icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
7. aug 2010

@cara.m mas tam plno uplne krasnych vecicek 🙂

kostri
7. aug 2010

@cufinka jeeej jaka krasna zaclonka 🙂 🙂 🙂 aj ja chcem takuuuuuuuuuuu!

@lavazza tiez nemame drahe veci po hanke,vacsinou zdedene,alebo kupene na bazari alebo v kiku a pod lacnejsich obchodikoch,to malinke z toho aj tak raz dva vyrastie tak naco 😉
dakujem este za odpovede co sa tyka vitaminov 🙂 ja asi teda tiez nebudem brat ked tieto doberiem 😨 inak pri hanke som vitaminy nebrala vobec a bola akurat 3200gr 😎 brala som len to magnezko
no a s jedenim resp.jedlom to je u mna tiez take vselijake-moc zdrave to neni,ovocia sice papam dost,ale zo zeleniny len rajciny,lebo kel,kapustu,papriku.cibulu...vobec nemozem 😒 aj neska som robila madarsky gulas-paprika,cibula-hned som si fukla homeo 😀 snad mi nebude zle..no hned potom som si dala koko tycinku 😀 😅
moj muzik ani pri hanke ani teraz sa nevedel vyznat v tyzdnoch a trimestroch a mesiacoch..mal to cele dopletene 😀tiez sa mi zdalo,ze sa tomu malo venuje 😅ale o malu sa teraz stara pekne,prikladne 🙂tak kaslat na to,co robil pocas tehu 😀jedine k comu som ho "donutila"bolo citat pred spanim knizku s rozpravkami,aj to vydrzal len jednu knihu-kazdy vecer jednu kratku rozpravku.a to bolo potom ked hanka vrieskala a nevedela spat-dosiel tatinko,chytil si ju,zacal jej rozpravat,v momente stichla a zaspinkala 😵 😵 😵tak sme to potom tak robili 😵

kostri
7. aug 2010

a teraz hanke pustam podhradsku a canakyho-to su u nas take cdcka s peknymi detskymi pesnickami-neviem ci poznate,tusim som tu sama zo slovenska 😨

cara.m
7. aug 2010

@sjussi děkuji 🙂
Holky začínám propadat mánii vybírání a kupování věcí pro miminko. Teď jsem seděla 2 hodiny na netu a vybírala co objednám a je toho teda dost 😔

kostri
7. aug 2010

@cara.m len nakupuj 🙂 sak co nebudes potrebovat,potom predas 🙂 😅 aj jaaa chcem nakupovaaaaaaaat 😠 😀

cufinka
7. aug 2010

@cara.m já dneska taky 😀 koupila jem ale věci okolo ne oblečení(to už si chystám na to až budem vědět co čekám a hurá na barvičky 🙂 )

cufinka
7. aug 2010

@kostri děkuji 😀 já jsem jí neodolala ,ale našla jsem jí i na internetu 🙂 a našla jsem i závěsy ze stejným motivem takže jdu do nich 😀

janicac
7. aug 2010

ahoj, byla jsem vcera v Mothercare a maji tam krasne oblecky na miminka. A maji slevy, takze se to dá.

janicac
7. aug 2010

@cara.m Kolik jsi toho vybrala?

lavazza
7. aug 2010

@janicac nevíš kde sou všude prodejny toho oblečení Mothercare? Já nevím kde by se to dalo sehnat, myslíš že to asi není asi v těch větších městěch jako sou Pardubice nebo Hradec Králové.
A nějak mi to ani nenašlo www stránky, když se tuhle značku hledala.

janicac
7. aug 2010

@lavazza zkouším hledat , ale našla jsem jich jen víc v Praze, ale nikde jinde..zkusím ještě mrknout. Nebo až do té prodejny půjdu, tak se jich zkusím zeptat. www.mothercare.com

lolelole
7. aug 2010

ahojky 🙂 my jsme se dneska vydali po obchodech okukovat kočárky a hoooodně se mi líbi MUTSY 4rider - máte někdo nějakou zkušenost ? Nový je docela drahý ale na netu se dá sehnat použitý i za celkem slušnú cenu. Mně se líbil již předtím, když jsem se koukala na kočárky na netu a naživo nesklamal, takže paráda. Korbička je síce dost mrňavá, ale to pro naše zimní detičky asi až tak nevadí. Vy už máte kočárky vybrané ?
Jinak koupili sme i nějaké oblečky tak se teď doma vytěšuji 😉 Pěkný večer všem * papa

cara.m
7. aug 2010

@cufinka a co jsi koupila?

