icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

meduliacik
8. sep 2010

No, ja mam 37 a ani pri prvom tehotenstve (v 33) som ziaden sladky humus pit nemusela, akurat pozeram, ze mam v teh. knizke vysledky glukozy z krvi. Nechapem, preco musite byt niektore podrobene tomu tyraniu s pitim sladkej vody 😒

lolelole
8. sep 2010

@elzu gratuluji k dobrým výsledkum a mimochodem vybrali jste krásne jméno 🙂 mně by se na holčičku taky moc líbilo ale drahouš nechtěl 😲 ..ještě že budeme mít kluka, na holce bychom se asi neshodli 😀

monulik0209
8. sep 2010

KOnecne babo ukazalo na sone co to bude.....zatedy je to na 95% dievcatko!!!! Som taka stastna ze je vsetko ok a rastieme tak ako mame.Uz mame 375g....

haniula
8. sep 2010

@monulik0209 jeee... gratuluji k holčičce a dobrým výsledkům!!!

haniula
8. sep 2010

Mě to došlo až ted, proč jdu na ten blivajz... Máme v rodině cukrovkáře.... Tak asi proto tam jdu... 😎

sjussi
8. sep 2010

@monulik0209 gratuluji k holcicce 🙂
@haniula jj to bude tim 🙂

kamusek
8. sep 2010

@monik1 Nevím, ještě mi nic neříkala. Na příští poradnu jdu 29.9. tak uvidím, co řekne 🙂

lavazza
9. sep 2010

@kamusek já slyšela že každá musí jít na ten cukr, švagrová byla taky a to jí není ani 25

lavazza
9. sep 2010

Tak nám přibyly další věci do výbavičky - včera sem koupila léhatko do vaničky, slabé rukavičky a teplou čepičku.
A pro sebe vložky do podprsenky.
Už se nám ten seznámek pěkně krátí 🙂

kijonkova.k
9. sep 2010

Ahoj,holky.Bavíte se o cukrovce....vyšetření OGTT (pití sladké vody) nemusí podstupovat žena pod 25 let bez zátěže v rodině,ale já měla při prvním těhu 23 a byla jsem,takže spíš záleží na gynekologovi,jak se k tomu staví.Navíc jen tak odebraná glykemie z krve cukrovku neprokáže!!!To "umí" jen zátěžový test OGTT.Jde o to,jak se tělo vypořádá do dvou hodin s tím návalem glukosy.

Jo a mimochodem jsem byla v pondělí na velkém UZ a byl nám opět potvrzen chlapeček,máme i důkaz-fotku v albu 😀

monik1
9. sep 2010

@kijonkova.k gratuluji k chlapečkovi, my máme taky v albu důkaz, že taky čekáme chlapa - ty fotky mi přijdou podobné - ta tvoje a moj 😀

@monulik0209 gratuluji k super výsledkům a k holčičce 😉

a s tím cukrem uvidíme jak to dopadne.. Dr. zřejmě bude vědět,co dělá.. 😉
Jinak Vám přeju hezký i když uplakaný den 🙂 Jo a jestli jste si koupili časopis Marianne, tak je teď ten slevový víkend. Jdete taky nakupovat pro prcky? Proletěla jsem ty slevové kuponky a je tam sleva 30% na FaF do Tesca...

kijonkova.k
9. sep 2010

@monik1 Máš pravdu,fotky jsou podobné,taky je to pořádný chlapák.Mně to příjde strašný nepoměr,takový velký pindík k takovým malým nožkám 😀 Ale hlavně,že tam je,ten už se neztratí. 😉

monik1
9. sep 2010

@kijonkova.k řekla bych, že nožky jsou skrčené, tak možná proto 😉 A nebo jsou to fakt pořádní chlapi 😀 Tak tobě to krásně vyšlo, budeš mít páreček 😉 Můj dr. říkal, že je to KLUK a divil by se, kdyby se spletl, tak snad se nespletl, protože už nakupuju modrééé 😵

kijonkova.k
9. sep 2010

@monik1 Tak jasně,že jsou nožky pokrčené,ale i tak.Mají je pořádné 😀 My už to máme potvrzené 4 dr. a ještě k tomu důkaz na fotce.Takže tomu věřím.Taky nakupuju modré.U malé jsem to nevěděla,takže pár klučičích věcí máme po ní 😉

kijonkova.k
9. sep 2010

Ale jinak to moc přehánět nebudu.Karolínka měla 3720g,byla cvalda a třeba plíny 3-6 jsme měli jen 2 balíky,protože pak už do nich nevešla.To samé s oblečením,kupovala jsem jen 62 a po 6 nedělí už některé neoblíkla 😀 Takže...i když mě to láká,budu střídmá 😉

ellahop
9. sep 2010

vcera vecer som citila babatkovu nozicku alebo rucicku,,, ale uz som bola taka unavena pred telkou ze som nevedela ci je to pravda alebo sa my to sniva.. ale muz ma ubezpecil ze je to naozaj tak... super. krasny pocit... taky ..... no snovy.. dufam ze sa mi to stane aj ked budem menej ospala.... 🙂

