icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tetamon
6. aug 2010

@lolelole jsou i volne prodejne, ale me psala dr.

sirenita
6. aug 2010

@lolelole je volně prodejné, ale nechala jsem si ho napsat, je pak levnější 🙂

lolelole
6. aug 2010

@kostri to je sobrý nápad dát to jenom pod plachtu ze začátku 😉 píšu si to do svého debilníčka 😀

cara.m
6. aug 2010

@lolelole já mám Magnosolv a ten je na předpis

sova33
6. aug 2010

@kostri Taky se občas v noci vzbudím a pak třeba hodinu nemůžu usnout, to je pak strašný.

kostri
6. aug 2010

u nas je magnezko volne predajne,ja som uzivala,aj teraz mam magne B6,je najlacnejsie.a su to ozaj velke tabletky 😝 ale rozpustaju sa v puse,na taky prasok,potom to len zapijem.a pri hanke mi to nevadilo,skor som za nimi bazala,lebo som mala nesmiernu chut na omietku 😕 😅 a tu som samozrejme obhryzat nemohla 🙄 😀 tak som si dala toto magne do pusy a to jak sa mi tam rozpustalo,tak som bola v siedmom nebi 😀 no teraz mi je z neho blivno 🤐

kostri
6. aug 2010

@sova33 no vidim ze sme viacere na tom tak 😒 ze vraj pomaha dat si za lyzicku medu,zatial som neskusala
a co si davate,ked vam niektore jedlo nepadne dobre?ja som teraz od dr vymamila jedny homeopatika a su ozaj super,dam si po jedle a nic mi neni,len grgam ostodvesto 😉 ale chvalabohu uz mi nebyva tak zle

kostri
6. aug 2010

@lolelole 😉 😎

kostri
6. aug 2010

volaju sa cocculine tie homeopatika

sova33
6. aug 2010

@kostri Mně naštěstí zle nebývá. Jenom bych pořád jedla, ach joooo.

lavazza
6. aug 2010

no já sem třeba teď viděla v kiku krásnou deku a stála asi okolo 209kč

kostri
6. aug 2010

no to aj ja,jem prakticky stale a neviem si odopriet tie jedla z ktorych mi byva zle 😔 niektore proste musim-kusok tukoveho chlebika a paprika v oleji 😕 😅 no musim 😀 tak sup na to tie kokuline a je to ok 😉 len co bude pri kojeni,som zvedava 😕 ked to bude ako pri hanke,ze som nemohla dokopy nic 😒 ..

kostri
6. aug 2010

@lavazza no vidis,v kiku maju tiez pekne vecicky!minuly rok som tam kupila taku mensiu larisku do sportaku a ta bola dokonca len tri eura 😕
casto tam nakupujem pre hanku veci,su fajn a v dobrej cene

kostri
6. aug 2010

no hanka je uz hore,tak zatim pa 🙂

lolelole
6. aug 2010

Ja mám štěstí, za celé těhotěnství mně asi jenom 3x naplo ale nezvracela jsem ani jednou 😉 Můj bobíšek v bříšku je prostě miláček nejhodnější 😉

tetamon
6. aug 2010

@kostri ja kdyz je nouze, tak si davam zelenyho nebo cernyho cajdu, slabyho...aby "slehlo". Ale mozna zkusim ty homeopatika 🙂

kamusek
6. aug 2010

@lolelole Tak to já mám taky zlatíčko, za celé těhu mi ještě nebylo špatně....sem tam na začátku jsem měla po ránu trochu víc žaludek na vodě, ale nezvracela jsem ani jednou 🙂 Já beru vitamínky Gravital, doporučila mi je doktorka a obsahují všechno co je třeba. Samozřejmě se snažím jíst zdravě, ale jak tady padlo, ne vždy mám chuť na ovoce a zeleninu, nebo něco zdravého, tak aby měl ten malinký uvnitř všechno potřebné. Říkala mi právě sestra na gyndě, že i když se teď jí jinak, tak nikdy nejíme všechno potřebné. Nejvíc jsem se bála, abych neměla pak nějakého obra, ale to se jenom usmívala, že to podle toho vůbec není. Že některé dr tím straší, ale že někdo bere vitamíny a má dítě 2,5kg a někdo nebere a 4kg cvaldu 🙂

