icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
29. sep 2010

Ahoj těhulky tak se hlásíme od pana dr a úžasného testu na cukrovku 😀 abych pravdu řekla nebylo to vůbec tak hrozné ale pak asi za pul hodky jejda me bylo zle 😝 ale přežila jsem to,.Hned jak jsem přišla mi sestřička vzala krev a nalila tu dobrotu a od vypití jsem si měřila 2 hodky ,po dvouch hodinách mě sestřička vzala další krev a šla jsem k dr .Ten mi prohlídnul řekl že čípek super . A šla jsem .. Holky já byla tak naštvaná že žádnej ultrazvuk nebyl 😠 a to jsem prcka nevidela 5 týdnů ještě že tam jdu už za 3 týdny znova to už ultrazvuk bude 😀 krásný den 🙂

macina_k
29. sep 2010

@cufinka Ahoj, já už slyšela, že tohle je nepříjemné a že se téměř každé těhulce udělá zle ☹ . Jsem zvědavá jak to zvládnu já, jdu po 8.10.
A můžu se zeptat jestli jsi i zvracela? A jakou to pití mělo chuť, bylo to jen příšerně sladký 😠 nebo to i něčím ochutí. Někde jsem četla, že prý to ochucují citronem.
Přeji krásné odpoledne.

ver_broderie
29. sep 2010

@cufinka mě to čeká zítra 😉 i s poradnou, tak doufam, že bude ten ultrazvuk. Kdyžtak napíšu zkušenost, ale jelikož já ráda hodně sladký, tak to snad přežiju. 😀

janettan
29. sep 2010

@jankakkk termin 5.1.2010, Tatianka 🙂

janettan
29. sep 2010

@jankakkk 5.1.2011, nie 2010 🙂

ellahop
29. sep 2010

@cufinka ahoj. ja som dnes bola tiez na tom cukrovkovom teste ,ale u mna to prebehlo super, sestricky to u nas zarabaju s citrondekom alebo s niecim kyslim tekze som si na ranajky dala silnejsiu citronadu .. dalo sa to vydrzat a nevadilo by mi tam ist ani zajtra...dokonca som si tam dobre pokecala s dalsou mamickou takze aj tie dve hodiny mi velmi rychlo ubehli, tak nech uz su len zajtra dobre vysledky.
a ak si v poriadku tak by sa mal ultrazvuk robit iba 3x za cele tehotenstvo takze vydrz tie tri tyzdne a znovu uvidis svojho prcka 🙂

ellahop
29. sep 2010

@romik123 ahoj, skus sa spytat lekara, ale myslim ze bolesti v krizoch su asi normalne pri pokrocilom tehotenstve. mna napriklad boli bok, krize a potom na pravej strane vzadu pod lopatkami. a tak radsej chodim alebo lezim, sedenie mi nevyhovuje..

sjussi
29. sep 2010

no ty hormoony mi davaji zabrat,dneska jsem protivna a podrazdena a vse mi vadi.nejlepsi je si nekam zalezt a nikoho neposlouchat 🙂

vera1132
29. sep 2010

ahojte januárovky! 🙂 chcem sa pochvaliť, boli sme na 4D a povedali nám že budeme mať chlapčeka ! ! ! 🙂

tetamon
29. sep 2010

cufi: gratuluju k zdarnemu zvladnuti 🙂

Ellahop: taktez 🙂

I u me to piti tenkrat taky nakonec nebylo tak dramaticky, ale jak mi bylo potom blbe, kor kdyz jsem nemohla pit, ty dve hodky... Ale prezily jsme 🙂

ver1132: oj, gratulace k pindiku 🙂

elzu
29. sep 2010

@macina_k Ahoj 🙂 určitě to zvládneš, já jsem byla v pondělí, nezvracela jsem, ale docela mi trvalo, než jsem to vypila. Maminka, co to pila současně, to do sebe hodila jako nic a mně to fakt nešlo. Já mám sladké taky hrozně ráda, ale ono je to takové jinak sladké. Ale fakt se to dá! Mnohem horší potom bylo to dvouhodinnové čekání, mi přislo 🙂

elzu
29. sep 2010

@sjussi To se ti vůůůbec nedivím... Včera jsem dostala hysterický záchvat pláče a vůbec vůbec vůbec jsem to nebyla schopná zastavit...

cufinka
29. sep 2010

@macina_k ahojík chutnalo to jako hoodně cukru s vodou a citron mi nedala ☹ ono se to dá vypít super rychle já(5minut) ale nevím co to je za hnus když se mi pak zvedl žaludek nu ale nezvracela jsem byla jsem statečná 😀
@ver_broderie jestli ti řeknu že já sladký miluju tak tě asi neuklidním 😀 😀 😀 a prý ten ultrazvuk za ty 3 týdny nu a začal o tý pojištovně že proplácí jen 3 neb 2 ultrazvuky za těhu takže muzu být ráda mě už ho dělal 5krát 🙂
@ellahop já si mám zavolat na výsledky příští týden, tak to závidím ten citron musí hodne udelat .. Já jsem tam byla sama,ale mě to kupodivu uteklo taky rychle tak jsem byla ráda 🙂 tak přeju at zítra máš výsledky v pořádku 🙂
@vera1132 gratulujuuu 🙂
@sjussi mi povídej mám takovýhle stavy ob den 😠 čučím jak jelito a protivná jsem jééjej 😒 a přecitlivělá moc ,jen mi člověk něco řekne špatnýho tak natahuju a je mi to líto .no co máme na to nárok 😀 😀 😀
@tetamon děkuju 🙂

tetamon
29. sep 2010

@sjussi hh, co ti mam povidat 😀 Drahous az do 12. pryc, a ted takovy problemy, no...chutovka jsem jedla 😀

cufinka
29. sep 2010

@tetamon a jak je tobě těhulko? ležíš?

