Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m Já mám na zimu suprový trekový boty, ale kolikrát si v nich nabiju nos i když nejsem těhu a nedokážu si představit zimu jako těhule. No myslím, že jestli budu v práci končit koncem listopadu, že nebude sníh, takže mi odpadne to ranní brodění sněhem a tím pádem i riziko pádu.
Dnes jdeme na velký UZ konečně, snad se mimčo natočí. Už se nemůžu dočkat. Dneska pěkně od rána vyvádí 😀
Tak holky jako dneska šílená noc každou hodinu jsem lítala na záchod malá byla asi natlačená na močáku.Ještě že nemusím do práce bo jsem nevyspala a pěkně podrážděná 😠
a jdu kupovat další podprsenku hele nebylo by lepší koupit si ty padáky co nosí babči? 😅 😀 😀 😀
Ahoj holčiny, mám za sebou další kontrolu a vypadáto, že čekáme holčičku!! 🙂 Ve čtvrtek by mi to ještě mohli potvrdit na velkém Utz, mám radost 🙂 a vážíme 415g a vše je jak má být. Jen prý já mám více odpočívat, ha ha ha, to tak jde, když mám na starosti celou prodejnu, jsem na to sama a dělám celé dny + soboty do poledne....
@lolelole diky moc.
@sirenita gratulki k culikate 🙂
@cufinka vyztuzeny ti pomuzou nemit "vesaky" az prestanes kojit 😀 A ja jsem zase nestastna, ze v mych velikostech sehnat neco aspon trosku vyztuzenyho je potiz (mam normalne citlivy prsa, ale ted jsou bradavky schopny se odrit do krve z nevyztuzene podprsenky, co jsem tehu 😒 )
@cufinka 😀 jsi me pobavila, ja mam ctyrky normalne, zatim jeste sice tecu ven, ale porad odolavam jit koupit vetsi, nastesti jsem mela pruzny bavlneny, pac porad jeste rostu (kdy to skonci, sakra??), ale uz to pomalu zacina byt neunosny 😠
A desim se toho, jakou velikost si budu kupovat 😲
@sirenita uvidis, drzim palec, aby nedorostlo 😉
Za to chlapi sou s tý naší větší vybavenosti celý paf.Aspoň můj manžel. Chlapi v práci když sem řekla, že bych klidně někomu 2 čísla darovala, tak mi řekli, že přece nechci chodit plochá 😵
Ahojte, je tu niekto z TN? My sme sa sem prestahovali, termin mam 6.januara a rada by som spoznala nejake buduce maminky z TN, zaujimali by ma skusenosti z porodnice, s lekarmi ...
jéj ja vám ty prsa závidím holky 😅 mně se trochu zvětšili ale fakt jenom o mini kousek a mám pocit že se s nima tak od 3 měsíce nedeje nic ☹ Tak snad nebudeme mít problémy s mlíčkem..ale četla jsem že to na velikosti moc nezáleží..akorát jsem se tešila že alespoň počas těhu budu prsatice a mám smůlu 😖
@lolelole fakt nevis, o co prichazis. Ono to je v nekterych pripadech hezky, ale vetsinou jenom obleceny, kdyz svliknes, tak gravitace je potvora, podprsenky-nepodprsenky, jednak, druha vec je, ze to fakt neco vazi, takze zada a krcni pater v haji. Nemluve o nejakym sportu, boli, kdyz poskocis...
Tak akorat je fajn 😉

@cara.m No není vždycky pravda, že to platí pojišťovna....já jsem třeba platila jenom stovku, takže v pohodě, ale sestřenka byla u jiného doktora a platila 1500,- a kolegyně z práce 1000,- Tak fakt nevím, podle čeho se to bere ☹