icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
27. sep 2010

@tetamon zajdi určo na pohotovost!!! lepší plašit než zbytečně se trápit!!!

haniula
27. sep 2010

@renatka100 mě to taky sem tam tvrdne na zádech... kup si magnézko v lékarně a pak to nahlaš dr. při kontrole!!!!

cufinka
27. sep 2010

@tetamon ahojky určo dojdi na pohotovost pokud jsou to hodně silné bolesti,jak píšou holky raděj plašit než něco zanedbat. Neboj bude to v pořádku ale pro tvuj klid tam zajed,hodně štěstíčka 🙂

kinsli
27. sep 2010

ahojky holky, tak co jak je u Vás??? Tady je to hnus ani se minikam nechce ☹ Musím s lístkem na peníze do práce a pak ještě do banky. U nás se ještě chrápe, ty jo to máme zázračné dítě. Jestli druhé bude stejné tak to bude pohodka 🙂

stanulka551
27. sep 2010

@tetamon ja by som urcite isla k doktorovi - radsej, alebo aspon zavolaj a skus sa spytat, ci je to ok, neviem poradit, ale normalne to asi nie je . Drzim palce

stanulka551
27. sep 2010

@kinsli Ahoj u nas tiez otrasne pocasie a dost chladno. A maly je nachladnuty, tak som ho dnes aj nechala doma a nesiel do skoly - to bude tym pocasim brrrrrr

meduliacik
27. sep 2010

@ellahop Ahoj, neprepocitavala som to, ale ked Ti tych 270 dni vychadza az zaciatkom decembra, tak sa dohodni s gynekologom na posunuti terminu porodu-na papieri. Mne moj gynekolog povedal, ze s terminom sa na papieri da hybat, lebo nikto nemoze vediet, kedy presne si naozaj otehotnela-ved aj podla ultrazvuku neraz terminy lietaju (mne konkretne az dva tyzdne medzi utz.v 6 a 10tt.) Ono sa sice v SP uvadza, ze 270 dni do dna porodu, ale mysli sa to tak, ze mozes porodit aj skor ako tych 6 tyzdnov pred urcenym terminom. Ked sa chces vyhnut zbytocnym tahaniciam, tak si radsej nechaj napisat taky datum porodu, aby tych 6 tyzdnov pred porodom zacinalo na 271 den trvania poistky a bude i vlk syty i ovca cela. A na tu marodku samozrejme chod skor-len ju musis pred nastupom na matersku ukoncit.

tetamon
27. sep 2010

@cufinka
@stanulka551
@haniula Chjo, holky, jste me nepotesily, ale teda dobra... Zkusim si zavolat k dr. (haha, moje tam fakt je az od stredy odpo, tak budu doufat, ze tam narazim na nejakyho jinyho gyn.) Diky..

cufinka
27. sep 2010

@kinsli ahojky hnus počasí je to jee pravda 😒 my zejtra jedem k našim do varů tak snad nebude pršet...no vidíšo lístek na peníze musím říct sestřičce ve středu ,já ho posílám sama doporučeně do Prahy,páč u mě v práci byly nechopní a peníze jsem mela až na konci takhle je mám do 10🙂

cufinka
27. sep 2010

@tetamon myslíme na tebe neboj vše bude v pořádku ale opravdu pokud máš neustálé bolesti tak raděj jdi na prohlídku ,drž se a neboj 🙂

cara.m
27. sep 2010

@tetamon no oni Ti stejně řeknou, ať přijedeš. Aspoň když jsem volala já, tak mi řekli že mám dojet. Nerisknou Tě neprohlídnout. BUde to tak lepší, řeknou Ti čím to je a ty nad tím nebudeš doma s hrůzou přemýšlet. Tak tam zajeď a bude Ti lépe. Dej pak vědět! Bude to OK! Mimi tam asi více boxuje 😉

tetamon
27. sep 2010

@cara.m no varianta, ze si mala nejak blbe lehla, me taky napadla, ale rikam si, ze by tri dny vydrzela lezet takhle pekelne blbe... 😕
A hlavne nevim, kam me poslou, hernajs, jestli kdyz tam neni moje gyn tak me vezme jiny gyn., pokud tam zrovna nejaky je, nebo jak jako. Nebo me pozenou do Motola (odpo mam jet podepsat smlouvu s tatou domaciho) Achjo.
No nic, jdu zkusit volat, doted to bylo furt obsazeny...

cara.m
27. sep 2010

@tetamon vezme Tě zastupující lékař. Určitě Tě bude chtít vidět! Oni se vždycky jistí, ale aspoň budeš vědět co a jak.

tetamon
27. sep 2010

@cara.m jj, doufam. No, a zatim porad maji akorat hnusnou hudbu pri cekani na tlf., tak pro velky uspech za chvili opakuju, kurnajs...

cara.m
27. sep 2010

@tetamon ježiši s kým tam tak dlouho mluví?

cara.m
27. sep 2010

@tetamon a jak máš ty bolesti? Kolikrát za den?

