icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tetamon
12. aug 2010

@sova33 jj, taky mam kamosku, ktera prohlasila, ze jediny, kdo ji muze videt v tom stavu (krome zdravotniho personalu tam 🙂) je jeji manzel, a nikdo jiny, proste nesnesitelna predstava 🙂
A prave proto bych tam asi i toho svojeho brala, i kdyz se mi moc nechce 😉 , o jeho vztah s mrnetem nemam, ale dat mu tu moznost byt u toho, kdyz o to tak moc stoji 🙂

lolelole
12. aug 2010

@tetamon
díky za tip - zkusim se na to přeptat.

sova33
12. aug 2010

@tetamon Přesně tak. Nikdo jiný mě tak prostě vidět nesmí 😀

lolelole
12. aug 2010

Můj manža se k tomu postavil tak, že je to pouze má volba. Když budu chtít, rád půjde, pokud ne, bude čekat venku. Ale taky bych ho o ten okamžik nechtěla připravit.

sova33
12. aug 2010

@lolelole 🙂 tak to ten můj řekl: "Ani náhodou."

cufinka
12. aug 2010

Já jsem říkala přítelovi že ho chci v "hekárně" a to jestli bude chtít přímo na porod ho nutit nebudu 🙂 páč se bojím že by tam skolaboval 😀

lolelole
12. aug 2010

@sova33 Určitě ho nakonec přemluvíš....jak bude růst bříško a prcek začne kopat, každý chlap nakonec "změkne". Ja mám štěstí v tom, že je to tak trochu vymodlené dítko, tak se miláček od začátku hezky snaží 🙂

lolelole
12. aug 2010

@sova33 Myslím, že v tomhle stádiu těhotenství je to pro ně zatím moc abstraktné a nepředstavitelné...i já sama si někdy připadám, že to snad ani není možné, že čekáme dítě 😅

sova33
12. aug 2010

@lolelole Já vím, že tam nakonec bude. A s tou abstrakcí máš pravdu. Navíc on je fakt zvláštní, ale o tom už jsem tu mluvila. 😀

kamusek
12. aug 2010

@radullinka Není to mast....jsou to takové kuličky v tubičce....mají dobrou chuť, chvilku se cucají, než se rozpustí, ale fakt to rychle povolí a zabere....bere se 1 tubička 1krát denně. Tady je odkaz, jak to vypadá: http://www.vseprozdravi.cz/homeopatika-polykomp...

lolelole
12. aug 2010

loučím se holky - musím jít uklízet a umýt okna 😠 Snad stihnu i udělat bábovku - zítra ráno přijedu na návštěvu mojí rodiče, už jsme je dlouho nevideli, bydlí od nás 800 km ☹ tak zatím ciaoo

tetamon
12. aug 2010

@kamusek nepouziva se to nahodou i na chripku? ja mam pocit, ze jsem brala to samy, jednak jako prevence, a kdyz jsem zacinala mit chripku, tak mi to fakt docela zabralo... 🙂

tetamon
12. aug 2010

@lolelole s tim mytim oken to neprehanej, at si neublizis, a jinak at se dilo podari, uzij navstevu 😉

lolelole
12. aug 2010

@tetamon jasný jen tak kosmeticky..jak nám teď dodělali fasádu tak jsou děsně zaprášené a ofrcané omítkou 😖
naši budu u nás hlídat mého synovca, takže bude o zábavu postaráno 😀 je to tříletý ďáblik ..tak pa

sova33
12. aug 2010

@lolelole Odkud vlastně původně jsi?

cufinka
12. aug 2010

Tak výsledky mám v pořááádkuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀

sova33
12. aug 2010

@cufinka Blahopřeju 🙂

cufinka
12. aug 2010

@sova33 děkuju ,já byla strašnej nervák .. 🙂

sjussi
12. aug 2010

@cufinka no vidis to 🙂 gratuluju 🙂

cara.m
12. aug 2010

@cufinka Supeeeeeer 😉

cufinka
12. aug 2010

děkuju těhulky moje 🙂

kostri
12. aug 2010

gratulujem ku vsetkym super vysledkom 😵 🙂
moj k porodu nepojde istotne,nechcel ist ani k prvemu,ale ani ja by som nechcela aby tam bol...inak muza k porodu pustia len do tej hekarne 😀 u nas sa to vola vzdycharen 😀 😀 😀 a potom az ku konecnej fazi porodu,teda ked uz sa babo tlaci von, tak je to u nas 😕
to oscilococcinum som brala aj ja ked som kojila a bola som chora,velmi to pomohlo!je dobre vediet,ze je to aj na opary 😉 uz som jeden mala pocas tehu 😝

kostri
12. aug 2010

@sova33 krasne vecicky 😵

@radullinka kraaasne brusino 😵

sova33
12. aug 2010

@kostri Děkuju, ještě něco přibylo, ale to ještě nemám v albu.

kostri
12. aug 2010

tak ale toto uz moze byt?pred hodinou som sa najedla a zas som hladna?? 😠 😀 😀 😀
mam otazku.kolko krat chodite na vecko v noci?lebo ja asi tri krat a to vobec v noci koli tomu nepijem,lebo inak by som tam sedela asi stale 😀 😝

cufinka
12. aug 2010

@kostri tak na záchodě jsem přes den pořád a v noci asi taky tak 3 😀 a stím že ses nabaštila a máš zase hlad...to znám 😀 a jsem štastná,že mi chutná a mám hladííka 😀 ( já totiž ještě nedavno zvracela 😝 )

tetamon
12. aug 2010

@kostri ja chodim jak kdy, ale rano se vzdycky budim (po ca 7 hodinach spanku) s krecema z toho, jak MOC se mi chce...
cufi: gratulace 🙂

sjussi
12. aug 2010

@kostri ja chodim pres den minimalne jednou za hodinu a pres noc jdu tak 5x,a s tim jidlem sme na tom asi vsechny stejne 🙂

cufinka
12. aug 2010

@tetamon děkuji 🙂 jj nebo taky tak ...pak když jsem líná vstát v noci tak ráno šílený křeče a bolesti

kostri
12. aug 2010

tak to ja nemozem neist na vecko,lebo potom nezaspim naspat 😖 takze to mam zatial ok 😉 😀 lebo v minulom tehu som tolko nemusela,to len ku koncu som tam bola snad skoro cely den aj noc 😝 😅

@cufinka aj ja som rada,ze uz sa mozem napapkat a nemam divnu chut v ustach popripade ma neboli zaludok 😝 ale vracala som nastastie len raz,tak super ze aj ty to uz mas dobre!! 😵