Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat, přiznám se, že už sem koukám dlouho 😉 a vidím, že je vás tady celkem dost z Ostravy-Opavy, já taky 😉
Včera jsme na 3D ultr. zjistili, že máme v bříšku CHLAPEČKA, tak jsme moc šťastní. Ale velký ultrazvuk máme ještě před sebou - až 15.září. Vy už ho máte všechny vesměs za sebou, že? Tak přeju hezký den 😉
@sirenita Děkuji za přivitání, máme stejné křestní jméno 😉 já taky koukám k tobě do alba 😀
Já bych tomu hrozně ráda věřila, že je to kluk, ale nějak mi to hlava nebere... doktor ukazoval pindíka a říkal něco v tom smyslu, že by se divil, kdyby se mýlil... Příští středu jdu na kontrolu a velký UZ ke svému Dr., tak si to nechám potvrdit či vyvrátit 🙂
Tak ti držím pěsti ať ti velký UZ dopadne na výbornou 😵
ahojte baby, vcera na poradni mi zistili bielkovinu v moci a mam nesolenu dietu. chcem sa spytat, ci mate tiez niektora takuto komplikaciu? inak tlak mam nizky 100/60 a opuchy tiez nemam, ale zase este som len v polovici tehu.
@monik1 jjj, máme 🙂
...to řekla i včera mě moje doktorka 😀 Že je to holka a hodně by se divila, kdyby ne. Taky mě to nahlodává a doufám, že to v Olomouci rozlousknou. Ikdyž, zase si říkám, kdyby mi to říkala před měsícem a půl, bylo by to jiné než teď. Teď si už musí být jistá, ne?? 🙂 No, uvidíme 🙂
Tak ať i tobě kontrola dopadne na výbornou a ať je to nakonec to, co si nejvíc přejete 😵
@tetamon Ahoj, aj na to sme mysleli, ale nakoniec sme si povedali,ze co nechame sa prekvapit. Je pravda ze mame nakupenych zopar veci, ale vsetko len biele, viacej nekupujem len na zaciatok a potom nakupime ruzove alebo modre. Dneska to nie je problem ked v obchodoch maju vsetko. Aj ked stale ma to laka ked som v obchode a obzeram tie pekne vecicky. Hlavne nech je vsetko ok a rychlo to ubehne lebo ked si predstavim kolko mam este pred sebou a uz teraz sa tapkam ako taka kacka 😅 tak hroza
@louisiana ja mam zase 95/100 ale nejak moc to neresim,ja sem mela taky problem s moci ale uz na zacatku mi v ni nasla aceton a myslela si ze to mam z toho jak zvracim ale ja nezvracela tak rikala ze sem pry sla spat nenajedena.Saforelle mi taky doporucila dr na umyvani protoze sem mela jak byli ty velke horka o prazdninach problem s opruzeninami
Ahoj maminy, právě jsem se vrátili z poradny. Malý má 380 g a super sa predváděl. Bude to asi malý šašek 😀 Nevydžel chvilku v klidu, mrvil se a nastavoval ze všech stran aby jsem si ho pořádně prohlédli. A nakonec vystrčil ručičku a zvednutý palec, jakože se má fakt mooooc dobře. To bylo tááák hezky 😉
@euffra Ahojky jsem tu nová a tak doufám, že můžu přidat názor. Co se týká tlaku tak ten většinou je nižší. Kdyby nebyl a byl vyšší tak pak by to byl problém. Jinak s tou bílkovinou v moči bych si nelámala hlavu, mě sestřička s doktorem říkali, že změny v moči mohou být jen dočasné. A diety nebo jiná nařízení jsou spíše preventivní opatření. S nízkým tlakem bílkoviny nemají nic společného. Spíše se vyskytují, když je tlak vysoký a nebo třeba, když je v těle nějaký zánět. Může to být třeba jen banální zánětek, který se nijak neprojeví a je neškodný. I při viróze se mohou bílkoviny objevit. Hlavně si s tím nelam hlavu a přeji ať příště nic nenajdou. Já si myslím, že to bude v pořádku 😉)) Přeji hodně zdravíčka.
ahojte maminky, viete niekto niečo viac o 3D ultrazvuku v Bratislave?
v ktorom týždni sa robí, koľko to stojí, kde sa robí, ako objednáva..? ďakujem za rady a skúsenosti 😵
ahojteeee no konecne som nasla skupinu kde sa mozem pridat... Mne vypocitali krasny datum.. :D 11.1.2011 tak sa budeme snazit takto narodit.. 😀
@lolittka: ahoj, mne ultrazvuk robi moj gynekolog v dubravke, on ma vzdy objedna, ja som teraz v 23tt a mala som uz 2 ultrazvuky. za dva male som platila 15€ a za ten treti, velky som platila 25€.
