icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

louisiana
28. sep 2010

@blondi2 a uz mate vybrate aj meno?

kijonkova.k
28. sep 2010

@louisiana Nemusíš,pokud nemáte ekzém nebo alergie v rodině,tak už to neper.Já jen podle sebe. 😉

louisiana
28. sep 2010

@kijonkova.k ja mam alergiu na citrusove plody...to asi nebude mat s praskom nic spolocne..

kijonkova.k
28. sep 2010

@louisiana To ne,však uvidíš,až se prcek narodí.Malé už teď taky nic nevadí,jen jako miminko byla citlivka. 🙂

louisiana
28. sep 2010

@kijonkova.k tak to je super, ze malickej to uz nevadi. alergie su strasne a hlavne to trva vzdy strasne dlho kym to prejde 🙄
ja pockam teda, kym sa mimi narodi a uvidime ako na tom bude 😉

kijonkova.k
28. sep 2010

@louisiana No,ona se začala osypávat asi v 6 týdnech,ale už když se narodila,byla červená jak rak,pokožku měla hrozně podrážděnou.Takže jsme koupali jen ob den v čisté vodě a prali bez aviváže,aby ji to nedráždilo.Uvidíme,jak na tom bude chlapeček,až se narodí.Ale riskovat raději nebudu. 😉

louisiana
28. sep 2010

@kijonkova.k hlavne ze ste to zvladli. tiez som pocula ze kazdodenne kupanie pokozku moze podrazdit. budem drzat palceky aby chlapcek ziadnu alergiu nemal! ja na to beriem kazdy den probiotikum, vraj to znizuje moznost vzniku alerigie u dietatka

euffra
28. sep 2010

ahojte babulky,
ja som prala na zaciatku v lovele, je slaba a mne osobne aj nevonala, tak som presla na persil sensitive, je lepsi a vonia. avivaz nepouzivam. flaky na bielom pradle cistim savom perex, ostatne sprejom na skvrny z dm.
co sa tyka velkosti, tak podla mna je cas na kupovanie 68, moja nosila najskor 56, dost rychlo sme presli na 62 a tu sme mali pomerne dlho, kym sme presli na 68. tiez sa mi uplne najlepsie osvedcili veci s najjednoduchsim obliekanim, teda bodycka, dupky, overaly. zapinanie spredu. tiez pri nakupovani dupiek a overalov dajte pozor aby mali zapinanie medzi nozickami. ja som mala nejake veci bez nich a pouzila som to jeden krat a naposledy, je to neprakticke stale vyzliekat babo ked idete prebalit a teda take male prebalujete kazde dve hodiny. 🙂 je neskutocne mnozstvo krasnych veci, ale teraz po skusenostiach s prvou zistujem, ze su aj neprakticke na pouzivanie pri malickych babatkach, nechapem tych vyrobcov.
na kupanie som si kupila vedierko na kupanie. pre ninu som mala pozicanu vanicku, je obrovska a problem s priestorom kam ju dat, podlozku som nepouzivala, skor mi zavadzala ako pomohla. teraz budem pouzivat to vedierko, je male, spratne, neskor ho vyuzijem na pradlo 🙂

knedluska
28. sep 2010

Ahojky 🙂
Já jsem teď byla týden mimo, chytla se mě nějaká choroba. Napřed s tím začal manžel a pak to přeskočilo na mě. 😠 Ale už je zase dobře. 🙂

beryk
28. sep 2010

@sjussi hezký bříško a nádherný věcičky pro mimíska

holky díky za názory na lehátka

romik123
28. sep 2010

Ahoj všem zde mohu se také přidat ? Máme termín 20.1.11. ,ale moc tomu nevěřím že by jsme rodily v termínu

monalis
28. sep 2010

@louisiana No, my pereme v prášku persil sensitive s aloe vera - já ho normálně používám na běžné praní a sestřičky v ordinaci u doktora mi řekly, že je super i pro děti. Prý je těžké říci jaké prášky a kosmetiku používat, protože každé miminko i dospělý člověk snese něco jiného. 😉

monalis
28. sep 2010

@romik123 Vítej 😵

cufinka
28. sep 2010

@sjussi krásné bříško 🙂 už se nám to krásně rýsuje 😀
Dneska jsem přijela k našim a čekala na mě tady taška tak se pochlubím 😀 je to vesměs holčičí tak jsem říkala matce že zejtra mi stejně řekne dr že čekám kluka a že to bude vracet 😀 😀 😀

kinsli
28. sep 2010

@cufinka Super kousky, Nelinka bude kočka 🙂

macina_k
28. sep 2010

Ahoj holky, vezmete mne mezi sebe? 🙂
Čekám holčičku v lednu (18. nebo 22.) 2011. Jsem po ICSI (Podolí) a povedlo se na poprvé. Chodím k Apolináři a tam budu i rodit.

