Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stanulka551 no presne,ze to zalezi aj od miesta,kolko ho budes v byte mat.ja mam postielku aj s prebalovacim pultom,takze na to dam uz len tie jednorazove podlozky na prebalovanie.a vanicku mam bez stojana,budem kupat tak ze vanicka bude polozena na pracke v kupelni 😉 inak hanku som kupala tak,ze vanicka bola polozena na konferencnom stoliku v izbe.
same pekne bruska ste sem povycapovali 😀 🙂 juj ale rastieme!jedno kilecko krajsie jak druhe 😉
ahojte, dnes som sa konecne odhodlala zaregistrovat sa, pravidelne vas citam, dnes som bola u lekara a dozvedeli sme sa ze cakame chlapceka, lekar sa pytal ci chcem vediet pohlavie, ale na monitore to uz bolo davno jasne, takze nam to len potvrdil 😵
na kontrolu mam ist az 15.10. budem musiet vypit glukozu, v lekarni mi povedali, ze to mam zriedit s iba 1,5 dcl vody, vraj to bude huste,ale stale lepsie ako keby som mala vypit v 0.5 l vody... 😖
@lolelole nemoze to byt nahoda,ono to drobci pocuju a je to potom pre nich zname a tak sa tesia 🙂 Hanka uz vie od zaciatku,tesi sa,jasna vec,uz v koliske kolise "bjačeka" 😀 nedala si donedavna vyhovorit,ze to bude sestjicka 😀 ale ako pise kinsli,mozno to bude este aj bracek 😉
inak sranda,jak pride ku mne ked sedim a povie mi:"maminka,ukaz mi babatko,vyzječ ho" 😀 akoze mam ukazat holy pupek 😅 a potom ho hladka a dava mu pusinky 🙂 ale ani sme jej to nikdy nehovorili,ze daj pusinku a pohladkaj...sama od seba zacala 🙂
no a teraz sa mi uz tak naliali prsia jak konvice 😕 tak najnovsie chodi ocmuchavat uz aj mliecko pje sestjicku 🙂
@silvia0111 vitaj 🙂 gratulujem 🙂
mne tu glukozu sestricka zriedila tak asi s dva a pol deci vody,alebo tri.ledva som to vypila,tak asi na pat krat..bolo toho vela
jaj a este som chcela k tej glukoze,ze ani mne dr nekazala hladovat,len ze mam prist nalacno na 7mu hodinu
ja mam vypit o 6.00 a prist na 8.00
@kostri a kedy si bola na tom glukozovom teste? mna to este len caka, vo stvrtok idem do poradne, ale poobede, tak potom ma dr objedna na ten test. Asi pojdem s mm, lebo pri odbere krvi mi byva zle, a na tom teste to vraj beru 3x.
inak kostri, vcera som uz brusko nefotila, po praci som bola uplne hotova a radsej som si hned lahla. Obdivujem vas baby, ktore uz mate 1babo a 2 na ceste, ze ako to zvladate, ja som uplne hotova... 😖
ahojte, ja uz mam jednu glukozu za sebou, v minulom tehu som mala cukrovku, tak mi to teraz robili uz v 16tt. moja doktorka to robi aj s citronom, tak to bolo dobre, taka silna citronada. vraj sa to moze tam davat citron, neovplyvnuje to vysledky.
@kostri nas Samko ma 4 rocky a on ze musi to byt chlapec a musi rychlo vyrast aby sa s nim mohol hrat. Kedze mi nevieme co to bude tak som zvedava ze co povie ak to bude baba. Ale myslim ze to bude v poho a bude mi chciet so vsetkym pomahat 🙂
@louisiana neboj, to sa berie iba z prsta, pichne ti do prsta, potom vytlaci kvapku krvi na pristroj a hned ukaze vysledok. ja som chodila aj do diabetologickej poradne, tam nemali pristroj priamo v ambulancii, ale davali to do labaku, tiez brali krv len z prsta, len pichli a par kvapiek vytlacili do takej mini skumavky a poslali do labaku, vysledky boli tiez hned, do pol hodiny. pochybujem teda, ze tebe to budu brat z ruky do velkej skumavky ihlou 🙂
tu v Anglicku mi zatial nikto nic nehovoril o tom glukozovom teste, asi to tu nerobia. Ale ked som bola tehotna so Samkom na Slovensku tak mi to robili, ale celkom to bolo v poho
no esteze beru krv len z prsta, inak aj ja mavam problemy so zilami, vzdy mavam modrinu.
inak po vypiti glukozy nebyva zle??
teda babeny, ani neviete ako mi odlahlo...vraj z prsta, tak to naozaj prezijem!!! super ste mi vyzdvihli naladu!!! To urcite zvladam aj bez mm 😉 Diiiiiiiiiiiiikes!!!
@kostri jéj vyzleč babatko - to je kouzelný 🙂 švagrová má 2,5letou slečnu a teď když byla těhotná s Emičkou tak se ta starší začala hrát na "miminko", taky chtěla znovu pořád kojit a chovat se...mno jsem zvědavá jak se bude tvářit na sestřičku - je to docela silně se prosazujíci individualista 🙂
@louisiana si sa potesila, ze? Tak ako ja 😉
@silvia0111 ja som uz pila glukozu tri krat a nikdy mi nebolo zle, akurat ma to zasytilo 🙂
@euffra ja lubim sladke vseobecne len neviem ako budem zvladat ked to ma byt extra sladke
nebojte sa toho baby, a hlavne sedite potom dve hodiny bez pohnutia pred ambulanciou, takze ste vlastne stale pod dohladom, keby vam bolo zle, staci zaklopat a sestricka aj casto vychadza a kontroluje vas 🙂 urcite si nezabudnite dobre citanie a ubehne vam to rychlo 🙂
@euffra no ale mne to sestricka kazala vypit doma o 06.00 a prist k lekarovi na 08.00, esteze to je asi 200 metrov od bytu.
@silvia0111 neboj, treba to hlavne vypit naex, bez prestavky, ja som to pila raz s citronom a dva krat bez a zvladla som to 🙂
@euffra ok, necham sa o mesiac prekvapit a potom sa ozvem ako som dopadla....
@silvia0111 to je divne, ved pred vypitim ti musi zobrat krv a potom porovnat tie hodnoty, nalacno a po vypiti, aby vedeli, ako si organizmus poradi so spracovanim cukru. no a ked ty vlastne pojdes potom este do ambulancie, tak ten cukor spalis pohybom a potom to uz nie je smerodajne meranie. je to divne.
@silvia0111 no to sme sa teda potesili 🙂 Silvia potom daj urcite vediet ako si dopadla. ja sa kazdopadne ozvem. aj vo stvrtok po kontrole a aj po teste 😉
@euffra vidis, tak mi to dnes sestricka vysvetlila...esteze tam bol aj mm so mnou.
moj lekar zacina ordinovat az od 07.00, a kazala o 06.00 vypit..a tusim to mam aj v knizke napisane, tak neviem, asi zalezi od lekara 😕

jinak my pouštíme každý večer před spaním takové cinkátko, které pak bude mít malý pověšený nad postýlkou a tak poslední týden na to začal reagovat...jen to pustím tak cítim jak se tam mele a kopká 🙂 je to hezký 😉 ...máte někdo podobnou zkušenost ?