icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kamusek
6. sep 2010

@cara.m No není vždycky pravda, že to platí pojišťovna....já jsem třeba platila jenom stovku, takže v pohodě, ale sestřenka byla u jiného doktora a platila 1500,- a kolegyně z práce 1000,- Tak fakt nevím, podle čeho se to bere ☹

lavazza
6. sep 2010

@cara.m Já mám na zimu suprový trekový boty, ale kolikrát si v nich nabiju nos i když nejsem těhu a nedokážu si představit zimu jako těhule. No myslím, že jestli budu v práci končit koncem listopadu, že nebude sníh, takže mi odpadne to ranní brodění sněhem a tím pádem i riziko pádu.

lavazza
6. sep 2010

Dnes jdeme na velký UZ konečně, snad se mimčo natočí. Už se nemůžu dočkat. Dneska pěkně od rána vyvádí 😀

cufinka
6. sep 2010

@lavazza držíme palečky at vše dobře dopadne a at už taky můžeš nakupovat v barvičce 🙂

cufinka
6. sep 2010

Tak holky jako dneska šílená noc každou hodinu jsem lítala na záchod malá byla asi natlačená na močáku.Ještě že nemusím do práce bo jsem nevyspala a pěkně podrážděná 😠
a jdu kupovat další podprsenku hele nebylo by lepší koupit si ty padáky co nosí babči? 😅 😀 😀 😀

vera1132
6. sep 2010

@kostri ale ty si už asi druhorodička, ne?

cara.m
6. sep 2010

@cufinka Cufi a co si koupit těhotenskou od Anity? Sice žádná nádhera, ale je příjemná a roste spolu se mnou 😀 😀 😀

lolelole
6. sep 2010

Dobré ránko dámy 🙂
@tetamon to je mi líto :( držte se oba...
@kostri jéžiš holka bláznivá, dávej na sebe pozor ! tedy na vás 😉 Jinak na Vyprávěj jsme se taky hodně těsili celé léto 🙂 My nemáme telku ale naštěstí to mají na webu.

sirenita
6. sep 2010

Ahoj holčiny, mám za sebou další kontrolu a vypadáto, že čekáme holčičku!! 🙂 Ve čtvrtek by mi to ještě mohli potvrdit na velkém Utz, mám radost 🙂 a vážíme 415g a vše je jak má být. Jen prý já mám více odpočívat, ha ha ha, to tak jde, když mám na starosti celou prodejnu, jsem na to sama a dělám celé dny + soboty do poledne....

cufinka
6. sep 2010

@cara.m asi máš pravdu kouknu se v sobotu v Praze po nějaké protože jako ted jsem přišla z obchodu a mají tam samé s mega výstuhou a to opravdu nepotřebuju 😀 😀 😀

cufinka
6. sep 2010

@sirenita gratulace největší k super výsledkům a k možné holčičce 🙂

tetamon
6. sep 2010

@lolelole diky moc.

@sirenita gratulki k culikate 🙂

@cufinka vyztuzeny ti pomuzou nemit "vesaky" az prestanes kojit 😀 A ja jsem zase nestastna, ze v mych velikostech sehnat neco aspon trosku vyztuzenyho je potiz (mam normalne citlivy prsa, ale ted jsou bradavky schopny se odrit do krve z nevyztuzene podprsenky, co jsem tehu 😒 )

cufinka
6. sep 2010

@tetamon no ty vycpávky ale byly opravdu mega 😀 bych měla pak 4 díky nim 😀 v létě mě to bavilo se ukazovat 😅 😀 ale ted stejně už v tílku a šatech nechodím 🙂 no jako bude to dilema jako ze vším 😀

sirenita
6. sep 2010

@cufinka
@tetamon
Moc děkuji holky. Víte jak, kluk je vždy jistější, než ty holčiny, ale já měla holku vysněnou, tak snad to tak vydrží a nic nedoroste 😀

tetamon
6. sep 2010

@cufinka 😀 jsi me pobavila, ja mam ctyrky normalne, zatim jeste sice tecu ven, ale porad odolavam jit koupit vetsi, nastesti jsem mela pruzny bavlneny, pac porad jeste rostu (kdy to skonci, sakra??), ale uz to pomalu zacina byt neunosny 😠
A desim se toho, jakou velikost si budu kupovat 😲

