Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
budete kupovat i monitor dechu?
@sjussi segra ho mela, mladoch jim obcas zapomnel dychat, behem pul roku prestali pouzivat, ale rozhodne pro jejich klid to bylo uzitecny... Akorat se pak nesmi zapomenout vypnout, kdyz se narychlo vytahuje miminko z postylky. Takhle v noci, kdyz ti to ve dve zacne rvat, to by jeden umrel leknutim 😎
Já ho používat taky budu. Půjčují ho u nás v porodnici, takže si ho asi jen půjčím.
ahojte,hanka zaspinkala,tak som na chvilku tu 🙂
gratulujem k dalsim dobrym vysledkom na triploch 😉
trosku vam zavidim,ze tu riesite nakupovanie 😖 ja mam deky este po sestrinej dcerke a nejake som kupila aj ja 😅 takze mam tolko,ze mozem striedat kazdy den,dalsiu nepotrebujem 😖 skoda 😅 😀 inak ja som kupila deku v lidli za 200sk este vtedy a je naozaj uplne makucka a prala som ju uz vela krat,stale zostala taka makka.takze naozaj dat 900korun za deku je asi vela 😒
pri hanke som mala monitor dychu,ale len pozicany a vcera som prave uvazovaa o tom,ci si ho nekupime..naozaj som bola kludnejsia,ked som otvorila v noci oci a len to tak jemne blikalo 🙂 a veru aj my sme to zabudli vela krat vypnut,ked som malu vybrala z postielky 😠 😀
a chcem sa spytat,ako sa vam spi v noci?ja mam niekedy take noci,ze sa zobudim a nemozem aj hodinu zaspat 😒 napriklad aj dnes som taku mala,hanka sa zobudila,potrebovala podat maznacika,co sa jej stratil v posteli 😀 😵 a odvtedy som nevedela zaspat,potom som zacala byt hladna 😠 tak som si dala par bobuliek hrozna na oklamanie 😅 a konecne som zaspala.a za chvilu sa hanka zobudila,ze:"dobje jano,maminka" 🙄 😉
my budeme mít monitor dechu půjčený od ségry - myslím, že to pro klid duše stojí za to. Slyšela jsem že více falšených poplachů mají monitory, které byli používané již na jiné dítě, ale raděj párkrát falešní poplach než jednou litovat...
a pisete tu o tom magnezku-tie,ktore uzivate magnezko,tak uzivate aj nejake vitaminy plus k tomu?lebo ja uzivam len vitaminy pravidelne,magnezko len pri zatazi
@sirenita no je to na porazenie,lebo potom sa neviem ani nijako ulozit,najhorsie ,ked zacnem k tomu vsetkemu este nad niecim aj premyslat 😝 tak to mozem rovno vstat a ist chystat ranajky 😅 🙄
u hanky sa mi to stavalo tiez a potom v uz pred porodom par tyzdnov,som chodila spavat az tak o pol noci,skor sa mi nedalo a vstala som uz o stvrtej 😝 cumela som do telky a o siestej som si sla zas lahnut 😅 a takto to bolo cely den..teraz mi to nehrozi,kedze tu mam uz jedno dieta na starosti 😵
@kostri ja mam od zacatku tehu problemy usnout, mam zakladni spaci polohu na brise, ze zacatku neslo kvuli bolavym prsum, a pak se mi uz vyploplo bricho. Takze ted se tam obcas valim jako vorvan... Zajimavy, ze o vikendu, dyz si muzu prispat, tak jsem vzhuru nejpozdejI (a to asi jen 3x za cele tehu doted) v 9... 😲
@kostri já užívám magnesium vždy po jídle ráno a večer a když jsem měla na začátku těhu bolesti, tak i po obědě. Doktorka mi řekla, že to můžu brát celé těhu. Navíc tím doplňuji ten hořčík. Jen se to má vysadit, nevím, cca měsíc před porodem. Jinak beru k tomu akorát kyselinu listovou. 1.trim. jsem ještě brala ten babyplan. Teď nic víc. Jo a chci ještě brát vápník 🙂
Tak to já bych spala a spala a problém se spaní nemám. Spíše se vstáváním 😀
Já beru magnesko jen nárazově a jinak beru Femibion. Snažím se jíst pestře, ale někdy to přece jen nejde a nemám chuť tak chci mít jistotu, že má mimčo vše co potřebuje.
@cara.m 😀 no ja som prvy trimester spavala cez obed s malou a dobre mi to padlo,lebo som byvala preukrutne unavena-myslim ze to bolo z nedostatku zeleza 😔 a teraz sa snazim udrziavat cez obed v bdelom stave,lebo ked si zdriemnem hodinku,nestaci mi to,som uplne omracena a mrzuta a musim sa polhodku preberat ale hanka je jak rybicka a len by ma nahanala 😝 😀 😀 😀
to magnezko som aj ja brala cele minule tehu,ale len jedno za den a vysadila som ho tiez mesac pred porodom.to som zacala brat homeopatika na zmiernenie porodnych bolesti 😕
@sirenita ake magnezko beries?
@tetamon aj mne pri hanke robilo obrovsky problem nespat na bruchu 😒 aj po porode 😒 prakticky som tak zacala znovu spavat az tak od hankinku desiateho mesiaca a to ti bolo labuzo 😎 😀
@kostri jooooo, to mi povidej, to bude labuzo. Lehnout na bricho 😎
A s vitaminama...brala jsem listovku, ted spis narazove nejaky reklamni tehu, co jsem dostala (mam tam asi jeste 2 vitaminy 😀), magnezko od doktorky (ale mam pocit, ez tam je i listovka), a budu muset mrknout nekde po zelezu, pac ho mam malo, jinak mam vysledky z krve pry krasny 🙂
Magnézum vám předepsala dr, nebo je to volně prodejné ?

Já teď hledala a zatím jsem našla nejlevnější španělskou za 420,- a vypadá hezky 🙂