icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
11. aug 2010

Dneska mi přišla teplá čepička a je úplně dokonalá. Jsem z ní nadšena zatím ze všeho nejvíc 😀

kostri
11. aug 2010

@cara.m nepoznam taku znacku 😒 a fakt teraz neviem,aku si mam vybrat...tu medelu mam doma,ale ked mala Hanka osem mesiacov tak "prestala"odsavat,vymenili sme tam aj nejaku suciastku a aj tak len par kvapiek 😖 a vraj tato avent pekne stimuluje bradavky a vytiahne mliecko aj ked uz nema maminka taky vypudzovaci reflex

kostri
11. aug 2010

stale viac vam zavidim tie nakupy 🤐 😉

tetamon
11. aug 2010

@kostri no ja se zatim drzim, ale taky uslintavam... 😀 Rekla jsem si, ze do 26.8. nez budu mit po velkem utz ve 20. tt, tak nic a nic a nic. Stejne jsem to porusila, ale zatim jen decentne, objednala jsem nejake osusky, latkove pleny, prebalovaci podlozku, ale tak by semi chtelo... 🙂

sova33
11. aug 2010

@tetamon Já jsem se do toho vrhla dost zběsile, ale spíš do toho brouzdání po netu a hledání výhodných nákupů. I tak už mám docela dost věcí, a to jsem taky chtěla počkat do konce srpna. 😅

cara.m
11. aug 2010

No já se do toho taky obula zběsile, ale je toho tolik co chci pořídit, že budu mít co dělat, abych všechno stihla 😀 😀 😀

sova33
11. aug 2010

@cara.m Já nevím, já mám pocit, že už mi toho tolik zase nezbývá 😀 Teď jsem na aukru vyhrála košík na mimčo i s matrací a dečkami za 250, tak mám radost.

kostri
11. aug 2010

@tetamon no ja ani po velkom utz nebudem nakupovat 😖 beeeeeeeeeee ☹ 😀 😀 😀 ale aspon usetrim 😉 😅
este k tym pohybom som chcela,ze aj ja citim tak od 15-16tyzdna ale to boli len take tuky asi kazdy druhy den a teraz uz pravidelne a aj dost intenzivne viac krat za den,alebo aj v noci,napr dnes nadranom o tretej sa tak miglovalo 😅 ze som mu musela dat broskynku 😀 a bol klud 😉 takze take "normalne"pohyby citim asi tak tyzden

kostri
11. aug 2010

@sova33 ukaaaaz jaky kosik si vyhrala 🙂 ukaaaaaaaz 😵

radullinka
11. aug 2010

Ahojky holky 🙂 Připojuji se k Vám,já mám termín 3.1.2011 🙂 Moc se těším 🙂 🙂 🙂

cufinka
11. aug 2010

@kostri závidím já ještě nic necítím ... a pořád čekám a šahám 😀

radullinka
11. aug 2010

Já už nějaké pohyby cítím 🙂

cufinka
11. aug 2010

@radullinka ahojky a vítej ted jsem koukala na tvoje foto bříška ,,,,no páni to bříško velkýýý 😀 já nemám ani poloviční snad 🙂

tetamon
11. aug 2010

@radullinka vitej, a udelalas mi radost, konecne taky jedna prvorodicka, ktera ma brucho jak ja 😀

radullinka
11. aug 2010

V těch šatech jsem měla dosti velké břicho 😀 Nějak se tam asi mimčo protahovalo 🙂 Ale teď mi už bříško roste čím dál tím víc 🙂 Jsem na něj pyšná 🙂 🙂 🙂 V úterý 17.8. jedu na velký ultrazvuk,tak jsem moc zvědavá co a jak a jestli to bude holčička nebo chlapeček 🙂

radullinka
11. aug 2010

Tak to je super 😀 A máme skoro stejný datum porodu 🙂 Moc,moc se těším 🙂 Holky,máte už něco koupené pro miminko?????