lolelole
6. aug 2010

@kamusek ja se právě taky bojím aby mrňous nebyl velký, proto vitamíny od 2 sem. nejím. Mně to říkala i moje ségra, která je gynekologička, takže jí věřím...no kdoví jak to je...Mám pocit, že jím každý den dost zeleniny, ovoce ale i mléčných výrobku a tmavého chleba. Tak snad to stačí. Zatím to vypadá, že jo, jelikož máme podle každé kontroly vysloveně tabulkové miminko 🙂

luciemar
6. aug 2010

Tak já se hlásím z další kontroly ... vše v pořádku 😉
Jsem objednaná na velký UTZ až na 1.9., to budu už 22tt, myslíte, že to nevadí? Dřív neměli volno.
Koukám, že tu probíráte vitamíny...Já beru když si vzpomenu ten Femibion a pak kombinaci vápník, hořčík, zinek a vitamín D, a občas MaxiCor, to jsou čisté omega 3 kyseliny. Mám švagrovou lékárnici, tak mi vždycky doporučí, co je dobré 🙂
S tím spaním to mám poslední dobou taky podobně, probudím se a nemůžu usnout. Ale to asi ještě nic není. Kámoška ke konci těhotenství nemohla spát vůbec 😝
Taky mám hodné miminko, špatně mi občas bývalo, ale nezvracela jsem. Dnes jsem v nákupáku dostala nezdolnou chuť na sečuánský kuře od číňanů... 🤐 Ňami ńami... 😀

tetamon
6. aug 2010

@kamusek no (achjo, knihovna, no) on to regulerne byl problem. Ale farmaceuticky spolecnosti to uz poresily, jen je to zazite...

A s temi vitaminy me zase pred dvema lety jeden lekar-obezitolog presvedcoval, ze je to tahani penez lidem z kapes, protoze normalne se stravujici clovek (tj. i ta zelenina a ovoce tam probehne 🙂) ma rozhodne vseho dostatek. Nejak nejsem presvedcena tak ani tak, sem-tam si proste ten vitos lupnu 🙂

luciemar
6. aug 2010

Jj, mě doktorka taky říkala, že ten femibion už od 4. měs. nemusím, ale už jsem měla koupenou krbičku, tak mi říkala, ať si vezmu tak dvakrát týdně, když si vzpomenu...taky říkala, že jsou po tom velká miminka...Tak to vidíte, co doktor, to jiný názor...a pak se v tom vyznej 😅

luciemar
6. aug 2010

@tetamon Přesně tak, taky si říkám, že jím docela pestře, ale přeci jenom... 😉

lolelole
6. aug 2010

jj čert aby se v tom vyznal 😀

kamusek
6. aug 2010

@luciemar Myslím, že by to nemělo vadit. Já jdu taky 1.9. a budu už taky ve 21tt. A přímo jak jsem se objednávala, tak jsem jí říkala termín a nic nenamítala, tak to asi nevadí. 🙂

lolelole
6. aug 2010

@luciemar v nějaké moudré knize jsem četla že rozmezí pro velký utz je 19-22tt takže v pohode 🙂

luciemar
6. aug 2010

@kamusek Super, tak to si budeme vzájemně držet palečky... 😀
Hehe, teď jsem si stáhla nějakou hezkou relaxační hudbu a ukolébavky, tak si to budu pouštět před spaním...Miminko už to prý vnímá a mě se bude aspoň líp stát 😀

luciemar
6. aug 2010

@lolelole Jj, já jsem to právě taky někde četla, ale teď nevím, kde...Moc díky!

lolelole
6. aug 2010

@luciemar jej prosím napiš odkaz at si můžeme stáhnout taky 😉 ja se pořád snažím vzpomenout na nějakou ukolébavkou a jediná co si pamatuji je taková ta od Nohavici ☹

luciemar
6. aug 2010

@lolelole No, vlastně mi to stahoval manžel v práci, takže odkaz nevím. Ale chtěla jsem něco na způsob toho, co jsem našla na stránce www.relaxacnihudba.cz pod ikonou maminky a miminka, nebo tak nějak...Je tam hudba od Rolanda Santeho, moc hezká, ale ta CD se mi zdála docela drahá, tak jsem zaúkolovala manžu, aby to nějkde sehnal...takže pokud jsi šikovná, někde na netu to určitě najdeš 😉 Snad jsem ti trochu pomohla...

sova33
6. aug 2010

S těmi vitamíny jsem na tom podobně, beru je, protože za sebe a svoje stravování ruku do ohně nedám.