icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
14. aug 2010

@cufinka to je krásný bříško, mě to moje z vrchu přijde jak špičatý.Dnes sem se pobavila, stála sem ve spodním prádle u okna a zírala sem jak se mi to břicho vlní, sem tam je nakřivo, no měla sem z toho srandu a manžel jen kroutil hlavou a povídá jak málo stačí k dětské radosti 😀 Mimčo si asi dělalo prostor a nudilo se.

cufinka
14. aug 2010

@lavazza jéé vždyt je to krásný 😀 můj přítel už je nedočkavý a pořád mi šahá taky na bříško a čeká jestli ucítí kopanec 😀

lavazza
14. aug 2010

@cufinka tak ten tvůj fusak je moc pěknej, švagrová ho kupovala na konci r.2009 a mají trochu jiný laděný.My sme nakonec objednali tu černou zavinovačku.

http://www.nejbaby.cz/shop/e/706/t/Q1000011_f.JPG

cufinka
14. aug 2010

@lavazza jujda a to mmimčo v tom ..no dokonalý 😀 je moc pěkná . a to je jako i fusak do kočárku? já na to taky koukala

lavazza
14. aug 2010

@cufinka to je do kočárku i do autosedačky, stejně jako ten fusak klasickej. Právě že v té autosedačce byla neteřinka s tím fusakem taková namačkaná. A já to chci na střídačku, když se fusak bude prát, přece jen ty fusaky tak rychle neschnou.

cufinka
14. aug 2010

@lavazza jj já na to taky koukala a asi koupím i tu zavinovačku ,páč mi příjde že ve fusaku a v autosedačce aby prckovy v autě nebylo vedro ,nebo jak se obléká když jedete tak hodku a pul autem? aby se prcek nepotil ? já vůbec netuším 😒

lavazza
14. aug 2010

Na to chození po venku je určitě lepší fusak, a v lednu je docela zimu.A pokud jezdíte hodně v autě, tak si myslím, že na to cestování je dobrá ta zavinovačka.

cufinka
14. aug 2010

@lavazza super tak nejsem zas tak blbá 😀 dík

haniula
14. aug 2010

@cufinka Manžel mi ho v jednom kuse pusinkuje. Začínám se strachovat, ať mu malá nevykopne zuby 😀 . Taky už začíná k bříšku mluvit. Je to psina ho pozorovat 😵 !!

lavazza
14. aug 2010

@cufinka na všechno přijdeš,neboj. Já sem ráda, že mám trochu zkušenosti od ségry. Ale taky se bojím.Dneska je takový výběr věcí, že člověk neví co by.Taky pořád koukám po nějakém tom polohovacím křesílku a nevím které. Nechci kupovat zbytečně drahý.

cufinka
14. aug 2010

@lavazza jj taky jsem koukala a zjistila jsem že seženu super i za 700 než nějake za 2000 (je to jen na chvilku přeci )

tetamon
14. aug 2010

@lavazza jaj, tak to nevim, co mi segra bude pujcovat, vim, ze je to urcite nejaky zimni emitex, je tmave modry s bezovym vnitrkem 😀

cara.m
15. aug 2010

Tak fusak mám objednaný Little Angel Exclusiv, ale chci ještě něco do autosedačky a nevím jestli tu zavinovačku od Emitex nebo přímo fusak k sedačce kterou budeme mít - Maxi Cosi.

sjussi
15. aug 2010

@lavazza ta zavinka je u plne nadherna,za kolik je?premyslim ze bych si ji taky koupila 🙂

cara.m
15. aug 2010

Já zrovna přemýšlím o téhle

tetamon
15. aug 2010

@cara.m ti mimisi v tom jsou uzasni, jak u lavazzina obrazku, tak na tom tvojem 🙂
A nemas moznost omrknout to nekde v obchode? a pak prip. objednat pres net. Preci jen... 😉

