icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
3. sep 2010

@lolelole 😀 😀 😀 som minule piekla kolac...este doteraz utieram kvapance rozmetaneho cesta mixerom po celej kuchyni 🙄 😀 😀 😀 bezpecne sa mi to stane vzdy vtedy,ked prave dolestim celu linku,mikrovlnku a aj chladnicku..vsetko zacapane 🙄 neska som drhla este korenicky,na ktorych boli pozostatky 😀

kostri
3. sep 2010

@sova33 naco na plucne? 😕

sova33
3. sep 2010

@kostri Já ani přesně nevím, je to prý kvůli domluvení očkování na TBC pro mimčo. Ale mám tam jít až po 28. týdnu, tak se na to na příští kontrole ještě pořádně vyptám. Stejně jsem tam vždycky za "blbce".

kostri
3. sep 2010

@sova33 co? 😕 hanku ockovali proti tbc v nemocke na stvrty den po narodeni 😕

sova33
3. sep 2010

@kostri Mně řekla sestra, když mi to vysvětovala, že tady se to automaticky nedělá, že se mám domluvit, jestli prcka oočkují v nemocnici nebo jinde. Já si to přesně nepamatuju, protože tehdy jsem byla trochu mimo 😉

kostri
3. sep 2010

@sova33 jaj ..no vidis to,kolko veci mame rozdielnych 😒

sova33
3. sep 2010

@kostri Uvidíme, co se z toho vyklube.

cara.m
3. sep 2010

Tak mi doktorka plicní škrtla, že už se tam nechodí.

lavazza
3. sep 2010

@sova33 ten cukr mě taky čeká v nejbližší době 😖 když jsem byla na krvi a viděla ty ženský jak tam trpěj, fuj, nechci se mi, ale co bych pro mímo neudělala, že

elzu
3. sep 2010

@lolelole Děkuji moc! Jsem z Prahy! 🙂

haniula
3. sep 2010

@lavazza Já jdu na cukr 14.9. Už se šíleně moc těším 😠 !

haniula
3. sep 2010

Jinak jsem to dnes s pohřbem vyřešila. Přišla jsem až po obřadu pokondolovat... Nikdo se na mě škaredě nekoukal a manželovy tety mi to jen schvalovaly. Ptaly s ei na malou, jak roste atd. 😀

cufinka
3. sep 2010

Já taky na plicní nejdu a v průkazce nemám ani psáno 🙂
Jinak na cukr jdu teda 29.9 😒 fakt to bude zábava 😀

@kostri ještě jsem se nevyfotila,včera jsem to přehnala s běháním po těch obchodech že mi bylo divně celý den ,už je lépe 🙂

kostri
3. sep 2010

baby ja som to asi neska prehnala s behanim 😖 nejako ma uz zo dve hodiny bolia akoby kosti tam dolu 😖 bojim.. 😔

monulik0209
3. sep 2010

@kostri treba si len vylozit nohy a oddychovat a poriadne sa zrelaxovat....

kostri
3. sep 2010

@monulik0209 dik 🙂 tiez si myslim,len jak mam spacifikovat hanku?? 🙄 😅 ale za hodku uz ide spat,zatial som jej sem do obyvky naznasala hracky a ja sedim s nohami vylozenymi 😎

lavazza
4. sep 2010

@cara.m ségra byla na plicním před 5lety než se narodil synovec a švagrová už minulý rok taky nebyla a já to v průkazu zaškrtnutý nemám

sova33
4. sep 2010

@lavazza Já právě ještě jo ☹

cufinka
4. sep 2010

Holky jak vám rostou prsa??? 😕 jako v týdnu jsem si koupila novou a dneska mi zní ty prsa lezou 😎 jako mazec zachvilku můžu kojit medvědy 😀

haniula
4. sep 2010

@cufinka mě trošku porostly, ale mám větší košíčky, takže zatím dobré... jen mě začaly zase bolet bradavky 😒 ...

lavazza
4. sep 2010

@cufinka já měla větší prsa už před těhu, teď se mi zvětšily jen o trochu ale nechci to vidět po porodu, manžel tvrdí že můžu kojit hastrmany z mostu 😀

fixska
4. sep 2010

@cufinka no su nejake vecsie aj u mna🙂treba sa poriadne kremovat,kvoli striam 🙂

fixska
4. sep 2010

ako sa tak pozeram von z okna, vyzera to veru nevabne.dazd vietor a zima. co si ja len obleciem?!doteraz to bolo ok, dali sa nosit letne veci a tie boli pohodlne,ale teraz tie nohavice, mna to vsetko tlaci.poradte nejake dobre obchody 😉 inak vam zelam pekny radostny den s bruskami.paaaaaaaa

sjussi
4. sep 2010

@fixska no ja si koupila tehotenske rifle u cinanu za 450 kc ale porad nevim jak to vyresim s bundou na zimu,nejak se mi nechce na tu chvili kupovat nova ☹

meduliacik
4. sep 2010

@fixska Aj ja som uspesne nakupila v "cinaku"-velmi pohodlne tehotenske rifle za 12eur, tak som vzala hned dvoje-tie druhe o cislo vacsie-perspektivne 🙂 A podobne som natrafila aj na prechodnu bundu-teda kabatik, ktory v pohode vynosim aj po porode, lebo v pase sa da stiahnut opaskom. Stal 25eur a aj ked je z cinskeho obchodu, nie je Made in China, tak som nadmieru spokojna. Odporucam Ti kupit si predsa len nieco na prechodne obdobie, lebo aspon ja mam taku skusenost (po prvom porode), ze po porode este nejaky cas potrva, kym budu pouzitelne veci z predtehotenskeho obdobia(prvorodeny sa mi narodil vo februari). Prajem uspesny lov 🙂

lavazza
4. sep 2010

já sem u rákosáků žádný těhu věci neviděla, asi budu muse obejít město, ještě si jedny kalhoty koupím

tetamon
4. sep 2010

@meduliacik covece, cmelacku, taky jsem u Ťongu nikdy nevidela ani jednu tehu vec, a ve velkych velikostech jen vsechno marena-stan styl ☹ Chjoo :(

@kostri no, ja tento tyden resim brneni rukou a picha me v krizi jak cert, obcas se mi neda ani chodit, jak je to neprijemny. No nic, jestli ja nebudu tehotna 😉

Jaj, plicni nevim, vim, ze bratranec rikal, ze musim, k prakticce jsem se porad jeste nedostala (parkrat jsem sla nahlidnout a bylo tam vzdycky plno nebo dovca, takze tady-dady 😠 ), uvidim, co ta mi rekne...

@cufinka o prsach ani nemluvim. Nemela jsem maly ani predtim, a i pred menstruaci mi "skocily" tak o cislo, tak si umis predstavit, jak si pripadam ted (ono asi druzi to ani tak moc nevnimaji, nenosim az tak uply veci), ale me to zavaziiiiiiii 😕

vera1132
4. sep 2010

@kostri velký? neskoro? prečo? kedy sa chodí? 28 ideme na 3D 🙂

cara.m
4. sep 2010

Tak já dnes sehnala džíny. Vyšlo nám to skvěle, v HM měli akci na všechny rifle 250,- Kč, takže ta cena byla nakonec fajn 🙂 Jen to už bylo vše přebrané a na mou vel. už byly jen 1, ale seděly 🙂 A ještě jsem došla k zjištění, že už se mi vel. zvedla o číslo 😨

monulik0209
4. sep 2010

@fixska ja som si tehu oblecenie objednavala cez net a som spokojna...