplně užívám nákupy přes net ,,zdá se mi že je to víc přehlednější (akorád že si to nemuzu ohmatat nu) když se mi neco líbí tak se po tom mrknu kde to maji nejlevnější 😀 jinak kočár budem kupovat v kameným obchodě 🙂 a ta španělská deka je sice užasná ale zbytečně drahá ...ta larisa je za 200 a teploučká
@lavazza ja to taky tak delam,bud se podivam v realu jak to vypada a levne to koupim na netu a nebo kdyz neco kupuju na netu tak toho vezmu vic
@cufinka ono si nekdo potrpi na drazsi veci(znam i takove u kterych mi prijde ze vybiraji podle toho jestli to neni na jejich vkus moc levne)ale mne to prijde zbytecne pokud je to jen na chvili
Vidim, ze jsem stihla odbehnout koupit listky na vikend a jeste porad resite deky 🙂 Ja to nejak nehrotim, koupim nejakou normalni, veselou, daji se koupit krasny... Holt spanelsky jsou krasny, ale za tu cenu se mi nechce, kdyz mam toho pracujiciho studenta 😀

@cufinka po tydnu,byla sem na nich minuly ctvrtek,mne prave nerikala kdy budou vysledky ale kdyz sem byla na odberech tak sem si mela prijit po tydnu tak ted sem tam taky po tydnu volala.taky sem byla nervozni do dneska jestli je vse ok 🙂