cara.m
15. aug 2010

@tetamon no nevím, tady asi nikde, ale pojedu se podívat během 14 dnů na kočárek, tak si říkám že to tam třeba budou mít a srovnám. Nevím totiž jestli tohleto nebo přímo fusak do Maxi-Cosi sedačky 😖 Takže uvidím, teď si udělám objednávku jen Grobagu 🙂 a nějakých plen a příští měsíc objednám něco do té sedačky 🙂

tetamon
15. aug 2010

@cara.m za chvilu budes mit vsechno zarizeny akorat to miminko 🙂

cara.m
15. aug 2010

@tetamon nooooo to zdaleka ne 😀 koukala jsem na doporučenou výbavičku co je na Malvíku a teda je to na 3 stránky 😀 😀 😀

tetamon
15. aug 2010

@cara.m tak..je pravda, ze ty zimni mimca potrebuji vic nez letni 🙂

kostri
15. aug 2010

@tetamon zarazeny prd 😀 😀 😀 inak to mavam 😕 😀 a dost to picha do brucha 😝 aj ked rano nejdem na velku,tak to dost boli potom 😖 ...ze zarazeny prd 😀 😀 😀 som s apobavila 😅
ja si teda tiez bradavky nestlacim,aby som nahodou volaco nespustila 😅 😉 pri hanke mi to tusim zacalo tak kolo 30teho tyzdna
a bradavky som mala bolave asi prvych 6tyzdnov,potom to odislo,teraz uz len tak obcas..

tetamon
15. aug 2010

@cara.m hele, schvalne jsem se na ten seznam na malvika sla podivat, je to prehnany. vusde jinde jsem nasla "skromnejsi" seznamy, i jen ten seznam plinek latkovych.. Na co jichp otrebujes tolik. Ja jsem ansla zdroj, ktery rikal dve osusky a deste plin, a i tak mi segra rikala, ze mi beztak nejaky nepouzity venuje, protoze stejne pak nakonec beres tech prvnich tri, ctyri, ktery porad dokola peres a zehlis... Stejne tak ty osusky... Zkusim najit, kde jsem brala ten seznam.

kostri
15. aug 2010

@lavazza 😒 a po kolkych rokoch sa ti vratila epilepsia?mam o nej dost nastudovane,totiz u hanky mali podozrenie na epilepsiu 😔 vraj ked byva v detskom veku,vrati sa okolo puberty a potom aj ked je zena tehu 😒 no po porode by sa ti to malo stratit,tak drzim palce 😵

kostri
15. aug 2010

desat plienok uplne staci,ved sa budu pouzivat len na uvazovanie nasiroko..ja som si potom dve postrihala na take mensie stvorceky a tie som si vkladala do podprdy,lebo tie tampony mi strasne smrdeli 😖 a bolo to fajn,to som potom len oprala a pouzivala dokola 😉

cara.m
15. aug 2010

@tetamon mi zase holky z jiné diskuze, co už mají mimča říkaly, že 10 plen je málo i když na prcku budu používat jednorázovky. Takže pořídím asi nějaký zlatý střed - 20 ks.

tetamon
15. aug 2010

@cara.m no nasla jsem dalsi tri zdroje, ktere vsechny uvadeji kolem 10 plinek 🙂 Ale zase jako darek k presunuti dalsim maminkam se to da vyuzit taky, dkyby se jo nevyuzilo 🙂

http://www.porodnice.cz/vybava-miminko
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/vybava.html

cica28
15. aug 2010

ahojte
ako tak pozeram vy uz mate nakupene pre dietatko co treba do nemocnice neni to priskoro?ak mate zoznam co je tam treba prosim napiste mi ho.dakujem

cara.m
15. aug 2010

@tetamon koukala jsem ta ty seznamy a asi je třeba zkombinovat všechny dokupy 🙂 Když to tak vezmeme, tak stejně se dá vše kdykoli přikoupit, že ano 🙂

cara.m
15. aug 2010
cufinka
15. aug 2010

@tetamon souhlasím s tebou jako já mám vypsanou výbavičku na stránku ani ne a jako 10ks plen bohatě stačí a 2 osušky určitě 😀 tak kdo na to má a chce pořád střídat a prát tak at to dělá a koupí si vybavu na 3 stránky 😀 😀