icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luciemar
20. aug 2010

@cara.m Díky, díky!!! 😀 😀 😀 Jj, vkus máme hodně podobný, taky se mi líbí věcičky, co máš ty...
Ty plenky se mi zdají fajn, moc příjemné...Taky mi přišly plenky z nebělené bavlny, ale to jsou spíš plenky, které se dávají do kalhotek...já to chtěla spíš na utírání a tak.
Teda ty už musíš mít doma půlku výbavičky, ne? Já mám fakt zatím jen tohle 😒 Ale říkám si, že v září se do toho vrhnu...Taky jsem zjistila, že na konci září je v Praze - Letňanech výstava Baby Pro, tak se tam nechám inspirovat a pak budu nakupovat 😀

luciemar
20. aug 2010

@cara.m Jo a taky jsem se dozvěděla, že jedna kamarádka má známou, co dováží Next z VB za podstatně nižší ceny, tak budu taky vybírat další oblečky...až budu vědět, jestli modré nebo růžové 😀

cara.m
20. aug 2010

@luciemar no právě že ani ne 😀 😀 😀 😀 ještě toho mooooře chybí. Včera jsem byla na ten kočárek a jsem z něj zase nadšená. A byli jsme v Tescu a taky jsem se koukala na ty bodyčka co máš ty, ale jak říkám, mám strach mimčo ze začátku převlékat přes hlavu, tak jsem v Tescu nakupovala pro větší mimčo, to už bych měla mít praxi 😀 😀 😀
Nekukala ses náhodou v Nextu na takové ty hnědé chlupaté botičky? Přemýšlím o nich, ale zajímalo by mě, jak jsou řešené, aby si je mimčo nezhrnovalo a nesunádvalo 😀

cara.m
20. aug 2010

@luciemar můžeš mi zjistit ceny? ty odkud to objednávám já si berou 36 kč za libru.

lolelole
20. aug 2010

bre rano 🙂
@cara.m ty bodíčka z Nextu jsou super - musím se tam taky zajít podívat.
Ségra mi zítra přiveze kufr věcí po jejích mimískovi, tak se těším až to proberu a uvidím co všechno ještě mohu dokoupit 😀

luciemar
20. aug 2010

@cara.m Zjistit to zkusím, ale v podstatě pro mě je důležitější, že to vyjde levněji, než tady...Botičky jsem tam neviděla, nebo spíš zatím jsem se na ně nezaměřovala 😉
Jj, těch bodýček přes hlavu mám fakt jen pár, jinak zaky spíš zapínací. A když už jsou přes hlavu, tak je to s takovým tím větším otvorem, který je řešený překrývající se látkou...
Jinak...v kočárcích stále nemám jasno 😀 😀

cara.m
20. aug 2010

@luciemar a ze kterých teda vybíráš?
@lolelole já mám taky něco od ségry, ale to mám jako do zásoby 😀 Ale je to spíše holčičí, takže zatím nevím, zda to využiju. Protože kluka do růžových tepláčků s volánkem na konci fakt neobleču 😀 😀 😀

cara.m
20. aug 2010

@luciemar já nevím kolik to vyjde tady, protože tady nikde Next nemám. Takže vybírám z ofitko stránek a násobím 36 😀

cara.m
20. aug 2010

@luciemar za kolik máš např. ten zimní overal?

sjussi
20. aug 2010

@luciemar mas nakoupene krasne veci ale ty dupacky co vybiral tatinek a ten zimni overal jsou uplne nej 🙂

luciemar
20. aug 2010

@cara.m Já chodím do Nextu v Praze na Smíchově...Tam se mi moooc líbila spousta oblečků, ale ještě jsem je nehledala na těch britskejch stránkách. No, ale třeba ten zimní overálek jsem tam koupila za 710,-Kč a tu sadu tří pyžamek něco kolem 350,-Kč. Sadu tří teplých ponožek za 150,-Kč. Takže nevím, ale myslím, že přes tu paní to vyjde levněji.
@sjussi Díííííky 😀 Jj, taťkovi se líbí oranžová (nemyslím politicky... 😀 😀 😀 )

cara.m
20. aug 2010

@luciemar tak ten overálek mě vyjde za 648,- a ty pyžamka mám jako sadu pěti a za 540,- takže to vyjde fakt levněji objednat. Ty ponožky jsou dokonalé 🙂

kamusek
20. aug 2010

@kinsli No jestli se nepletu, tak jsem někde četla, že i X-lander je původem výrobou z Polska, jen se pak vydává třeba jako za německý nebo anglický....ale fakt nevím, co je na tom pravdy ☹

