icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
30. sep 2010

@macina_k Přesně tak 🙂 letím si lehnout k TV 🙂

kamusek
1. okt 2010

Přeju krásné dobré ránko 🙂 Tak jsme byli včera vybírat kočárek. No, jsem fakt na rozpacích. Chtěla jsem černozelený a čtyřkolku a vypadá to, že nakonec vybereme tmavě modrý a trojkolku 😀 Paní v obchodě byla fakt skvělá, věnovala se nám asi hodinu 🙂 Nebyla to žádná mladice, která by chtěla za každou cenu prodat, ale starší paní (už měla vnoučata) a opravdu bylo vidět, že chce poradit a pomoct. Tak ještě uvidíme co na tom veletrhu v Praze, ale asi zvýtězí tento: http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Jane.... Taky jsme tam koupili matraci do postýlky a jako dárek jsem jako těhotná dostala rychlozavinovačku 🙂, takže hezky strávené odpoledne 😀 Jinak na cukr jdeme 12.10., tak snad bude OK. Přeju krásný den těhulky 🙂

haniula
1. okt 2010

Dobré ránko!! Ted jsem se vrátila od internisty. To potvrzení mi prý nenapíše žádný lékař, neboť mají za to prý postihy. Jsem z toho tak rozhozená, že se mi ani na tu gyndu nechce jít zkoušet. Furt se mi chce jen brečet a to nikdy taková hysterka nejsem. 😢.

ellahop
1. okt 2010

@lolelole ja len tak okrajovo som vedela ze co to asi je... kedze mame uz maleho synovca. ale veci typu odsavacka, a flasticky a vsetky tie potrebne blbosticky... 😀 no nic, pri druhom uz budeme mudrejsie...

janettan
1. okt 2010

@haniula ahoj! vyskúšaj určite ešte aj gyn., .... držím palce ...

sjussi
1. okt 2010

@haniula zkus na gyndu tam ti ho da 😉 ale stejne nechapu proc by sme ted meli chodit na pracak a pak jeste nekam kam nas poslou chodit se ptat na pracu,zamestna snad nekdo zenskou v 6-7 mesici??jo prosim te nevis mne dneska dosla sms od pani co mi dava nabidky na praci ze je nekde volne misto,tam se musim jit zeptat??

cufinka
1. okt 2010

@haniula ahoj no to je síla ☹ zkus svýho gyndaře určo bude mít jinej názor 😉 a to jako by ti nedali mateřskou bo co? 😨

macina_k
1. okt 2010

@kamusek Ahoj, my jsme minulý týden koupili Jané Slalom Pro 2009 barva Bohemia (obrázek) a už ho máme doma. Je skvělý, a od zkušenějších kamarádek jsem slyšela, že Jané a Teutonia jsou mercedesy mezi kočárky. Myslím, že neuděláš chybu, je lehký, dobře se s ním jezdí (my tedy zatím jen s prázdným). Přeji šťastnou volbu

cufinka
1. okt 2010

@macina_k no ještě aby nebyly mercedesy mezi kočáry když stojí přes 20tisíc 😕 😀 😀 😀 pro mě je to síla jako

cara.m
1. okt 2010

@macina_k jo jo my máme Teutonu a zatím spokojenost. Je krásně lehká, skvělá manipulace

lavazza
1. okt 2010

@cufinka To máš pravdu, sice to sou super kočárky,ale když ho budeš prodát tak ti to nikdo nekoupí. Kamarádka mi nabízela Peg Perégo GT3, původní cena 25000 a chtěla za něj 15000. To už máš fungl nový.
Sice ho měla jen půl roku, ale i tak to je dost.

cufinka
1. okt 2010

@lavazza no to je přesně ono ,podle mě je opravdu zbytečné kupovat tak drahej kočárek ,Za 15tisíc? tý jo mazec no to by sme mely 2 firkony 😀 😀

macina_k
1. okt 2010

@cufinka My ji koupili slevněnou, doprodej kolekce 2009, takže cena byla dobrá, a navíc ne v Praze kde se mi zdá, že jsou kočárky dražší

monalis
1. okt 2010

@kinsli no, mě asi bude jedno, kdy to odrodím. Hlavně ať je to za mnou a ve zdraví to oba přežijeme. Jinak by bylo super se tam takhle setkat 😀

haniula
1. okt 2010

@sjussi já být tebou, tak se zastavím na pracák a řeknu jim, že vážně nemáš zájem o práci... že za chvilku nastupuješ na mateřskou... bych je chtěla vidět, jak tě přijmou s otevřenou náručí a pak ti budou platit mateřskou na 3 roky...

