Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@macina_k jj ja si taky říkam že za 12kg bych byla ráda 🙂 no uvidíme jak to dorazí ve finále vánoce 😀 i když už teď jím po kousičcích a pořád mám pocit, že se mi do žaludku nic nevejde jak je tam chudák utláčan, neumím si představit jak budu jíst za pár měsícu
ty jo to vůbec nevím jestli ten náš rošťák v noci řádi - ja spím jak poleno, klidně si tam může dělat diskotéku a mně to nevzbudí 😀
@cufinka no vida jaké hodné mimi budeš mít...jen aby jí to vydrželo 🙂
tak sa znova hlasim 😉 ja som pribrala uz 7kg, ak to tak pojde dalej bude som na riadna "mamina" 😀
malicky kope ostosest, a teda hlavne vecer 😒
teraz sme sa vratili z divadla. boli sme na muzikal a nemyslim ze to bol dobry napad. strasne hlasna hudba, stale tam nieco buchlo a herci kricali, chudak tomasko v brusku velmi sa metal. kazdopadne harryho pottera vo velkom kine si radsej odpustim.... 😵 a to som na kazdom bolav kine... nuz porusim tradiciu...
baby, dnes som skoro hore, nemozem spat. moj manzel mal vcera nocnu a mal havriu. nic hrozne, len je trosku dobity - isli fakt pomalinky, ale aj tak ma to vystrasilo ked dosiel rano domov a videla som ho. hroooooooooooozne sa o neho bojiiiiiiiiiiiiiim ☹
@louisiana a co myslíš, že já??? já furt jenom žeru... čokoládka, zmrzlinka, ovoce, ... ze začátku jsem totiž brala léky na štítnou žlázu, proto jsem moc nenabrala... ted jsem je měla vysadit, tak jsem proto trochu nabrala... doufám, že mi je pak zase nasadí... už ted nejsem žádný drobek...
ahojky januarovky! už vieme čo budeme mať , bude to chlapček 🙂
už nakupujete výbavičku? pripravujete sa do nemocnice? ? ?
@louisiana dakujem za gratuláciu 🙂 my už začíname nakupovať, čakali sme len na to čo nam povie doktor čo budeme mať, a už niečo nakupujem postupne, začala som len s drogeriou, a pomalá príprava do nemocnice 🙂 na začiatok stačí, kočík a postielku mame vybrané, len treba objednať 🙂
inač sa stešíš???
@cufinka ano, je v poriadku, teraz spinka - stale sa na neho chodim pozerat. celo mu uz punke, ale nechcem ho budit, aby si prikladal lad, radsej nech sa riadne vyspi a naberie sily. ale ma riadne vystrasil
@vera1132 jasne ze sa tesime 😉 cela moja aj mm rodinka sa tesia, je to uzasny pocit, no nie? my sme si babenko uz dlho zelali 🙂
@louisiana ještě že je v pořádku. Ať se vyspí, spánek pomáhá 😉
No my už tu hlavní výbavičku máme ještě pár věcí chybí, tak posupně dokupujeme. Tašku do porodnice ještě nechystám, začnu asi až v listopadu. Kdy to máte v plánu vy? Zajdu pak do lékárny a najednou to nakoupím. Kosmetiku pro malého koupím v poslední řadě asi taky někdy v listopadu.
My máme takovou tu nejmenší výbavičku po Evičce, ty nejmenší věcičky jsou bílé nebo žluté a jsou jak nepoužité, takže nebudu kupovat nové (něco jsem už samozřejmě pořídila, ale určitě to už bude stačit). A chystat takový ty věci jako přebalovací pult, plíny, lahvičky a tak začnu až tak v listopadu, přece jen máme do konce ledna ještě dost času... 😎
Jinak miminko je strašně aktivní, daleko živější než Evička v tomhle stádiu, takže se těšíme na pěknýho čertíka 😵
Teď jsme se vrátili z Ikey a jsem o pár stovek lehčí!!! Ale mám prostěradla, polštář a ochrannou podložku do postýlky, přebalovací podložku (něco jako jsou ty jednorázové, ale dá se prát) a koupila jsem si i 2 malé ručníčky (jeden stál 5 kč 😀 )... Super se tam nakupuje!!!

@lolelole Taky je ta naše nejvíc aktivní večer, když já už bych spala 😔 a pak ráno kolem čtvrté. Já říkám, že jsem pro fotbalové hřiště a přítel, že naše malá bude akrobatka nebo skokanka vody 😵 protože prý skáče na pupeční šňůře do plodovky