kamusek
20. aug 2010

@luciemar Můžu se zeptat, kdes sehnala tu nádhernou bílou kombinézku, co máš v albíčku?? 🙂

sova33
20. aug 2010

@luciemar Hezké věci, některé jsem měla taky v ruce, hlavně toho tygra 🙂

katchik
20. aug 2010

Ahoj Holky, Mohla bych se k vám přidat? 🙂

luciemar
20. aug 2010

@cara.m Jojo, určitě to vyjde levněji...Jen já ráda vidím věci na vlastní oči, takže nejdřív si vyberu v kamenném obchodě a pak to objednám z VB 😀
@kamusek Z Nextu... X-lander má známá a je docela spokojená až na to, že je prý moc těžký...
@sova33 Tygr je bezva...skvěle se hodí pod ty oranžové dupačky 😀

ajkalc
20. aug 2010

@katchik ahoj.aj ja sa akurat pridavam.tak dufam,ze nas kočky privitaju

katchik
20. aug 2010

@ajkalc tak alespoň nesjem sama. 🙂 A koukám, že máte pro chlapečka stejný jméno. 🙂 My akorát asi dáme Maxmilian.

cara.m
20. aug 2010

@ajkalc
@katchik ahoj holky, jasně že jo 🙂

katchik
20. aug 2010

@luciemar ten Next objednáváš z Mimibazaru? Kukala jsme, že to tam docela hodně holek nabízí.

sova33
20. aug 2010

@ajkalc
@katchik Ahoj, vítám vás, pěkně se to rozrůstá. To bude v lednu baby boom 😀

katchik
20. aug 2010

@sova33 to teda. 🙂
Holky nebudete některá rodit u Apolináře?

ajkalc
20. aug 2010

ok.vdaka za privitanie.idem off.ale podvecer sa ozvem.caute vsetky.... 😉

kostri
20. aug 2010

achojte
@tetamon ,no dakujem,hezke brucho ,ale dost velke 😝 😀 sak uz ma kazdy zastavuje,ci idem rodit,alebo ci necakame dvojicky 🤐 a najradsej mam mamicky,co mi povedia:"je,no,mas ho teda poriadne!na mne v 20tom tyzdni nebolo nic vidno!" 😠 to potesi 😝 😀
a akoto ze ti praska? 😕 musis mazat mazat a mazat 😉 ja jakmile citim,ze sa mi natahuje,uzaj mazem 😅

chlpy na bruchu mam tiez,este mi nezhnedol pupik,ani a mi nezacina crtat ten pasik cez brucho..ale zato flaky na tvari mi povyskakovali 😝 co som si nadobudla pri tehu s malou 😖
inak zaujimave,ze ked som cakala hanku kazdy mi hovoril,ze budem mat chlapca,lebo som vraj opeknela..aj ja som sa tak citila,aj plet som mala razom bez pupakov,aj som mala proste taky dobry pocit zo seba..a teraz?teraz od zaciatku sa citim skareda,nedaju sa mi vlasy nijako upravit,plet mam jak pubertiak a celkovo sa necitim moc "šik"..a kazdy mi hovori,ze to bude asi dievca a zo zdvorilosti nepovedia,ze preco.. 🙄 😀 😀 😀 ze by to bol tentokrat chlapec?? 😨 😀

kostri
20. aug 2010

a naozaj si uzivajte to nakupovanie a kazdu vecicku pre malinke,bo pri druhom uz nebudete mat velmi co kupovat.a ani tolko casu tesit sa a prezivat tehu 😖 🙂

luciemar
20. aug 2010

@katchik Nene, to, co mám jsem koupila přímo v Nextu v Praze a zbytek budu objednávat přes kamárádku, která má známou, co dováží Next přímo z Anglie...
Holky, vítejte mezi námi 🙂

lolelole
20. aug 2010

@luciemar - asi mi něco s tím nextem ušlo - objednávaš to z anglie ??? oplatí se to i s tím poštovním ?
@ajkalc , @katchik - vítejte 😀

kostri
20. aug 2010

u nas to s nakupovanim prebiehalo tak,ze kazdu vecicku,co som kupila som manzelovi ukazala,ten to tak nezaujato pozrel a povedal"hm,pekne".ale ked sme vyberali kociar..to bolo!!som si ani netukla 😀 on vybral a ja som odsuhlasila 😉 sice sme postupne na nom potom ponachadzali vselijake chyby,nemyslim vyrobne,ale take,co by sme chceli aby bolo na kociari lepsie a na nasom to nebolo...ale to myslim ma kazdy vyrobok,nie len kociar 😉

lolelole
20. aug 2010

holky budete si kupovat na miminko šátek ? látkový nebo takový ten elastický ? máte s tím někdo nějaké zkušenosti ?