Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
přidávam se do skupiny požírač pizzy 😀 😀 😀
mnam pizza 🙂 keby tu bol smajl s tecucimi slinami tak sa mi to sem hodi 😀
no ja oznamovat nic nemusim lebo ja blba ukecana vsetko vykecala - zatial teda rodine (ale nie celej) a kamaratkam,kamaratom ale tak ze som ich prosila nech to ostane v tajnosti...no dufam ze aj dodrzia...akonahle dopadne kontrola dobre tak to uz mozu vediet vsetci 😉
mne zelenina celkom chuti, ale musim si ju osolit. cez leto bude lepsia. sladkosti tiez mozem, ale teraz ma to az tak k sladkostiam netaha. pizzu si robime tiez doma a naposledy som tam dala aj na drobno pokrajane papriky a rajciny. bola fantasticka.
stanuskaa, kamaratky to uz vedia a dokonca aj jedna kolegyna. stretla som ju kratko po gyn. vysetreni. nastastie mam uz knizku, tak niekedy to oznamim aj rodicom a surodenco. neviem kedy s nimi budem. budu asi aj prekvapeny.
no stanuska ide všetko rad radom. toto som nemala pri prvom.ale zase ja som chudá ako hlísta. Mne by ani pár kilov v prvom trimestry neuškodilo. 😵
ale ja ešte stále dojčím a tak som maniačka na sladkosti. nezdravé ale nenormálne mi chutí. 😅 😅
a kto sa skrýva za nikom januárovky???
uha písem afko januarovky...ups musím sa prepnuť na miyyu 😉
ked uz sa bavime o jedle, nasla som recepty na netierky http://www.mamatata.sk/index.cfm?Module=Article...
stanuska zajtra ta pridám do tabulky. 🙂 🙂
miy tak to dúfam 😎 xixixi
Holky, já se musím stydět... Já to už vykecala všem... 😝 Jsem strašná, že?? Mě totiž nebavilo, že se každý ptal, kdy bude mimi, tak jsem jim to natvrdo řekla, že v lednu... 😨
A jinak jsem taky požírač pizzy 😀 😀 😀
maji a nie je tam aj človiečik čo by mi takú urobil?? nejako som zlenivela, a radšej si dám niečo na chlebík ako kuchtiť nátierky
hani ja som povedala že na vianoce .... hehe noo vtedy som nevedela že som tehu
Já už to věděla, proto jsem jim to řekla, abych měla pokoj...
no ja som už minule povedala mužovi,že ja iste nebudem naše prvé vianoce v novom s nimi a on na mna čumel. no že zákon schválnosti to bude,že naschál otehotniem. ešte v marci som ho varovala nech mi neopováži urobiť deco a neako som si to zle vyrátala,aj teraz je to možné,že pôjdem rodiť na vianoce.ale čo už. muž sa smeje,že som to už vedela dopredu. 🙂
no idem na ten puding. muž okupe drobca, nech ide hajinkat a potom klud.len zle načasované, už mi začal panelák 😝
mna to tiez nebavi, pripravovat natierky a ani cistit zeleninu, ale snazim sa donutit. niekedy ma chyti pecenie a skusanie niecoho noveho. najhorsie je, ze potom sa nevyhnem maskrteniu
miyya, budete mat vianocny darcek. ozaj, mas krasneho synceka.
miy ja som dostala prednášku o vianociach, o tom ako majú všetci normálni dovolenky, ako nikto nie je v práci a mi budeme musieť ísť do pôrodnice..... a tak ďalej a termín zatiaľ môj vyrátaný je 13.1. noo a vianoce sú kúsok späť, a termín sa ešte môže upraviť ixixixi
Já mám termín zhruba 3.ledna, tak abych tm nestrávila silvestra a nový rok... 😀
Přeji dobrou noc!!
hani papa
ja som tiez uz uvazovala nad tym ze ake to je cez take sviatky byt v porodnici a su 2 moznosti:
1. personal bude mili lebo atmosfera okolo vianoc,noveho roka zaposobi na kazdeho
2. personal bude protivni lebo ta vianoc.atmosfera im neprida na nalade lebo vsetci sa tesia a oni musia robit
bubush, to si krasne zhodnotila 😀
mne je zle, idem do sprchy a spat lebo sa povraciam... 😠
to uz ti je takto? moje tak dobruuuu 🙂
bubu a preco sa chystame na vianoce do nemocky, ved sme januarkovky, tak sa toho drzme 😉 ja si stem rozbalovat darceky pod nasim umelohmotnym stromcekom
maria dobruuu ja sa pridava k tebe, dnes mi je blivno cely den s mensimi prestavkami. vsetci mi hovoria ze som strasne bleda a ze co mi je... a zazivam neskutocne pocity. uz ste mali take, ze ste neskutocne hladne a pritom vam je na vracanie len ked si predstavite ze nieco vyberate z chladnicky??? strasneee
Ahojky holky tak jsem Vás konečně dočetla 😀 😀 No to bylo maso fakt 😝
Stejně moc ani nevím co kdo psal, ale každopádně pizzu miluju 😀 😀 Hlavně tu co dělají v pizzerii v Tescu no to bych se užrala 😀 😀 😀
Jinak já strava děs a hrůza, bez salámu ani ránu 😀 Zatím mi tedy chutná vše a s ničím nemám problém 😵
Prsa... no mám prd, takže o nějakém změnšení nemůže být řeč a při těhu se nezvětšují 😀
Co se týká barev tak já byla zrovna u kadeřnice zrovna dnes 😀 😀
Barvím 1x za 3 měsíce, takže to během těhu zvládnu ještě 2x a nemyslím si, že by to bylo nějak škodlivé,
to bych musela barvit denně 😀
dobre ranko,
dnes mam o 13 to sono, dufam, ze bude vsteko v poriadku, bolo mi zle celu noc a je mi opat rano, schudla som 2 kila,
pekne rano vam vsetkym,
mariadaniela drz sa 😉
uvidis bude vsetko ako ma. 🙂
mariadaniela, daj vediet ci uz je vidiet srdiecko. Drzim palce

miya nepapaj všetko okolo :D