tetamon
29. sep 2010

@cufinka jj, byla dnes pro neschopenku, a dr. me potesila, cipek se zavira, takze lezeni funguje 🙂 Sice se asi ukousu nudou, aleeeee...mam radost 🙂 Pro prtavku udelam rada 🙂

elzu
29. sep 2010

@cufinka Uf 🙂 jsem docela ráda, že nejsem sama taková přecitlivělá 🙂 občas si totiž připadám jako blázen...

haniula
29. sep 2010

@tetamon no vidíš to!!! tak jen lež a nech se obsluhovat jako včelí královna 😀 ...

haniula
29. sep 2010

Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už se Vám spustilo mlíčko?? Už jsme to tu probírali, ale já jsem se chtěla zeptat ještě ted po pár týdnech. U mě totiž stále nic... ☹

tetamon
29. sep 2010

@haniula no do dvanactyho nemam od koho 😀 mamka chodi na brigadu, a je 300 km daleko, segra ma 4letyho cipiska (a je na atb, a samozrejme ma chlapa), kamosky se mi rozestehovaly vsechny do coudu (jsem nad tim tak vcera dumala, ale fakt, brno, dalsi za prahu, Gotteburg, a jedna je rozsluzebkovana zahranicne posledniho pul roku), takze se musim sama obsluhovat, ale holt ty dva tydny na namazanym chlebu se syrem peziju, a kdyz obcas prijde nouze, tak si priplatim za pizu z pizerky, no 😀

haniula
29. sep 2010

@tetamon tak to jo!! bohužel no! 😝

cufinka
29. sep 2010

@tetamon no super tak jen odpočívej,To je hrozný když nemáš koho kdo by se postaral,jsem na tom podobně ,Naše tu nemám 100km od Kladna a přítel chodí tak blbě do práce že jsem doma celý den (v 7 mi zdrhne a v pul 6 se vrátí ☹ ) ale asi hruza když si celý den sama i v noci ☹ to nezávidím .Uteče to a budete zase spolu 🙂

stanulka551
29. sep 2010

tak sa hlasim, u doktora to nakoniec dopadlo dobre, odniesli si to len kolena a rifle, nastastie babo nie a vsetko by malo byt ok

tetamon
29. sep 2010

@cufinka tak..neni to na juchani, ale dalo se, dokud jsem chodila do prace=mezi lidi. Ted mam jako lidi vas 😀 I kdyz po vikendu se snad prikutali i nejake kamosky, aspon jedna s krabicema, a budu muset pomalu zacit organizovat stehovani, pac drahous si to maluje, ze prijede a supsupsup...nejak mu nedochazi, kolik kramu mam 😝

lolelole
29. sep 2010

@haniula u mně taky zatím nic ale ještě máme čas, ne ?
@tetamon no super zpráva! 🙂 tak jen hezky lež dál. Jinak obdivuji že nezcvoknete holky, ja být celý den sama tak jsem na 100% v Bohnicích...ale asi to bude tím, že jsem zvyklá být s mým mužem 24 hodin denně každý den už skoro 7 let tak to mám asi nějak posunuté 😅 ..každopadně samotu nezvládam 😒
@elzu ja jsem taky citlivka - myslím, že všechny jsme 😀 moje kamarádka to měla v těhu tak hodně, že se s ní chlap málem rozešel 😖 ale fakt na něj pořád jenom křičel na chudáka 😝

elzu
29. sep 2010

@lolelole To mi ani nepovídej, my se s přítelem teď dva dny nebavíme, protože jsem se rozbrečela a urazila za to, že mě dostatečně neobjal, když jsem se po čtyřech dnech vrátila od rodičů...jááj, taková blbost, a teď mi je to taaak líto, ale nedokážu ustoupit a omluvit se 🙂

vera1132
29. sep 2010

@cufinka dakujem 🙂

haniula
29. sep 2010

@lolelole já si taky myslím... ale už se mě na to doma několikrát ptali...

lolelole
29. sep 2010

@elzu mno musí ted být ti naši chlapy hold víc chápavý ! Mně zase manža "smrtelně" naštval, když z legrace řekl na mé břicho něco na téma " ty moje bojovnice SUMO" ...ale ja se prostě nedovedu dlouho zlobit, tak měl po malém hysteráčku zase odpuštěno 😠 mně urazení vydrží tak max. půl hodinky a pak na mně dělá opičky, abych mu odpustila a ono to nejde se pořád zlobit 🙂

lolelole
29. sep 2010

@haniula myslím, že mlíčko(resp. mlezivo, protože mlíko bude až pár nů po porodu) takhle brzy se asi týka hlavně druhorodiček..