cara.m
27. sep 2010

Holky kupujete nějaké kalhoty ve vel. 56? Kolik?

tetamon
27. sep 2010

@cara.m jo, to nevim, kdovi, jestli nekde nepoletuji, neradi (je to recepce, tam se zeptam, jestli ted dopo nejaky gyn ordinuje nebo az odpo)

A bolesti..ono to je tak nejak prubezne. Treba to prejde na pet, deset minut, kdyz jsem stastna, tak i pul hodinky, ale porad to tam je. Ono to opravdu je hodne podobny menstruacnim bolestem... I to misto, kde to nejvic boli (jeste me napadlo, ze by to byl mocak, ale nebeham ani curat nejak vic 😕 )

A 56 par mam, ale jen par (kamoska treba porodila, ufky, 4,5 macika, takze ten mel jen prvni tyden 56, a jeste musela byt sirsi, uzkou neoblekl) Na druhou stranu, kdybys mela nejakyho extra drobecka, tak vzdycky muzes vyslat manzela nebo mamku, az budes v porodnice, at treba dalsi troje, patery katata prikoupi, aspon ja se tim utesuju 😉

cufinka
27. sep 2010

@cara.m já kalhoty mám v 62 v 56 ne 🙂

cara.m
27. sep 2010

@cufinka já asi vezmu dvoje tepláčky a taky na tu 56 kašlu. Uvidíme časem 😀

@tetamon Tak co? dovolala ses? To je celkem často. Kdy jsi byla v poradně? Zánět močáku by měli poznat klasicky na poradně z moči.

cara.m
27. sep 2010

@tetamon jestli se nedovoláš, tak bych jela do nemocnice.

beryk
27. sep 2010

ahojda holky,

my jsme dnes měli jet se podívat na kočárek Jané do Kolína, ale chlapovi změnili plány v práci, tak to zas posounem asi na příští pondělí

@tetamon myslím na tebe, já bych se rozjela na pohotovost, abych měla klid

tetamon
27. sep 2010

@cara.m no, zatim nic, napadlo me, jestli nemaji dneska dovcu, neradi 😒 Zkusim nekde vystrachat cislo na nekoho v gyn. ambulanci v nemocnici 😕

lolelole
27. sep 2010

@tetamon raděj nečekej a bež rovnou do motola. Všechno vyřizování na tebe počká, neboj. Ja jsem tam taky tak jednou utíkala na rychlovku, když jsem krvácela a byli moc vstřícny a v pohode. Jsou raděj když maminka přijde včas, než by pak museli řešit komplikace. Držím palce!

@cara.m Ja mám nějaké takové pidi tepláčky od ségry ale rovnou mi říkala, že jsou skoro nepoužité. Malému raděj dávala bodíčka, protože měla u gumy na pase strach že ho to různě tlačí a omezuje.

cara.m
27. sep 2010

@tetamon tak jeď na tu pohotovost. Řekneš že tvá doktorka má dovolenou. Ať máš jistotu.
@lolelole no kdybysme věděly, jak ty naše prťata budou velká bylo by to jednodušší 😀

monik1
27. sep 2010

Dobré dopoledne holky
@tetamon já bych taky hned utíkala na pohotovost.. i můj Dr. mi říkal, kdyby byl problém raději přijít 100x zbytečně než jednou pozdě.
@cara.m já teda pár kalhot v 56 mám, ale asi jen 3 tepláčky a pak nějaké dupačky. V Lindexu maj úžasné tepláčky s širokou gumou, že to malého vůbec nebude tlačit na bříško 😉
@haniula Hezký kočárek 😉 Vy už skoro všechny máte kočárek? to já pořád vybírám a vybírám 😎

lolelole
27. sep 2010

@cara.m 😀 to tedy jo ! ja jsem byla nedávano dost vyšokovaná, když jsem viděla novonarozené miminko mé švagrové..takový drobek..nějak jsem měla zafixované, že ty bobíšcci se rodí větší 😝 a to měla Emička asi 3,5 kg !

monik1
27. sep 2010

@cara.m Kdyby se tvůj Adámek narodil na Štědrý den, fakt by měl bobišek všechno v 1 den 😀 😀 😀 😀
Minulý týden jsem byla na kafi s kámoškou, co rodila o 5 týdnů dřív a malá je naprosto OK.. no já jsem zvědavá, kdy ti naši malí začnou vykukovat 😀

cara.m
27. sep 2010

@monik1 jo jo do Lindexu byl v pátek vyslán manže a nějaké věci zase nakoupil. Když já teď nemůžu. Tak snad se brzy vzchopím a nafotím vše co jsem za tu dobu co ležím naobjednávala 😀 😀 😀

@lolelole no jo už teď se děším toho, jak s tak malým drobečkem budu manipulovat 😨

tetamon
27. sep 2010

@cara.m
@lolelole uz jsem si volala do poradny v motole, takze tam ficim... To jsem toho dneska v praci teda udelala 😅 Doufam, ze prtavec je ok 🤐