icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
2. sep 2010

@lavazza mas teda doma o zabavu postarane 😀 stastie ze ma po tebe kto dedit 😀 a nebudu mu trosku ako tristvrtove?lebo mojmu by moje boli tak pod kolena 😀

kostri
2. sep 2010

@cufinka a ja som si chcela kupit ponco 😕 🙄 no tak to si rovno kupim bundu 😝 ale kdeeee??? 😨 😠

kostri
2. sep 2010

@haniula tiez si myslim,ze by si to nemala absolvovat...skus sa dohodnut,ze prides az na koniec..hm?ze polozis kyticku a pojdes domov.alebo povedz,ze radsej pojdes na druhy den zapalit kahancek a tak..

kostri
2. sep 2010

@vera1132 kuk 🙂 a daj nam potom vediet 🙂 a to ides az tak neskoro na velky utz? 😕

kostri
2. sep 2010

kurnik,zas len sama so sebou si tu pisem 😝 😅

lavazza
2. sep 2010

@kostri máš pravdu, nenudím se doma a to jsme zatím dva a pes 😀 no já doma nemám žádného obra, sice mu byly kratší ale ne moc

tetamon
2. sep 2010

@kostri sam sobe jsi nejlepsim partnerem na pokec, stara znama vec 😀

lolelole
2. sep 2010

Chtěla jsem se zeptat - neřekli vám některé, že máte placentu na přední steně? Včera na ultrazvuku napsali do zprávy že to takhle máme, tak by to mohlo být vysvětlení proč cítim pohyby zatím tak slabě, ne ? Co myslíte ? Zatím máme jenom šimrání a pulzování a někdy je vidět že je prcek natlačený hlavičkou nahoře a zošišatí mi břicho

tetamon
2. sep 2010

@lolelole me to rikali. Netusim s tema pohybama, to bych fakt kecala. Ja mam i spekous, takze to bude nejspis i tim. Sisaty bruch taky mivam, a hlavne po noci, kdyz jsem dlouho lezela 🙂

lolelole
2. sep 2010

@tetamon a ty už pohyby cítiš pořádne? Ja fakt jenom trošilínku ale zase cítim že sa tam uvnitř "něco" děje takže je to v pohode...jenom mně napadalo, že když je ta placenta vpředu tak asi dělá ještě "zábranu" před břišní stěnou a proto to nebude tak intenzivní ale bůhví 😉

tetamon
2. sep 2010

@lolelole nene, obcas teda jo, ale to kdyz kopne "dovnitr" 😀 Ale jestli to je spekem nebo placentou nebo spis souctem...nevim. ONo asi i zalezi, jak se to tam vevnitr posklada, jak je mimco nasmerovany... Hlavni je, ze se tam potvurky mrcasi nejak 😉

lolelole
2. sep 2010

@tetamon jj u mně to bude podobné..placenta a špeky jsou hold pořádna ochranná vrstva 😀
Měla jsi již schůzku s tou dulou jak si plánovala ?

tetamon
2. sep 2010

@lolelole zatim ne, domlouvalyj sme se nekdy v zari, takze to necham asi pristi tyden napsat, vypadala, ze casove je docela tvarna 😉

cufinka
2. sep 2010

@kostri já ho kupovala v C&A minulej rok ale koukala jsem dneska že je tam mají ! dneska jsem si koupila upletový šaty 😀

kostri
2. sep 2010

@tetamon cil si ma s tym pokecom nastvala 😠 😀 😀 😀

kostri
2. sep 2010

@cufinka a fotka v upletovych satoch kde je?ha? 😕 😉

ellahop
2. sep 2010

k tomu pohrebu, ja by som sa tam tiez nehrnula.. ale moja sestra ked bola tehotna tak nam zomrela babka, a na pohreb isla... drzala sa tak dalej, urcite nesla pozriet do vnutra a ja som bola stale pri nej... potom na kare... to uz bolo ok... ale samozrejme nic moc zazitok to nebol....hoci ziadne nejake traumy z toho nemala.... ale ona je silna osobnost...myslim ze v tvojom pripade by som to riesila podobne a ak sa na to necitis tak nechod a vyhovor sa na deti, myslim ze ty uz nejake mas.....teda ak si ta nepletiem.. ..

cufinka
2. sep 2010

@kostri není ještě 😀 neboj všechno bude 😀 😀 jen malér že jsem šla pro kabátek že 😅

kostri
2. sep 2010

@lolelole ja som pri prvom tehu citila pohyby od 19teho tyzdna a este asi dva tyzdne to bolo len take steklenie.a neviem ci mi hovorila dr ze mam placentu vpredu? 😕 iste je,ze teraz sa mi zda,ze citim pohyby take silnejsie a intenzivnejsie jak u hanky...a mozno si to len nepamatam 🙄 kopu veci som pozabudala 🙄 strasne jak ten cas leti 🙂

tetamon
2. sep 2010

@kostri no, Jara Cimrman rikaval, ze se nakonec vzdycky musis pochvalit sama, protoze nikdo jiny to tak dobre neudela 😝 😀

kostri
2. sep 2010

@cufinka jaaaaj,vidis!na to som zabudla 😀 😀 😀 naaa,co ked 😀 😉

kostri
2. sep 2010

@tetamon sak to tak aj zdycky robim a to ani nevim,ze to jara hovorieval 😀 😉

tetamon
2. sep 2010

@cufinka nepochybne to byl velevyhodny nakup, v podstate jsi rodine usetrila penize 😀

tetamon
2. sep 2010

@kostri treba jara kopiroval od tebe 😉

lolelole
2. sep 2010

@tetamon tak pak dej vedet jak se ti zamlouva 😉

haniula
2. sep 2010

@ellahop děti nemám... ale já bych to psychicky nezvládla... loni nám zemřela 3letá sestřenka... ten pohřeb mi ji jen připomínal... ☹

ellahop
2. sep 2010

paaaani, tak to tam nechod... urcite...

tetamon
2. sep 2010

@lolelole urcite dam 🙂

cara.m
2. sep 2010

@lolelole já mám taky placentu vpředu

ellahop
2. sep 2010

nemate niektora z vas skusenost s externym studiom na vysokej skole... ono podala som si prihlasku, prijali ma a je mi luto nenastupit...teda zajtra uz nastupujem... na studijnom my povedali ze tehotna ma narok na prerusenie alebo odklad ak to nebude zvladat.... tak neviem neviem... vsetci ma do toho tlacia, babky sa vraj postaraju... 🙂