@cufinka doufám, že to nebude mít vliv na mateřskou... jednalo se jen o přejití ze dveří do dveří a nahlášní, že cca 1.11. budu nastupovat na mateřskou...

Volala jsem ted na gyndu a mám přijít v pondělí po desáté, až tam bude pan dr. Tak uvidíme, je to to poslední stéblo naděje... Teta je právnička a říkala, že prý to udělat můžou...

monalis
1. okt 2010

@kinsli O paní doktorce jsem také slyšela jen to nejlepší. Když jsem ale hledala doktora v Hradci tak zrovna nepřibírala. ☹ Ale nakonec já si také nemůžu stěžovat. Můj pan doktor sice operuje v Pardubicích, ale kdyby nedej Bože se mnou něco bylo tak mě odoperuje sám.

cara.m
1. okt 2010

No ono záleží co od kočáru člověk očekává, kam s ním bude jezdit apod. Já chtěla kočár i do terénu, s lehkou manipulací. Když jsem si zkusila v obchodě Teutonku a pak jiné kočáry, tak to byl fakt rozdíl a už jsem nemohla jinak 😀 Kdybych si jí možná nezkusila, tak bych ten rozdíl nepoznala. Ale mám ho taky za super cenu. Původně jsem sice byla připravená koupit i za tu pálku, ale nakonec jsem ušetřila a jsem spokojená 🙂

monalis
1. okt 2010

@romik123 Tak to jsem si pěkně početla. Přichystám mamku s tím jídlem. Ona mi tam určo něco dobrého přinese. Manžela se obávám budu muset křísit. Jsem zvědavá jak on to přežije. Teď si z toho dělá samé prdelky a pak budu uklidňovat sebe i jeho 😀

macina_k
1. okt 2010

@cara.m Máš pravdu, taky potřebujeme kočárek do terénu a aby byl takový multifunkční a taky bych dala i tu pálku, navíc jsem na levnější kočárky (hlavně polské) četla špatné recenze od mamin, který si je koupili. Takže Jané nebo Teutonka u mne vedly od začátku, a rozhodla cena.

monalis
1. okt 2010

@haniula Pokus se na té gyndě jim to rozumně vysvětlit. Můžeš třeba i říci, že ti nebylo úplně nejlépe (i když se lhát nemá, ale úřady jsou nevstřícný). Držím pěstičky 🙂

macina_k
1. okt 2010

@monalis připojuji se, držím pěstičky 😉

sjussi
1. okt 2010

@haniula no ja se tam dnes zastavim,ale na materskou narok nemam protoze sem studovala a nemam odpracovanych 270dni nebo jak to je tak asi budu muset dochazet az do porodu na pracak

lavazza
1. okt 2010

@cufinka přesně tak, my jsme si řekly do 10000 a myslím, že je to akorát a na drahej kočár ani není, manžel mi řekl, že i kdyby bylo tak mi to nedovolí

kamusek
1. okt 2010

@macina_k ahojky! Jojo, asi se pro něj nakonec taky rozhodneme. I paní prodavačka říkala, že značka Jané je jak ty říkáš opravdu značka, že nás určitě nezklame 🙂 Děkuji moc 🙂

stanulka551
1. okt 2010

@kinsli tak to hej, fakt som o tom este nepocula. Myslis ze to pomaha???Vyzera to ako nejaka eroticka hracka 😀

sova33
1. okt 2010

Ahoj, musím se vám pochlubit, jak na mě působí těhotenská demence. Byla jsem objednaná na 30.9. na tu cukrovku. Jenže jsem si zafixivala, že je to pátek. Tak jsem si včera hezky vstala v devět a zjistila jsem, že je 30. září, ale světe div se, je čtvrtek. Tak jsem potupně volala do nemocnice, naštěstí byla sestra v pohodě a objednala mě na 5.10. Ale připadala jsem si jako cvok.

ver_broderie
1. okt 2010

Taky sme chtěli kupovat kořárek, řekla sem max. 3tis. víc za to nedám. No nakonec sem dostala kočár Tako Jumper červený zadarmo od býv. sousedky a je jako nový, měla ho chvilku 😀 tak naštěstí nám to tak nenabourá rozpočet 😵

cufinka
1. okt 2010

@sova33 bude hůř 😀 😀 😀 😀

cufinka
1. okt 2010

@ver_broderie super 🙂

stanulka551
1. okt 2010