icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

monik1
18. sep 2010

@sova33 a @monalis tak to je fajn, že se nás tu sešlo tolik z jednoho oboru 😉 Já taky chtěla do konce listopadu, ale zdravotně to nešlo 😒 Ale možná je to lepší jak píše sova33, taky jsem měla na ZSV maturitní třídy a aby si od 1.prosince zvykali na někoho jiného těsně před maturitou, to je nepříjemné. Tak mají už od 1.září novou vyučující 😉 a já jsem doma v klidu 😉 A kde jste holky studovaly? Já na na ostravské univerzitě 😉

Jinak hezkou sobotu všem, je krásně 😉

monalis
18. sep 2010

@monik1 V případě, že to vyžaduje zdraví tak je lepší opravdu zůstat doma. A určitě chápu i to, že učit v maturitní třídě jen tři měsíce je pro studenty docela problém. Já jsem byla zároveň výchovnou poradkyní a začít s přípravou pro volbu povolání a pak to někomu nechat dokončit je také docela problém. Takhle to převzala hned od začátku kolegyně a já ji v tom nebudu dělat alespoň zmatek.
Jinak já jsem studovala na UHK- Hradec Králové.
Všem krásný víkend 😵

mimikuku
18. sep 2010

ahojte maminy nema niektrora záujem o oblecko pre mimi od vel 56 do 80 ? popripade krasny tehu elegantny kabatik, ci choditko pouzivane1 mesiac?

janettan
18. sep 2010

Ahojte! Chcem vás poprosiť o vaše názory. Som januárovka a pohyby mám iba také slabé nepravidelné kopančeky, alebo šteklenie v brušku, ale mám ich každý deň. Poriadny kopanec to rebier, alebo do močového mechúra som ešte nezažila, aj napriek tomu, že o nich ostatné ženy v 25. týždni diskutujú.... Je to podľa vás o.k.?

sjussi
18. sep 2010

@janettan ja myslim ze je hlavni ze je vubec citis,ja taky necitim zadne bolestive kopance,asi mame klidne miminka 🙂

janettan
18. sep 2010

@sjussi Ďakujem za odpoveď 🙂

cufinka
18. sep 2010

@janettan bud ráda,že necítíš bolestivé kopance ,mě začla kopat už i v noci a do moočáku jak píšeš a to je mazec a na záchod pak lítám každou hodku a to je síla 😀 a hlavní je, že prcka cítíš ! A pak dýl už nejsou prej pohyby tak cejtit taky jak tam prcek nemá moc místa 🙂 Já si myslím je na 100% poznáš co je bolestivej kopanec od mimíška 😀

monik1
18. sep 2010

@monalis Moni, a jak se cítíš doma? Já jsem byla pořád zvyklá být mezi lidmi, furt jsem s děckama něco podnikala a teď najednou změna života o 100 %, někdy teda depka jak hrom, do ledna daleko... Snad to rychle uteče 😀 Malý je na prvním místě 😉 A ty už víš pohlaví?

@janettan Já taky necítím nějaké extra silné kopance, jak třeba píše Cufinka. Ale hlavní je, že cítím každý den jak se hýbe, hýbe se celkem hodně, ale že by mě kopal až by mě to bolelo to neee 😉 Věřím, že je to OK 😉

meduliacik
18. sep 2010

@monik1 Jej, tolko "kolegyniek"🙂 Ja som tiez od septembra doma, aj ked pri prvom tehotenstve som este "makala" do poslednej chvile-bola som triedna maturantom, tak som si myslela, ze som nenahraditelna 🙂 Teraz uz myslim viac na seba-a ani by som uz nevladala lietat tolko po tych schodoch a doma este opravovat testy...a o program pocas dna sa mi bohate vie postarat moj jeden domaci pokladik-chvilku oddychnut si mozem, len ked je v skolke 🙂 K tej depke sa postav tak, ze to su tvoje posledne chvile "slobody" a oddychu-potom to uz nikdy take nebude, tak si to skus co najviac uzit a maximalne oddychovat. 😎

kostri
18. sep 2010

@janeczka ahoj,mne u hanky tvrdlo tak nejak od 25teho tyzdna presne si napamatam,dr mi dala magnezko.teraz mi tvrdne uz skor,uz davno magnezko beriem,jedno naobed a niekedy si musim dat aj vecer

