Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@louisiana no keby som mala cakat kedy ma moj muzik odfoti,tak sa nedockam 😝 😀 ja mam kamosku samospust 😉 a aspon sa mozem tvarit jak chcem pri tom a odfotit sa jak chcem a vymazat co chcem bez blbych poznamok 😠 😀 😀 😀
pekne mam brusko co? 😅 akurat ze uz to neni brusko,ale riadny kotlik 😀
@ellahop sak som bola zvedava co na to doki,asi by som bola dost v strehu..este viac jak som cil? 😕 nemozne 😀 😉
@lolelole ja som zakazdym revala,ked som videla take male babo jak som bola prvy krat tehu 😵 a to tvrdnutie je take,ze sa mi zda ze mam tazke brucho,take akoby z kamena..ale nie na dotyk,ale zvnutra taky pocit,no neviem to popisat inak.aj mna picha obcas,vcera to bolo take intenzivnejsie,az som sa lakla,ale hadam je to ok
@kinsli no pocula som ze sa moze aj sest tych magneziek,len sa mi to zda vela 😨 😅 a si sa pytala na to premeriavanie,mna doki este nemerala a na kontrolu idem 1.10.a ja si to neviem omerat 😅 lebo mi to vychadza nad 30cm 😅 😀
inak,baby uz sa vam objavuje linea negra?mne uz tak jemne ano
tak citam, ze ste uz na PNke. Mna dost pobolieva chrbat, mala som to aj pred tehotenstsvom ale teraz je to dost na nevydrzanie. Mozno sa dam aj vypisat, myslite, ze to by bol dovod na PNku?
@renatka100 kludne sa daj vypisat, lekar ti sice povie ze to nie je dostatocny dovod, ale ked mu povies ze sa fakt zle citi, tak on tam nieco prida a urcite ta vypise. Kamoska sa tak dala vypisat a nemala ziadne ine tazkosti okrem bolesti chrbta...urcite skus 🙂
@kostri ahoj mas termin ako ja a este aj brusko mas take ako ja. Ja som zatial pribrala 6 kil, teraz sa to trosku zastavilo, tak uvidim. Bola som u midwife, vravela ze je vsetko ok, tak dufam ze je. Prajem pkeny den
@stanulka551 pekny den ja tebe 🙂 tak je dobre ze je vsetko ok 😉 ja mam o dve kila naviac jak ty 😝 😀 ale sak jedno kilo krajse jak druhe 😅
@cara.m mas peknu novu fotku 🙂 tak oddychuj s notbukom a objednavaj a potom nam to ukaz,nech sa s tebou tesime 😉
ahojte zeny,
jsem docasne bez notyho, potreboval preinstalovat, takze docitam az ted.
cara.m juj, tak pekne polezeni, at to rychle utika a hlavne "mekne"...
Zdravim Vas dievcata, ja mam termin 23.1.2011 som teda v 21. tyzdni a nakolko este pracujem, neviem ako casto tu budem moct prispievat 🙂 chcela by som sa Vas vsak na nieco opytat.. TVRDNUTIE BRUSKA.. Neviem ale zda sa ze to nie je velmi bezne v tomto obdobi tehu, ale musim povedat ze prvykrat som to zazila v 19 tyzdni v noci bolo to hrozne akoby mi taka hruda tvrda ako kamen vystupila na bruchu a potom som to masirovala.. Proste taky silny krc.. odvtedy sa to s takou intenzitou zopakovalo len par krat.. ale tvrdnutie ako take mavam casto aj teraz rano som mala uz dve.. nie az tak silne a vystupujuce.. tak by ma zaujimalo kedy sa vam to prvykrat stalo a co na to doktor.. V piatok som bola na 3d ultrazvuku lekarka spominala ze 5 x denne je ok.. ale ja zacinam uz rozoznavat aj tie slabsie tvrdnutia... a tie su teda omnoho castejsie. Vdaka za odpoved. btw.: velmi sa s manzelom tesime, cakame dievcatko ;)
Nie neboli to 🙂 len prvy krat to bolelo.. ok nerobim si z toho vela..beriem magnesium.. len som bola zvedava ci nie som sama co mi tvrdne brusko 🙂
Tak s tvrdnutím břicha nemám vůbec žádnou zkušenost, ani nevím,zda bych to poznala... 😖
Ahoj Holky,
Dlouho jsem tu nebyla užíval jsem si na chalupě. 🙂 Copak je tady nového?
