icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
30. sep 2010

@kinsli jo táák no uvidíme 😀 lepší vyšisovanej černej kočár než růžovej a v nem kluk 😀 😀 😀

lavazza
30. sep 2010

@elzu Touhlasím, jedinej kdo je nadšenej je manžel a chlapi v práci 😝

kinsli
30. sep 2010

@beryk my máme také sluníčko 🙂

kinsli
30. sep 2010

@cufinka no to každopádně 🙂 a neplaš v bříšku je Nelinka 🙂

cufinka
30. sep 2010

@kinsli 😀 uvidíme

kinsli
30. sep 2010

budu se muset přemoc a jít zabalit balíky 🙂 Až se Kačka vzbudí tak vyrážíme na poštu.

mám další a myslím, že i poslední úlovek. Už toho máme zbytečně moc. Ale je to krásný 🙂
Od nás si hlavě většinu oblečení bere kámoška tak pak nemusím moc řešit prodej, když z toho vyrosteme 🙂
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...

monalis
30. sep 2010

@kinsli No, dřív jsem chodila k Humlovi na středisko u ZŠ Jiráskova. Před rokem jsem ale změnila doktora a jezdím do Třebechovic k Dr. Farragovi. Ten je super 😵

kinsli
30. sep 2010

@monalis aha tak ty neznám. Já myslela jestli nechodíš na polikliniku nebo někde ve městě 🙂

macina_k
30. sep 2010

@lolelole mě dost často bolí levá bradavka (dost intenzivně) a na podprsence nacházím takové bílé flíčky a na bradavce jako by něco zaschlého světlého, nevítě někdo co to může být? Mlezivo? Takhle brzy? A tvrdne mi břicho ☹ , Vím, že už se to tady probíralo, ale teď to nemůžu najít. Můžete poradit co s tím? Díky

stanulka551
30. sep 2010

@kinsli pekne kusky za pekne ceny, tak sa mi to paci 😀

stanulka551
30. sep 2010

@cufinka ja budem mat tiez tmavy, ale toho slnka sa tu v Anglicku az tak bat nemusim, co je skoda 😉

monalis
30. sep 2010

@kinsli Ne, ne. Když jsem sháněla tady v Hradci tak ti dobří už nepřijímali. Já si ale nemůžu zatím stěžovat na toho svého. 😉

romik123
30. sep 2010

@monalis je ja taky 🙂

beryk
30. sep 2010

@kookaij v noci nemůžu usnout porád se převaluju a spánek nikde,budu na tebe myslet,at výsledky jsou v poho, vybrala jsi pěkný kočárek 😉

monalis
30. sep 2010

@romik123 Myslíš tím pana doktora?

kinsli
30. sep 2010

@monalis Já chodím k doc. Rešlové, je moc dobrá 🙂 Ještě by mě mohla odrodit 🙂 Ale ve FN je jen ve středu ☹

beryk
30. sep 2010

@kinsli užij te si prochajdu,at nemáte na poště frontu 😉

kinsli
30. sep 2010

@stanulka551 To jo super 🙂

Přemýšlela jsem nad tím proč to vůbec v UK maminky prodávají ?
Jasně komplet za 15 liber ještě pochopím, ale k čemu ty věci co končí po libře???
Průměrná mzda tam je asi okolo 8 liber/ hodina ne???
To je jako kdybych já tu prodávala třeba 10 bodyček za 10,-
no tak to bych to raději nechala na hadr 🙂 Nebo to darovala. to přeci je naprosto ztracený čas s focením a pak s tím ještě lítat někde na poštu.

kinsli
30. sep 2010

@beryk no teď odpoledne tam bude asi plno ☹

kinsli
30. sep 2010

jo holky mám opět v čem chodit 🙂 Koupila jsem si boty 🙂 doufám, že vydrží co nejdéle, se silonkou mám ještě dost vůli 🙂

stanulka551
30. sep 2010

@kinsli podla mna tie vecicky co su take lacne, su kradnute, naozaj je to tak a potom to predavaju na facku. Tu napr, ked robis v sklade M@S tak tam mas moznost ako zamestnanec chodit do shopu, kde maju napr, taketo veciky pre deti po libre 🙂 takze tak

kinsli
30. sep 2010

@stanulka551 jo aha, no mě přišlo, že někteří prodejci to musí snad krást 🙂

kinsli
30. sep 2010

letíme na poštu 🙂

haniula
30. sep 2010

Tak jsem zpět... Dr. už tam nebyl, měl dnes vyjímečně krátkou. Zkusím tam ráno, snad to bude v poho... Jinak na tom kurzu jsme dneska jen kecali o porodu a porodnici, takže to bylo fajn, jsem zase o něco chytřejší... Příště budem cvičit... Byla docela sranda, neboť je nás tam sedm Hanek 😀

cufinka
30. sep 2010

@haniula super že se ti tam líbilo a stím dr držím pěstě oni jsou opravdu svině 😠

haniula
30. sep 2010

@cufinka díky!!

lolelole
30. sep 2010

ahoj maminy 🙂 hlásim se po veletrhu For babies. Nožičky mám ucapkané, ale bylo to celkem fajn. Na můj vkus moc lidi, nedovedu si to představit o víkendu. Jinak kočárky mně zklamali - byli tam hlavně Tetunnie a Xlander + ještě několik značek co jsem si nezapamatovala. No zkrátka nic moc - když jdete do Malviku a pod. tak je tam na 1 místě větší výběr, klid, míň lidi a pani, která se vám má čas věnovat. Bylo tam hodně hadříku a hraček ale to jsem raděj moc nekoukala protože máme věcí až hanba. Mají tam stánek taky duly - doporučuji - moc milé dámy, prošli jsme porodní plán, který mám pokecali o porodnicích a tak vůbec. Dále bylo super vidět naživo všechny ty druhy látkovek a moc to srovnat. Nejvíce se mi líbil český výrobce HAIPA-DAIPA - znáte někdo ? Jo a kdo chce koupit povlečení a mantinely do postýlky tak je tam neskutečně moc hezkých setů akorát cenově nic moc ☹
Tak kdo se chystáte tak si to užijte 🙂

haniula
30. sep 2010

No když se tu chlubíme bříšky...

lolelole
30. sep 2010

Jo a kdo chce pořizovat EPINO tak ho tam mají s veletržní slevou asi 300Kč.

haniula
30. sep 2010

A jinak včera tu byla tchýně a donesla mi nějaké věcičky pro malou. Tu čepičku jsem si koupila v Polsku na burze. Taky jsem Vám fotla dva svetříky, co jsem pletla a spací pytel, který mi upletla moje mamka. Zdá se mi hezčí než v obchodě... 😉