kostri
18. sep 2010

@silvia0111 sterilizator nekupujem,zda sa mi to zbytocne 😕

kostri
18. sep 2010

@cufinka no ze si sa objavila!de si bola,ha?? 😕 😀 😀 😀

kostri
18. sep 2010

@janettan na poriadne kopance mas este cas 🙂 a ako pise sjussi,asi mas kludne babatko 😵

kostri
18. sep 2010

@lolelole ja si tiez dam obcas zazvorovy caj,zrovna vcera som si dala,mne ho doki odporucila pri nevolnostiach,teda nie caj,ale priamo zazvor zuvat,ale len malilinky kusocek,ze to staci.no to som neskusala 😝 😀 ale myslim ze ten cajik z casu nacas mozes,aj ja si dam,lebo je mnam 😉

lolelole
18. sep 2010

Zdravím babenky. Koukám, že tady máme celú hromadu učitelek 😉 To se ani nedivím holky, že jste na PN, musí to byt náročné celý den s děckama a puberťákmi 😠
@janettan ja mám zatim taky jenom takové pidi kopanečky, které nejsou vůbec bolestivé, ale cítim, že se mele tak jsem klidná..myslím že útoku na močák a žebrá si ještě užijeme dosyta 😀 zatím je to jenom takové legračné šimrání..ale když se vzbudím a malý mně hned "pozdraví" kopkáním tak mám hned hezký ráno 😵
@kostri ja ho mám taky moc ráda - v zimě s medíkem je to žúžo 🙂

blondi2
18. sep 2010

baby som strasne prechladnuta. myslite, ze si mozem dat do nosa Sanorin? na pribalovom letaku je len, ze tehotné a dojčiace sa majú poradit s lekárnikom. tak neviem. Alebo neviete nejake dobré také tie babičkine recepty, aby to rychlo prešlo? dakujem

cara.m
18. sep 2010

@blondi2 jukni na www.porodnice.cz najdeš si tam vyhledávačem odpověď na Tvůj problém nebo můžeš přímo napsat dotaz. Já ty stránky používám často 😉

adros
18. sep 2010

ahojky, len náhodou som sem kukla... inak som v téme o rok ďalej 😉 , čiže máme tohtoročnú januárovú bábiku 🙂 nebojte, nebudem vám sem liezť, len som si všimla príspevok @blondi2 a tak jej chcem poradiť, že keď som ja bola nachladnutá počas tehu, tak som pila tento čajík http://lekaren.pravda.sk/tovary/tovar/3838/drmu... a pomohol

tetamon
18. sep 2010

Ahojte zeny 🙂,
tyden byla bez netu, a jak tak sleduju, nestiham docitat. Doufam, ze jste vsechny v poradku, v ramci moznosti sileneho pocasi.... 🙂

monik1
18. sep 2010
monik1
18. sep 2010

@meduliacik ty jo, tak jestli dobře počítám, tak je nás tu 5 učitelek 😎 za chvíli to bude jak ve sborovně 😀

blondi2
18. sep 2010

dakujem Vam, vyskusam.

bemo
18. sep 2010

Zdravím všechny maminky a těhulky. Ráda bych se k vám přidala, mám také termín porodu v lednu příštího roku a manžela neustále v práci a tak mi chybí konverzace.
Jmenuji se Lucka a jsem na MD s téměř rok a půl velkou holčičkou Natálkou.
Budu ráda když nás mezi vás přijmete.

cufinka
18. sep 2010

@kostri já sem pořád tady ,ale neměla jsem co psát,čaje nepiju žádný no ,učitelka taky nejsem 😕 😅 😀 😀 😀

cufinka
18. sep 2010

@bemo vítej 🙂

lolittka
18. sep 2010

@bemo vitaj, ..a máš pekné fotečky 😉

janettan
18. sep 2010

@bemo ahoj! Aj ja som sa dnes prihlásila na modrykonik.sk..... a ozaj ďakujem tehuľkám za reakcie na môj príspevok 🙂

sova33
18. sep 2010

@monik1 Já jsem studovala v Brně.

bemo
18. sep 2010

Děkuji všem za přivítání.

kostri
18. sep 2010

@bemo ahoj 🙂 idem aj ja kuk tvoje fotky 😉
@cufinka no,ked nejsi ucitelka,mozes byt v tejto nasej zborovni raditelka 😉 😀 jaaa budem skolnik,aj? 😅 lubim zvonit 😉 inak,moja svokra je ucitelka,tak neviem,baby,ci ju vezmeme medzi seba 😀 😝 raci,ne,dobre? 😅