kamusek
9. sep 2010

@lavazza Ale třeba moje kolegyně z práce nebyla....takže vůbec nevím, podle čeho se to bere ☹ No uvidíme. Ale jelikož já ráda sladké, tak to snad přežiju. Sestřenka byla asi před měsícem a říkala, že se to dá! Pro mě spíš bude horší být ráno hladová, to se mi pak dělá špatně, takový divný pocit od žaludku, když dlouho ráno nepojím! No co, manža půjde se mnou a bude mě zachraňovat 😀

kamusek
9. sep 2010

@ellahop Gratuluju 🙂 Náš bobek taky včera večer řádil, dopadl nebo boxoval tak, že to už dokonce cítil i manžel, což do teď nebylo. Zatím jsem to cítila jenom já, ale včera to byla síla 🙂 Ale máš pravdu, je to super pocit....vedět, že tam opravdu je 🙂

lavazza
9. sep 2010

@kamusek Kamarádka říkala že se to dá vydržet, dokonce si pak v práci koupila sladký 😀 Myslím, že je lepší tam jít, druhá kamarádka má těhu cukrovku a tak si musí počítat i sacharidy.
Sestřička mi říkala, že si mám vzít do termosky třeba trochu černýho čaje a smíchat to s tím blivajzem sladkým.

sova33
9. sep 2010

@lavazza Jo, mně to rovnou řekli, že si mám čaj s sebou vzít. A myslím si, že to snad taková hrůza není, ne? Zubař je pro mě mnohem horší problém.

kijonkova.k
9. sep 2010

Holky,není to tak strašné.Je to prostě jen moc sladké,ale jinak to nic není. 😉

kijonkova.k
9. sep 2010

Jo,dneska mi přišel těhu pás,je super.Můžu jen doporučit,super materiál,krásně sedí na bříšku.Objednávala jsem od paní z mmb,180 včetně poštovného,parádní cena. 😉 A má na výběr hodně barev,já si vzala oboustranný-černý+červený 🙂

kostri
9. sep 2010

ahojte,som tu dlhsie nebola,akosi nestiham
@stanulka551 ani nam sa hanka nechcela ukazat,az ked sa narodila 🙂 a tato druha babika hned 😉
@lavazza ja zas cumakujem po chlapcenskych minipidi vecickach a je mi tak trochu luto,ze nebudem chalana obliekat 😉 nechaj tak,druhy bude chalanisko 🙂 hlavne ze ste zdravucki 🙂

kostri
9. sep 2010

@euffra ahoj,u mna nebolo nic take zistene,ale ved skus tu na koniku,mozno vo fore nieco k tomu najdes a dr co ti na to hovoril/a?
@lolelole super 😵 😵 😵 to je take pekne,ked mozme vidiet,jak sa tam tie nase detuchy mechria 😵
@kwa_kwa vitaj 🙂 tak este daj dobry cas:napr.o 11stej hodine a 1minute 😉 gratulujeme 🙂 inak fakt sa ten datum pletie 😅 he,mam kamosku narodenu v ten datum a druha kamoska mi stale v januari vyvolava,ze:pocuj kedy to ma ta viera narodky? 😀

kostri
9. sep 2010

@ellahop ty mas naplanovany cisarsky?preco?
@elzu Johanka je krasne meno 😵 😵 gratulujem 🙂 ja som chcela druhe dievcatko Johanku,ale kedze prva je Hanka,tatino moc nesuhlasil 😉

louisiana
9. sep 2010

@kwa_kwa kludne mozeme 😀
mna maly od vcera menej kope, len rano par krat a dnes poobede len raz kopol a dost. tak neviem ci je vsetko v poriadku ☹

kostri
9. sep 2010

@meduliacik fakt si nebola na glukozovom teste 😕 sa ti zije.ja som mala hanku ked som mala 33,to som mala tehu cukrovku a vcera mi ju zistili u druheho mimca zas ☹ ach jo ☹
@monulik0209 dalsia babika 😵 gratulacie 🙂
@kijonkova.k gratulujem ku krasnemu chlapiskovi 🙂 a aky tehu pas si si kupila?bo som pocula,ze tie lacne su len slaba nahrada tomu pravemu,co naozaj dobre drzi brusko 😕

kostri
9. sep 2010

@louisiana mam podobne pocity od vcerajska presne 😕 ako keby mala menej kopkala,ale kopka 🙂 to je dolezite 🙂

kijonkova.k
9. sep 2010

@kostri mám tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=35557266&tab=1

je to spíš jako doplněk,není to ten podpůrný,ty jsou asi daleko dražší,ale já jsem potřebovala,abych zase nemusela měnit šatník a je fakt skvělý,mám barvu černo-červenou 😉

lolelole
9. sep 2010

@kijonkova.k dej nam sem prosím fotečku nebo link na těhu pás..myslím že nás bude dost, které by to zajímalo 😀

Jinak ja začínam mít každý den větší a větší oblíkací paniky, tak se obávam, že zachvilku budu muset fakt vyrazit do obchodu na nějaké tehotenské oblečky 😉 Akorát co jsem tak zběžně koukala zdají se mi ty věci desně předražené 😒