@sirenita uvidis, drzim palec, aby nedorostlo 😉

lolelole
6. sep 2010

@sirenita gratulace 😉

lavazza
6. sep 2010

@cufinka Děkuju, v KIKu sem viděla krásný mikinky pro holčičky, to zas bude peněz 😀

lavazza
6. sep 2010

@cufinka to mi manžel taky říkal, jestli není lepší chodit do potřeb kam chodí parašutysti 😀

lavazza
6. sep 2010

Za to chlapi sou s tý naší větší vybavenosti celý paf.Aspoň můj manžel. Chlapi v práci když sem řekla, že bych klidně někomu 2 čísla darovala, tak mi řekli, že přece nechci chodit plochá 😵

sirenita
6. sep 2010

@lolelole děkujííí 🙂

tetamon
6. sep 2010

@lavazza jo, protoze oni to nikdy nemuseli tahat 😀

tanya6
6. sep 2010

Ahojte, je tu niekto z TN? My sme sa sem prestahovali, termin mam 6.januara a rada by som spoznala nejake buduce maminky z TN, zaujimali by ma skusenosti z porodnice, s lekarmi ...

lolelole
6. sep 2010

jéj ja vám ty prsa závidím holky 😅 mně se trochu zvětšili ale fakt jenom o mini kousek a mám pocit že se s nima tak od 3 měsíce nedeje nic ☹ Tak snad nebudeme mít problémy s mlíčkem..ale četla jsem že to na velikosti moc nezáleží..akorát jsem se tešila že alespoň počas těhu budu prsatice a mám smůlu 😖

tetamon
6. sep 2010

@lolelole fakt nevis, o co prichazis. Ono to je v nekterych pripadech hezky, ale vetsinou jenom obleceny, kdyz svliknes, tak gravitace je potvora, podprsenky-nepodprsenky, jednak, druha vec je, ze to fakt neco vazi, takze zada a krcni pater v haji. Nemluve o nejakym sportu, boli, kdyz poskocis...
Tak akorat je fajn 😉

sjussi
6. sep 2010

@tetamon presne,souhlas.
@lolelole ani nevis co bych dala za nulky nebo jednicky.pul kralovstvi a princeznu k tomu 😀 a to mam jeste stesti ze je mam porad stejne jako pred tehu ale kdovi jak to bude za mesic 😒

tetamon
6. sep 2010

@sjussi a treba ne, treba to vydrzi. I kdyz po porodu pri nabehu kojeni to asi trosku poskoci...

sjussi
6. sep 2010

@tetamon snad ne o moc,uz ted jich mam plne zuby a nekdy mne dost stvou 😀

lolelole
6. sep 2010

@sjussi @tetamon
no jo no nepraktický to nejspíš bude ale je to tak hezký 🙂 😉 i když jasný že vše s mírou 😀

sova33
6. sep 2010

@lolelole Jo, souhlasím s holkama. Já sama mám tak jedničky, ale moje kamarádka má tak čtyřky a záda v háji, problém s kojením měla taky. Myslím si, že můžeme být rády za to, co (ne)máme.

tetamon
6. sep 2010

@sova33 jo, to je taky pravda, ze paradoxne ty vic "vybaveny" mivaji casteji problemy s kojenim (i kdyz ja znam zatim schopny kojny, jak vybaveny, tak ne, snad akorat jedna, a ta mela i spoustu dalsich potizi, takze to spis vyplynulo z toho, nez z cehokoliv jinyho)...