No ale on ma vzdy upozornil ze v nemocnici na antolskej to robia zadarmo. On je sukromnik, tak sa u neho plati.
Takze si myslim ze je to na Tebe, ako sa rozhodnes 🙂
@kwa_kwa ahoj pekny datum, mne doktor povedal ze 8.01. ale nikdy nevies tak mozno to tiez bude na ten pekny datum. 😉
lolelole.. :D nooo tak to pevne dufam, budem ju prehovarat ze bude mat krasny datum ked sa bude chciet narodit.. :D nooo ved ten pekny datum moze vyjst aj tebe, ked sa trosku poponahla.. :D stanulka551.. samozrejme, ale to sa mu bude musiet velmi pacit v tvojom brusku.. :D este neviete co budete mat baby?
@kwa_kwa jj taky jsem si říkala že by jsme mohli zvládnut i toho 11.1.2011 i když nám zatím vychází 21.1.2011 což taky není špatný 😉 no ale 11 by bylo lepší ..to by byla větší šance že si to můj muž bude pamatovat 😠 ..dneska mě totiž zase nesklamal a u doktorky na mně koukal jako puk, když jsem se vytěšovala že máme ďalší kontrolu na naše výročí 🙄 😀
lolelole.. :D u nas to je podobne.. a stale sa ma bude pytat... ze mojko a kedy to mas ten termin 17 januara?? ma ide porazit.. 😀 lekar este nepovedal co budete mat?
@kwa_kwa 😀 no tak vidím, že ani 11.1 není záruka, že si to budou pamatovat 😉 😀 😝
My budeme mít na 100% kluka, to nám říkali již v 12tt že to tak nejspíš bude a teď na velkém utz se to zase potvrdilo. ..a dnes vlastně zase. Takže bude Kvido 🙂 Jsem ráda, vždy jsem chtěla mít kluka jako prvního 😅
Vy budete mít holčičku ?
@stanulka551 krasne meno ste dali babatku, my nevieme co to bude lebo na sone nebolo vidno, nechame sa prekvapit. Ja som rozmyslala tiez Rebeca - volali by sme ju aj Beky alebo Meggy sa mi tiez paci a este Lily, kedze ja mam priatela anglicana a babo bude mat priezvisko anglicke. Ale chlapcenske este stale neviem. Dufam ze to stihnem vymysliet do porodu 😀
nooo ano.. strasne som chcela dievcatko.... no drahy chcel samozrejme chlapceka.. :D strasne som sa vytesovala, ked mi povedal doktor, ze to bude dievcatko.. sice som necakala, ze mi povie tak skoro, ale bol ochotny a pohral sa kym nezistil.. :D
@kwa_kwa tu spravu co som si poslala same sebe, mala byt pre teba 😀 zase som to poplietla
stanulka551... nooooo ja som mala pre chlapceka Simon, ale drahemu sa to velmi nepacilo.. tak sme sa dohodli, ze ked bude dievcatko, budem meno davat ja a ked bude chlapcek da on.. :D tak som dufala, aby bolo dievcatko lebo neviem neviem ci by som suhlasila s menom co by dal on... 😝
Vítám všechny nové maminky!!! My máme datum 3.1., ale může to být i 1.1. 2011, pokud se malé u mě nebude líbit 😀 . Jsem zvědavá!
Tééda ta je nových těhulinek vítejte 🙂
@kwa_kwa Jej, ja mam po poslednom ultrazvuku tiez taky isty datum 🙂

@lavazza gratuluju k vysledkum. A k pindikatymu...treba te jeste nakonec na sale prekvapi culikata 😉
@stanulka551 a moznost si sama jit na 3D utz? Ja tak toho svojeho neposednyho prtavce resim (teda...ja chci hlavne jeho video, ale jako vedlejsi efekt si od toho slibuju, ze budu vedet 😎 )