stanulka551
28. sep 2010

@cufinka kraaasnucke veci, ja som trosku smutna z toho, ze nevieme co to bude, lebo takto co mam zopar veci su len biele alebo kremove alebo mam asi dva kusky aj zlte. Ked vies co to je, hned by sa lepsie nakupovalo.

kijonkova.k
28. sep 2010

@cufinka Máš šikovnou maminu,že tak nakupuje.Tu moji by to nenapadlo 😉

lavazza
28. sep 2010

@sjussi např. lovela a sou i aviváže nebo můžou děti prášky sensitive

lavazza
28. sep 2010

@kijonkova.k tak to sme na tom stejně, moje máma se ani nezeptá, ale tchýně ta se ptá pořád, minule u nás byli manželovi rodiče a tchýně se ptalal, že jestli se nám něco líbí, že nám to koupí, ale řekni si tchýni no mě by se líbilo ... 🙂 je to takový blbí

sjussi
28. sep 2010

@cufinka jen at pekne roste a jde videt,mame se cim chlubit 🙂
@monalis @lavazza no ja sem se dneska divala kdyz sme se zacaly bavit o tech praskach a asi vyzkousim ten persil sensitive

sjussi
28. sep 2010

@stanulka551 no vidis a ja ikdyz vim ze cekame chlapecka tak mam strach nakupovat neco jednoznacne do barvy protoze si rikam ze vzdycky se clovek muze splest a ja nakoupim veci pro kluka a ejhle bude to holcicka 😀

lavazza
28. sep 2010

@sjussi já si říkám, že ho taky koupím, můžu v tom prát i naše prádlo a nemusím kupovat zvlášt pro malé a pro nás

stanulka551
28. sep 2010

@sjussi viem co myslis, ale mne napr. pri prvom tehotenstve povedali ze to bude chlapec a doktor povedal ze si je na 100% isty a aj bol. Vacsinou ked si nie su isti tak povedia

sjussi
28. sep 2010

@lavazza jj presne tak 🙂
@stanulka551 no uvidime 😀

stanulka551
28. sep 2010

mna ten moj krpec tak tlaci na mechur, je to neprijemne. Dneska ked som si kychla, tak som mala pocit ze sa pocuram - s prepacenim, ale dost ma to hneva.

elzu
28. sep 2010

@macina_k Ahoj, vítej 🙂 jinak já budu taky rodit u Apolináře a má to být 19., tak kdo ví, třeba se potkáme... 🙂

macina_k
28. sep 2010

@elzu To je fajn, jsi poprvé těhotná? Já jsem docela v Jiříkově vidění z toho co všechno je dnes možnost pořídit k miminku. Moje máma a "tchýně" (přítelova máma) se už tváří divně, když přijdu s něčím, co by bylo pro naši malou dobré pořídit (kolotoč nad postýlku, hrací deka, atd.).

romik123
28. sep 2010

Mohu rovnou dotaz ? 🙂 už 14 dní mám bolesti když sedím tak v kříži jako by mi vyrostla páteř nedá se ani sedět ☹ taky mám hrozné křeče do lýtka jen do jednoho v noci a začalo mi tvrdnout břicho ☹ Holku jsem rodila v 37 tt.,ale cejtila jsem ji pod žebrama teď mám malého hodně v podbřišku a 4 den cítím pohyby jen na jedné str.pod pupíkem hodně dole malí je hlavičkou dolu z ultrazvuku v týdnu jsem měla dva.a polohu nezměnil.Dá se předpokládat že porodím dřív?Z čeho můžou být ty bolesti?Má někdo tyto problémy nebo o tom slyšel?

janettan
28. sep 2010

@louisiana moja sestra používala LOVELU