@janicac vybrala jsem toho mraky, už si píšu seznam, co a kdy postupně dokoupím 😀 Koukala jsem na zavinovačky a takové různé drobnosti.
Dneska mi přinesla ségra po její malé lehátko Chicco a je perfektní 🙂

janicac
7. aug 2010

@cara.m já mám vyhlédnuté lehátko Babybjorn. Chicco krom pár věcí jako jsou flašky moc nemusím. V tom mothercare jsem videla hezkou deku, ale stala pres 700, coz mi prijde za deku dost. Zkusim nejake vybrat v Ikee.

lavazza
7. aug 2010

@janicac mrkni na deky v kiku, viděla sem tam za 209kč, byla podšitá a navrchu byl flauš nebo co to bylo.

cara.m
8. aug 2010

@janicac no já do Chicca taky nechodím, ale to lehátko se mi moc líbilo už i na různých fotogalteriích. Takže když ho ségra přinesla, že má toto a mám ho zadarmo, tak jsem ráda a beru ho všemi deseti. Teda není u něj popruh, ale doufám, že ho někde má, jinak bych měla smůlu.

cufinka
8. aug 2010

@cara.m já jsem vybrala osušku s kapucou ,ručníky,žínky ,manikůru+hřebínky ,látkové plínky 10ks 🙂

cufinka
8. aug 2010

@cara.m jj lehátka od Chicca se mi mooc líbí !!! 🙂

cufinka
8. aug 2010

Jako těhulky dát za deku 600kč je strašně moc a pro mě zbytečný 😀 jako za 200 stačí a jsou teploučký taky 🙂

elzu
8. aug 2010

@cara.m ahoj! ani mi nemluv, včera jsme byli s přítelem v CA, zatáhla jsem ho tám úplně náááááhodou (ba ne, věděla jsem, že tam mají body s dlouhým rukávem za 75Kč různé barvy, vzory, velikosti 🙂 a tak jsme k nim nááááhodou dorazili a já jéééé, podívej, lásko 🙂 a tak už jich pár máme doma 🙂 juchůůů 🙂

kamusek
8. aug 2010

@cufinka Souhlasím. My jsme byli včera s mamčou v Polsku a koupili jsme tam v obchodě krásnou světlounce zelenou, hebkou za 200,-! A i rychlozavinovačku taky za necelé 200,-! Jsem měla úplnou radost 🙂

kinsli
8. aug 2010

holky já jsem naštěstí už vybavená co se oblečení týká 😀 😀
takže už fakt chybí jen monitor dechu, autosedačka, hrací deka a nějaká ta drogérie 😉
Na dvouch UZ mi už potvrdili holčičku 😵
počkám si ještě na velký UZ a když mi jí napotřetí potvrdí tak budu prodávat oblečení na chlapečka.
Tak kdo by chtěl tak písněte. nakupuji Next, madhercare, adams ... atd 😉

cufinka
8. aug 2010

@kinsli jůůů zavídim holčičku 🙂 tak hodně štěstíčka a spokojené těhulkování 🙂

kinsli
8. aug 2010

@cufinka : zatím je vše OK, myslím všechny testy. Teď jen doufám, že výjde negativní test na cukr a pak už jen doufat, že nebude moc spěchat na svět 😉
Moc by se mi líbilo datum narození 29.12.
Kačenku máme na 37+3d tak uvidíme 😉

PS: Třeba budeš mít taky holčičku 😵 😵 😵
Já si jí moc přála tak jsem moc ráda, že to vyšlo 😀

cufinka
8. aug 2010

@kinsli ani si nedovedeš představit jak si jí přeju já 🙂 ale když dr mi minulej týden řekl že je tam možná něco navíc pořád nepřestávám doufat 😀 uvidíme toho 23.8 . už se nemůžu dočkat. Neboj cukr budeš mít v pohodě 🙂 já ted čekám na výsledky s triplu tak se bojím ....

janicac
8. aug 2010

Ahojky, já jdu zítra ke svému doktorovi, tak doufám, že se konečně dozvím, co se tam ukrývá🙂

sirenita
8. aug 2010

@janicac ahojky, tak to jsme na tom stejně. Taky jdu na kontrolu ke své doktorce a měla by mi říct, co to bude 🙂 Jdu hned na 8 ráno tak se nemůžu dočkat. Doufám, že kontrola bude OK 🙂

janicac
8. aug 2010

@sirenita Jééé, ty se máš. Já to mám od 15 hod. Tak snad budeme míš štěstí a budou dobře natočení. Přála jsem si holčičku moc, ale tam si myslím, že vždy protahují a do porodu to stále může být jinak. Jé, ať už to víme. A kdy máš termín?

cara.m
8. aug 2010

@cufinka taky už se začínáš hezky zásobobavat 🙂

cara.m
8. aug 2010

@elzu jéééé tak jsou takové dobré ceny? Budeme tam muset taky zabloudit 😀