Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
miyya, aj ja som dnes 6tt+0 a kontrolu mam 27.5.
no to som zvedava, ako dopadneme, ale verim ze bude vsetko v poriadku 😵 😵 😵
maja, len ja som taka tava, som sa mala v pondelok spytat lekara, kedy mam ist, ale som na to zabudla 😝
a ja som v rakusku a tu neviem ako to je, musim zistit tu na konikovi v druhej teme
susann, ides na gyndu 1x, alebo si uz bola?
v zahranici su sluzby dost drahe, neviem ci sa ti to vyplati, ale za info. nic nedas
susann83:to tiše závidím já jdu až 1.6.ale to už jen par dní po tobě 🙂 😉
ja idem na kpntrolu az 16.6. tiez ti zavidim. to je sranda ako sa nam vsetkym chce zrazu k lekarovi
uz som bola dvakrat, najprv 29.4., vtedy videl len nejaku mini skvrnku a teraz 10.5. uz bol pekny vacok
ze? ako sa nam chce k lekarovi. ja by som isla kazdy tyzden, aby som videla ten malinky zazrak 😵 😵
maja, mam od kolegyni jednu zubarku a tam ona nic neplati, asi je statna, tak za to
ale u gyndosa teda zaplatim dost, ale tiez mi poistovna preplati 90%
nebojte sa, vsetky sa dockame nasich vytuzenych fazuliek a potom v januari nasich babatiek 😵 😵
na chvilu sa lucim, idem k vseobecnej doktorke ukoncit PN-ku, v pondelok idem zas do prace 😝
Malinko jsem vytuhla... Usla jsem jak mimino na gauči...
susann83: Zkoušela jsi pastu Elmex oranžovou?? Já mám velkou kazivost zubů a od té doby co ji používám, tak nemám 2 roky ani jeden kaz.... Můžu vřele doporučit...
Já byla taky dvakrát u doktora... Poprvé jsem viděla černou bublinku a ted v pondělí jsem viděla vaječný váček a v něm malý šedý proužek = mimi...
ja u zubarky platim malo, ale dnes som bola u zubara. trha zuby, ktorych sa iny zubari boja a zaplatila som skoro 26 eur, ale vytrhol dobre. bolest uz prechadza. moja zubarka ma vzdy objedna az za mesiac a on ma zobral hned na druhy den. u gynekologa neplatim nic. nemusim sa objednavat, ked pridem ma vacsinou prazdnu cakaren a je celkom fajn, akurat by som bola rada, keby uz som mala kontrolu
ja pouzivam Elmex, ale nepomaha. mala som problemy aj s aftami a to bolo z nedostatku vitaminov B. ako ich uzivam uz afty nemavam. pevnost zubov ovplivnuje aj vapnik a zubny kamen moc nepomaha. idem este na obrusenie kamena.
Děvčátka, cítite se dnes taky nějak unaveně?? Já šíleně.... Jsem úplně grogy...
hej hani aj ja som ráno takmer zaspala,aleuz som prebratá. musela som sa premôcť. teraz robím muzovi inzerciu a nedarí sa mi.nervujem 🙄 🙄
Ahojte! Bubush sa este nevratila?
TAKY CEKAM NETRPĚLIVĚ BUBUSH 😅 😅
nie neviem kde trčí opica jedna.ale asi pobehuje s fotečkou a vytešuje sa niekde. 😀 😀
aj ja si myslim 😀
ahojte 🙂
len som vas chcela pozdravit a specialne "vasu" babush. Ja som z januaroviek 2010... to je ale nahodicka 😀 😀
Tak krasne cakanie vam prajem 🙂
a ja ze čo to??tak náhoda... 😀 😀
to čo je vonku za počasie???leje ako z krhli...no fuj a môj syn sa nudí a tak domoluje
baby nestiham vas citat lebo som u maminy ale daco som postrehla ze ma cakate-vy ste zlate
tak je to super 🙂 🙂 🙂 vsetko je ok, velkostou to vyzera presne ako som si aj ja myslela aj datum vychadza na 1.1.2011-tak sa doky aj smial...a bije nam srdiecko 😵 😵 😵 aj som videla, pytala som sa ci je jedno 😀 uistil ma ze ano a prosila som ho ze nech ma vypise na pn,tak ma vypisal uplne bez problemov, dal mi aj foto-hodim vecer alebo zajtra-uvidim kedy pridem domov
inak moje kolegyne reagovali presne ako som cakala-brali to ako podraz 😠 kravy sproste a este ma prosikali ze mam prist na par hod.zajtra do roboty..keby tu bol smajl s fuckerom tak sa to hodi 😀
jeeej babush 😀 😀 😀 😀 😀 tak to je sila 😀
babush a neuveris ale byvas este aj v tom istom meste ako ja 😀 😀 😀 a kedy sa ti narodila mala?
bubush: jeeeej, vy uz mate srdiecko 😵 😵 😵 😵 Naaadhera!!! Gratulujem!!! 😉 ja si pockam do pondelka 🙂
bubush tak to je supeeer.teším teším a z kolegyn si nič nerob.
mna zas moje kolegyne stale posielaju na PN. zatial sa nechystam. uvidime ako bude. to srdiecko je super.
BUBUSH NO VELKÁ GRATULACE KE SRDÍČKU 😵 😵 😵 HIP HIP HURÁ 😵 😵 NA KOLEGYNĚ SE VYPRDNI HLAVNĚ ŽE JSI TY I MIMI V POŘÁDKU TAK JSI SE ASPOŃ UKLIDNILA VIĎ 😵 😵
bubush: super!!! gratuluji!! srdíčko, wow!!
teším sa na fotečku... 😵 😵

ak mas vela kazov, tak ti to nebudu robit v jeden den. objednaju ta na inokedy