Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula s tým pohřbem je to nepříjemný ☹ Jinak někde jsem slyšela, že v staré Číně, když šla těhotná císarovna nebo co to tam měli na procházku mezi lidi vždy chvíli před ní šel stejnou trasou podanný, který všechny mrzáky, chudáky, nemocné a vůbec všechno nehezké z její cesty odstranil aby v těhotenství nezažívala žádne negativní pocity. Takže jsme císarovné 🙂 a musíme se nepříjemným situacím vyhýbat a to je potřeba vysvětlit i manželovi a všem ostatním. Ja třeba když jde něco špatnýho ve správach tak to hned vypínam. Žádne zbytečné negativní emoce navíc...
ahojte🙂pridavam sa k ocakavaným januarovym miminkam.a chcem sa Vas hned spytat ako to mate s pohybmi babatka?ja som v 22 tyzdni a citim ich najme vecer ked si lahnem.ale aj cez den.zda sa mi ze babo reaguje na zvuk,ked napriklad tukam do pc,tak vtedy sa rozkopcuje,alebo ked hudba ide nahlas.a najlepsie je ked sa dotknem brucha a ono mi to hned aj vrati🙂akoby sa ma dotklo spat🙂 🙂
@haniula Jej, to mate super vahu-uz ste vlastne hmotnostou dosiahli spodnu hranicu zivotaschopnosti. My sme mali v 19+2tt 285g, ale este chcem ist na 3D/4D, tak dufam, ze sme uz nieco pribrali 🙂
@meduliacik ahojky my sme měli v 19+2tt 260g a všchni takový obříci 😀 ale myslím že mimi pěkně roste pocituju to na kopanečkách 😀
@fixska Ahoj! já jsem od začátku přibrala taky tak čtyři kila, břicho mi skoro nejde vidět a všichni se tomu diví a znervózňují mě tím...pohyby cítím malinko, jen když jsem fakt vklidu...jinak přecitlivělá jsem hrozně-stačí jedno ráznější slovo na mou adresu a já hned bulím...a to jsem taková nikdy nebyla...chudák, přítel, ten to odnáší nejvíce, zezčátku to nechápal, teď mě vždycky obejme a říká chlácholivě-já vím, já vím, ty máš to...těhotenství, viď?! 🙂
@elzu jej tak to je od neho mile🙂mne uz brusko vytrca, uz ani nohavice svoje nezapnem,lebo by mi oci vysli z jamiek von:Dale som rada, ze nie som v tom svojom citovom rozpolozeni sama🙂lebo tak ked si predstavim ze som v polovici, teda vlastne uz za nou!od buduceho tyzdna chcem chodit na nejake tehotenske cvicenia, len si musim este nieco vybrat.ty to planujes?
@fixska Já jsem na tom podobně, taky taková přecitlivělá. Navíc jsem skončila v práci a jsem na PN (zatím bez vycházek), tak jsem taková otrávená. Přibrala jsem 7 kilo (ale teď jsem teprve na své váze, kterou jsem měla, než jsem před třema rokama dost zhubla, takže to na mně není moc vidět).
já se nějak přecitlivělá necítím, za to mě příjde že mám nějak pořád dobrou náladu, většinou sem takovej pesimista
jinak sem během asi 3 měsíců zhubla přes 3kg a to sem nezvracela a teď na začátku 6.měsíce mám 1.6kg, což se divím,protože sem čekala jak mi váha naroste, většina starších ženských co znám tvrdí, že měly už okolo 20kg nahoře
@fixska my jsme se teď stěhovali do většího bytu a byl to docela mazec-skutečně raději vyhořet, takže jsem teď vůbec neměla čas něco vymýšlet a vybírat...ale taky bych chtěla někam začít chodit! Spíš teď řeším, kam zajít na masáž-hledám nějakého maséra pro těhotné ženy, protože mě hrozně bolí bederní páteř...a to jsem v půlce a břicho mám fakt jen minimální...
ja citim pohyby pocas celeho dna,okolo 16 az 18 tyzdna som ich citila len vecer a potom postupne castejsie a silnejsie 🙂
a ja som len tak trosku rozcitlivela,skor som viac nervozna a podrazdena,jak som bola pred tehu 😒
ja som najskor schudla a velmi som sa bala.. lebo z 57 som zrazu mala 54, ale teraz. uz mam 60 a stale mi chuti a chuti.. no ja som teraz v 22 tyzdni... a tiez som bola precitlivela ale ma to preslo. lebo jeden taky vystup som mala a na druhy den som mala vytok a od vtedy si davam na babatko pozor.
aj vas bolievaju krize a chrbat.. lebo mna dost...

haniula na ten pohreb by som nešla...Aj keď si ju akokoľvek mala rada,také silné emócie človekom zamávajú tak či tak,a duplom keď je žena tehotná...
Všimla som si,že ste sa rozprávali o nohaviciach...Ja som našla rifle,dokonca pekné za 20 € v peacockse...majú tam tehotenskú módu...a dá sa tam vybrať-viac strihov,či široké,či úzke do čižiem,a ceny všetky okolo 20 €