Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka jeeej jaka krasna zaclonka 🙂 🙂 🙂 aj ja chcem takuuuuuuuuuuu!
@lavazza tiez nemame drahe veci po hanke,vacsinou zdedene,alebo kupene na bazari alebo v kiku a pod lacnejsich obchodikoch,to malinke z toho aj tak raz dva vyrastie tak naco 😉
dakujem este za odpovede co sa tyka vitaminov 🙂 ja asi teda tiez nebudem brat ked tieto doberiem 😨 inak pri hanke som vitaminy nebrala vobec a bola akurat 3200gr 😎 brala som len to magnezko
no a s jedenim resp.jedlom to je u mna tiez take vselijake-moc zdrave to neni,ovocia sice papam dost,ale zo zeleniny len rajciny,lebo kel,kapustu,papriku.cibulu...vobec nemozem 😒 aj neska som robila madarsky gulas-paprika,cibula-hned som si fukla homeo 😀 snad mi nebude zle..no hned potom som si dala koko tycinku 😀 😅
moj muzik ani pri hanke ani teraz sa nevedel vyznat v tyzdnoch a trimestroch a mesiacoch..mal to cele dopletene 😀tiez sa mi zdalo,ze sa tomu malo venuje 😅ale o malu sa teraz stara pekne,prikladne 🙂tak kaslat na to,co robil pocas tehu 😀jedine k comu som ho "donutila"bolo citat pred spanim knizku s rozpravkami,aj to vydrzal len jednu knihu-kazdy vecer jednu kratku rozpravku.a to bolo potom ked hanka vrieskala a nevedela spat-dosiel tatinko,chytil si ju,zacal jej rozpravat,v momente stichla a zaspinkala 😵 😵 😵tak sme to potom tak robili 😵
a teraz hanke pustam podhradsku a canakyho-to su u nas take cdcka s peknymi detskymi pesnickami-neviem ci poznate,tusim som tu sama zo slovenska 😨
ahoj, byla jsem vcera v Mothercare a maji tam krasne oblecky na miminka. A maji slevy, takze se to dá.
@lavazza zkouším hledat , ale našla jsem jich jen víc v Praze, ale nikde jinde..zkusím ještě mrknout. Nebo až do té prodejny půjdu, tak se jich zkusím zeptat. www.mothercare.com
ahojky 🙂 my jsme se dneska vydali po obchodech okukovat kočárky a hoooodně se mi líbi MUTSY 4rider - máte někdo nějakou zkušenost ? Nový je docela drahý ale na netu se dá sehnat použitý i za celkem slušnú cenu. Mně se líbil již předtím, když jsem se koukala na kočárky na netu a naživo nesklamal, takže paráda. Korbička je síce dost mrňavá, ale to pro naše zimní detičky asi až tak nevadí. Vy už máte kočárky vybrané ?
Jinak koupili sme i nějaké oblečky tak se teď doma vytěšuji 😉 Pěkný večer všem * papa
Jako těhulky dát za deku 600kč je strašně moc a pro mě zbytečný 😀 jako za 200 stačí a jsou teploučký taky 🙂
@cara.m ahoj! ani mi nemluv, včera jsme byli s přítelem v CA, zatáhla jsem ho tám úplně náááááhodou (ba ne, věděla jsem, že tam mají body s dlouhým rukávem za 75Kč různé barvy, vzory, velikosti 🙂 a tak jsme k nim nááááhodou dorazili a já jéééé, podívej, lásko 🙂 a tak už jich pár máme doma 🙂 juchůůů 🙂
holky já jsem naštěstí už vybavená co se oblečení týká 😀 😀
takže už fakt chybí jen monitor dechu, autosedačka, hrací deka a nějaká ta drogérie 😉
Na dvouch UZ mi už potvrdili holčičku 😵
počkám si ještě na velký UZ a když mi jí napotřetí potvrdí tak budu prodávat oblečení na chlapečka.
Tak kdo by chtěl tak písněte. nakupuji Next, madhercare, adams ... atd 😉
@cufinka : zatím je vše OK, myslím všechny testy. Teď jen doufám, že výjde negativní test na cukr a pak už jen doufat, že nebude moc spěchat na svět 😉
Moc by se mi líbilo datum narození 29.12.
Kačenku máme na 37+3d tak uvidíme 😉
PS: Třeba budeš mít taky holčičku 😵 😵 😵
Já si jí moc přála tak jsem moc ráda, že to vyšlo 😀
Ahojky, já jdu zítra ke svému doktorovi, tak doufám, že se konečně dozvím, co se tam ukrývá🙂

@cara.m mas tam plno uplne krasnych vecicek 🙂