Holky tvrdnutí břicha by jste poznaly. Je to docela nepříjemný a břicho jak šutr. Mě ted pár dní začlo tvrdnout a občas je to fakt nepříjemný.
Alerka gratuluju k holčičce. 🙂 Na porodnici.cz psal dr. Koucký článek o tvrdnutí břicha. A v první půlce těhu je normální tak cca 10 tvrdnutí za den. V druhé půlce i více.
Cara.m koukala jsem jakou už máš krásnou výbavičku. A co kočárek, už jsi s ním drandila alespoň po bytě? Mám vybraný stejný, jen nejsem schopná vybrat barvu. 🙂
@katchik po bytě jsem drandila, to je jasné 🙂 je perfektní 🙂 A mezi kterou se rozhoduješ? A co autosedačku? jakou budeš mít
Já tvrdnutí nepoznala. Jak jsem psala, doktorka při prohlídce říkala, že mám hodně tvrdou dělohu, ale já necítím nic. Možná je to tím, že je tvrdá pořád a nepřijde mi ten rozdíl? fakt nevím ☹ 😒
@tetamon ležím ležím ale jak člověk nic nedělá a leží, tak to zrovna na ty blbé myšlenky není ideální 😠
@monik1 16 cm? ufff tak to si měla štěstí, že to dopadlo takto dobře - díky bohu 🙂 u nás u toho prvního tehu stacil 5cm velký hematom utlačit mimuška tak, že se přestal vyvýjet...ale ono to záleží kde je..no musíme se šetřit, aby se to nevrátilo, i když teď jak už vím, že je to ok, tak mi to moc nejde..pořád se přistihnu, že zvedám kolem baráku něco těžkýho nebo ták a pak si zpětně nadávam 😠
Mám na Vas ešte jednu otázku ak to nevadi.. aky maju tep vase babatka? ..Moje ma 164/min. na nete som nasla ze 140-150 je v norme, potom som nasla dalsi clanok kde sa pisalo ze 140-160 je v norme.. Takze neviem co si mam mysliet.. (vobec nefajcim ani nepijem kavu..a udaje o srdiecku som si precitala v sprievodnej sprave, Inak by som sa hned opytala ci je to skutocne az tak ok..)
no ted jsme před půl hodkou začli hladovku... zítra jdem na ten glykemický testt ☹ ... chtěla jsem se zakousnout do rohlíku a vypít si kakao, když jsem si to uvědomila.... sakra...
Ahoj holky, i já se musím pochlubit s bříškem. Dneska jsme přesně 22+1. A jsem teda mrtě unavená z práce. Ikdyž ho nemám moc velké - večerní fotka zkresluje 😀 - už mi v prácí dává pěkně zabrat to moje těhotenství, což tak za měsíc a půl 😖 Čtu, že se bavíte o testech na těhu cukrovku, mě to nejspíš čeká v říjnu. Na kontrolu jdu 4.10. a zatím se na poslední kontrole o testech nezmiňovala. Pravda, mám trochu strach, klasic. cukrovku měla moje mamka...no snad to bude ok.
to je blbost stím jídlem a pitím ,já tam jdu taky na konci září a v pokynech sestry nic takovýho neni . Normálně mužu den před tím jíst a pít akorád mám přijít nalačno 😉
Ahoj holky, tak jsem dnes absolvovala ultrazvuk a všechno je v pořádku, dokonce to vypadá, že to bude chlapečeeeeeeeeeeek 😵
No každopádně si paní doktorka nevěděla rady s tím mým špiněním, prý je všechno naprosto v pořádku, žádný hematom, žádné odlučování čehokoli, jsem z toho blázen 🙄 Jen mi řekla, že kdyby se to zhoršilo, tzn. kdybych začala víc krvácet, tak mám jet hned do porodnice, kde si mě asi nechají a budou s tím něco dělat... Tím mě teda moc nepotěšila, takže se modlím, aby to bylo v pořádku... 😕

@lolelole no mas pravdu, tiez sa nemozem dockat na tie nase mimi, bude to zabava sledovat ako nam rastu 😉