Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kinsli Normalne tu v obchode je za takuto cenu
http://www.mothercare.com/Angelcare-Sound-Movem...
@stanulka551 To se mi zdá dost, já dala 70 liber se dvěmi chůvami 🙂 Tento u nás stojí v obchodech okolo 3.500,-
tak ho máte o cca 1000,- levnější 🙂
(32 liber )
@stanulka551 dnes mě přišly z UK adidas tepláky a pro přítele mikina 🙂
a jsem fakt mega spokojená 🙂 Někdy bych potřebovala do UK vyrazit na nákupy 🙂
původně jem byla domluvená s kamarádkou na prosinec když jsou výprodeje, ale jaksi plány se z měnily, v prosinci už budu mít kapánek jinačí starosti 🙂
@stanulka551 tyto jsem koupila za 71 liber 🙂
@stanulka551 v loni jsem si chtěla vzít z UK foťák, staršně mě to lákalo, protože vycházel fakt asi o 8.500,- což jsou pro nás fakt velké peníze, ale nakonec jsem to vzdala a koupila ho v ČR, kdyby se s ním něco stalo při přepravě tak si můžu jít hodit laso 🙂
@kinsli hmmm tak to si fajne kupila, ja nakupujem vela cez ebay. Kupila som uz par veci po libre cez ebay a nove pre babo. A v fakt sa tu da velmi dobre nakupit ked maju zlavy, to je pravda.
@kinsli to hej lebo to by bolo dost komplikovane to reklamovat. Cez co nakupujes veci z UK?
@elzu já s pletí neměla problém ani u jednoho 🙂
Holky už se zavodňujete??? Já už si to trapně vykračuji v sandálkách ☹
Prostě se do ničeho nenarvu. S Kačenkou to bylo to samé. a na konci těhu to už bylo fakt maso.
to se až mamča bála aby to se mnou někde neseklo, ale s tlakem mě to až tak moc neudělalo. Měla jsem
ho vyšší ale nic strašného. To jsem fakt bez keců chodila v sandálích přítele a to má UK 11
ani nevím co je to naše 🙂 No prostě lodě. cca 45-46
@stanulka551 Cez = proč??? sorry jsem tupoň 🙂
@stanulka551 jinak reklamace máš vždy u výrobce, je jedno kde to koupíš 🙂 Já koupila Nikona a ten bude mít servis určitě někde v Praze 🙂
@stanulka551 tento jsem kupovala v prosinci za 25.000,- u Vás by jsi určitě do 18.000,- sehnala 🙂
@kinsli myslela som ci to kupujes priamo na strankach alebo tiez ebay alebo amazon
@stanulka551 ebuy 🙂
amazon je něco podobného??
@kinsli hej amazon je nieco tiez take iste
@stanulka551 o tom jsem fakt ještě neslyšela a též platíš přes paypal??
@stanulka551 koukala jsem na to, a nějak to nepobírám sháním pro Kačenku na další rok sněhulky od Nextu v UK 10/11 a nejsou tam žádný. vůbec značku Next nenabízí. Nebo jsem slepá.
huráááá tak ted jsem si ten včerejší ultrazvuk vyřešila po svém 😀 příští týden jsem se objednala na sice na obyč ultrazvuk ale nahrajou mi to na dvdčko a je to dokonce tady v kladenský nemocnici tak jsem moooc ráda 😀 😀 😀
ahojte tehulky 🙂 mozem sa pridat?? ja mam termin 29.1.2011 🙂 skoro ako malinkej ocko 🙂 citim sa super, nikdy mi nebolo zle od zaciatku tehotenstva, tak snad to tak aj ostane ;) prajem vsetkym krasne tehotenstvo a krasne a zdravucke detickyyyyy 🙂 xx

@kinsli No, vždyť já furt říkám, že jsem ve všem nějaká zpomalená :D