Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
kurnik,zas len sama so sebou si tu pisem 😝 😅
Chtěla jsem se zeptat - neřekli vám některé, že máte placentu na přední steně? Včera na ultrazvuku napsali do zprávy že to takhle máme, tak by to mohlo být vysvětlení proč cítim pohyby zatím tak slabě, ne ? Co myslíte ? Zatím máme jenom šimrání a pulzování a někdy je vidět že je prcek natlačený hlavičkou nahoře a zošišatí mi břicho
k tomu pohrebu, ja by som sa tam tiez nehrnula.. ale moja sestra ked bola tehotna tak nam zomrela babka, a na pohreb isla... drzala sa tak dalej, urcite nesla pozriet do vnutra a ja som bola stale pri nej... potom na kare... to uz bolo ok... ale samozrejme nic moc zazitok to nebol....hoci ziadne nejake traumy z toho nemala.... ale ona je silna osobnost...myslim ze v tvojom pripade by som to riesila podobne a ak sa na to necitis tak nechod a vyhovor sa na deti, myslim ze ty uz nejake mas.....teda ak si ta nepletiem.. ..
@lolelole ja som pri prvom tehu citila pohyby od 19teho tyzdna a este asi dva tyzdne to bolo len take steklenie.a neviem ci mi hovorila dr ze mam placentu vpredu? 😕 iste je,ze teraz sa mi zda,ze citim pohyby take silnejsie a intenzivnejsie jak u hanky...a mozno si to len nepamatam 🙄 kopu veci som pozabudala 🙄 strasne jak ten cas leti 🙂
paaaani, tak to tam nechod... urcite...
nemate niektora z vas skusenost s externym studiom na vysokej skole... ono podala som si prihlasku, prijali ma a je mi luto nenastupit...teda zajtra uz nastupujem... na studijnom my povedali ze tehotna ma narok na prerusenie alebo odklad ak to nebude zvladat.... tak neviem neviem... vsetci ma do toho tlacia, babky sa vraj postaraju... 🙂

@lavazza mas teda doma o zabavu postarane 😀 stastie ze ma po tebe kto dedit 😀 a nebudu mu trosku ako tristvrtove?lebo mojmu by moje boli tak pod kolena 😀