cara.m
11. aug 2010

@radullinka No já jsem celkem chytla mánii a brouzdám na netu a objednávám 😀

radullinka
11. aug 2010

Já mám přebalovací pult a takové neutrální barvičky oblečení 🙂 Až budu vědět jestli to bude holčička nebo chlapeček,tak pak to budou nákupy 😀 😀 😀

tetamon
11. aug 2010

@radullinka to se tady jede ve velkym 😀 Staci vetsinou mrknout do fotoalb 🙂
Ja jdu na utz az 26., tak se snazim do te doby drzet, ale uz jsem platila taky nejaky veci, a obvikend me ceka doma prebiracka ve vecech od sestrenky, jestli neco vyberu, coz pocitam jo, abych vedela, co mam a nemam 🙂

sova33
11. aug 2010

@kostri Tak už jsem ho přidala do alba. Za tu cenu, nekup to 😀

sova33
11. aug 2010

@radullinka My se necháme překvapit, takže já můžu nakupovat jakdábel už teď 😀

cufinka
11. aug 2010

@sova33 jééé nádhernej 🙂

sova33
11. aug 2010

@cufinka Děkuju. Ještě tam hodím pár levně získaných věcí získaných věcí 🙂

abnka
11. aug 2010

No, ale tých januárových bábätiek bude ! ! !
Aj my čakáme jedno :P Prvé, vymodlené 🙂

cara.m
11. aug 2010

@abnka Jééé vy máte úžasné datum 😀 My máme datum buď 2.1. nebo 5.1., ale záleží jen na miminku, kdy to bude opravdu 😀

janicac
11. aug 2010

Ahojky, my máme termín 11.1.2011

lolittka
11. aug 2010

ahojte kolegynky! 🙂
žeby mi už konečne začalo byť pohodovo -myslím ohľadom trávenia? 😉 dnes mi bolo úúúplneže dobre, tak sa teším.
pohyby ešte necítime, ale ruka na brušku mi pomaly prirastá 😀 ..veď nemôžem zmeškať ten prvý dotyk, nie? 😵
zajtra triple testy..už nech je to za nami..
konečne som dostala nejaké vecičky, od zlatej kamošky, takže sa idem vytešovať s Vami 😎
pohlavie ešte nevieme..snáď ku koncu augusta.
ale- 😝 -máme už vybaveného pôrodníka! 😎
vitajte všetky nové januárové maminky 🙂

yanqa
11. aug 2010

ja sa tiez uz neviem dockat, kedy budem citit pohyby, viem, ze u prvorodiciek je to neskor, ale aj tak kazdy den dufam, ze uz by sa mohol krpec ozvat... no a obchody s oblecenim pre babatka radsej zatial zdaleka obchadzam, lebo viem, ze by som urcite musela nieco kupit, snazim sa odolavat a nechat nakupy na neskor, zatial celkom uspesne 🙂

misak78
11. aug 2010

Ahoj těhulky, řešila jsem něco podobného jako vy. Bětuška se narodila na konci listopadu a jsem ráda, že jsem vlastně omylem objevila výrobky little angel. V diskusi o zimních fusacích jsem je dost prosazovala, obsahují totiž tzv Outlast, který působí na udržování dobrého teplotního komfortu miminka. Pro Bětušku jsme měli a máme výrobky s outlastem- zimní fusak, deku, podložku do autosedačky i do kočárku. A spoustu dalších věcí... Fusáčky jsem některým maminkám nafotila a jsou v mojí fotogalerii. O ostatních výrobcích, včetně zavinovaček je víc info na jejich stránkách. Na koníkovi je několik dalších maminek, které mají také dobré zkušenosti s těmito výrobky. A jsou i na faceboku, tam jsou další recenze. Rozhodně si myslím, že nastávající mamince stojí za to, se na jejich stránky juknout 🙂. Jsem opravdu moc spokojená. A všem vám tak trochu závidí okamžik, kdy dostanete poprvé toho drobečka co máte v bříšku do náruče 😝 !

radullinka
12. aug 2010

Ahojky holky 🙂 Včera večer jsem měla krásné kopnutí miminka 🙂 Bylo to nádherné!Takové ťuk,ale fakt krásné 😀 Jdu snídat,mám chuť na slaké a kakao 😀 😀 😀 😀 😀