icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

macina_k
2. okt 2010

@lolelole Taky je ta naše nejvíc aktivní večer, když já už bych spala 😔 a pak ráno kolem čtvrté. Já říkám, že jsem pro fotbalové hřiště a přítel, že naše malá bude akrobatka nebo skokanka vody 😵 protože prý skáče na pupeční šňůře do plodovky

lolelole
2. okt 2010

@macina_k jj ja si taky říkam že za 12kg bych byla ráda 🙂 no uvidíme jak to dorazí ve finále vánoce 😀 i když už teď jím po kousičcích a pořád mám pocit, že se mi do žaludku nic nevejde jak je tam chudák utláčan, neumím si představit jak budu jíst za pár měsícu
ty jo to vůbec nevím jestli ten náš rošťák v noci řádi - ja spím jak poleno, klidně si tam může dělat diskotéku a mně to nevzbudí 😀
@cufinka no vida jaké hodné mimi budeš mít...jen aby jí to vydrželo 🙂

macina_k
2. okt 2010

@lolelole Važ si toho, že se můžeš vyspat 😉 a stím jídlem jsem na tom hodně podobně a to mám ještě 15 týdnů do porodu a budou tam vánoce 😖

lolelole
2. okt 2010

@macina_k to jo - musím pořádně naspat do zásoby 😉 ukecala jsem muže že jdeme sestavit skřinku z Ikea co jsme koupili tak se loučím - hezké sny s miminkami 😵

louisiana
2. okt 2010

tak sa znova hlasim 😉 ja som pribrala uz 7kg, ak to tak pojde dalej bude som na riadna "mamina" 😀
malicky kope ostosest, a teda hlavne vecer 😒

macina_k
2. okt 2010

@lolelole dobrou noc a hezky to sestavte 😉
krásné sny 🙂

ellahop
2. okt 2010

teraz sme sa vratili z divadla. boli sme na muzikal a nemyslim ze to bol dobry napad. strasne hlasna hudba, stale tam nieco buchlo a herci kricali, chudak tomasko v brusku velmi sa metal. kazdopadne harryho pottera vo velkom kine si radsej odpustim.... 😵 a to som na kazdom bolav kine... nuz porusim tradiciu...

haniula
3. okt 2010

@louisiana já zatím přibrala jen 3kg... 😔 ... doufám, že to půjde jen tak dál...

louisiana
3. okt 2010

@haniula jeee, ty sa mas, to by som chcela tiez. ale u mna nehrozi, ja sa stale napchavam 😅

louisiana
3. okt 2010

baby, dnes som skoro hore, nemozem spat. moj manzel mal vcera nocnu a mal havriu. nic hrozne, len je trosku dobity - isli fakt pomalinky, ale aj tak ma to vystrasilo ked dosiel rano domov a videla som ho. hroooooooooooozne sa o neho bojiiiiiiiiiiiiiim ☹

haniula
3. okt 2010

@louisiana a co myslíš, že já??? já furt jenom žeru... čokoládka, zmrzlinka, ovoce, ... ze začátku jsem totiž brala léky na štítnou žlázu, proto jsem moc nenabrala... ted jsem je měla vysadit, tak jsem proto trochu nabrala... doufám, že mi je pak zase nasadí... už ted nejsem žádný drobek...

louisiana
3. okt 2010

@haniula ale 2kilecka su malinko 😉 podla mna uz moc nepriberes, uvidis. aj ja som teraz na sladke, hlavne ta zmrzlinka a k nej vzdy kakao so slahackou...si toto obdobie uzviame, ze

vera1132
3. okt 2010

ahojky januarovky! už vieme čo budeme mať , bude to chlapček 🙂

už nakupujete výbavičku? pripravujete sa do nemocnice? ? ?

louisiana
3. okt 2010

@vera1132 gratulujem ku chlapcekovi, aj my budeme mat chlapceka 😉 jasne ze nakupujeme supravu, uz mame aj postielku, kocik objednany ale do nemocky es te zbalena nie som - to ma dufam cas! 🙂

vera1132
3. okt 2010

@louisiana dakujem za gratuláciu 🙂 my už začíname nakupovať, čakali sme len na to čo nam povie doktor čo budeme mať, a už niečo nakupujem postupne, začala som len s drogeriou, a pomalá príprava do nemocnice 🙂 na začiatok stačí, kočík a postielku mame vybrané, len treba objednať 🙂
inač sa stešíš???

cufinka
3. okt 2010

@louisiana Ježíš tak hlavně že je v pořádku!
@vera1132 Ahojky gratuluju k chlapečkovi 🙂 výbavičku už postupně nakupuju ale to nejdůležitější budu kupovat listopadu 🙂

vera1132
3. okt 2010

@cufinka dakujem, aj my podstate to najdôležitejšie až potom ked bude všetko oki.
ak pozeram ty budeš mať dievčatko, tak gratulujem 🙂

louisiana
3. okt 2010

@cufinka ano, je v poriadku, teraz spinka - stale sa na neho chodim pozerat. celo mu uz punke, ale nechcem ho budit, aby si prikladal lad, radsej nech sa riadne vyspi a naberie sily. ale ma riadne vystrasil
@vera1132 jasne ze sa tesime 😉 cela moja aj mm rodinka sa tesia, je to uzasny pocit, no nie? my sme si babenko uz dlho zelali 🙂

vera1132
3. okt 2010

@louisiana ja my sa tešíme, je to iné! a teraz postupom času už intenzivnejšie citiť aj pohyby malého.
už aj ty citiš?

louisiana
3. okt 2010

@vera1132 ja uz citim davno, presnejsie od 17.8. teraz tie pohyby je aj vidiet. akoby som tam mala votrelca 🙂

vera1132
3. okt 2010

@louisiana asi tak niak 🙂 ale je to zlaté, len nech sa mrví a nech je to aj vidno, to je dobré 🙂

cara.m
3. okt 2010

@louisiana ještě že je v pořádku. Ať se vyspí, spánek pomáhá 😉
No my už tu hlavní výbavičku máme ještě pár věcí chybí, tak posupně dokupujeme. Tašku do porodnice ještě nechystám, začnu asi až v listopadu. Kdy to máte v plánu vy? Zajdu pak do lékárny a najednou to nakoupím. Kosmetiku pro malého koupím v poslední řadě asi taky někdy v listopadu.

vilca
3. okt 2010

My máme takovou tu nejmenší výbavičku po Evičce, ty nejmenší věcičky jsou bílé nebo žluté a jsou jak nepoužité, takže nebudu kupovat nové (něco jsem už samozřejmě pořídila, ale určitě to už bude stačit). A chystat takový ty věci jako přebalovací pult, plíny, lahvičky a tak začnu až tak v listopadu, přece jen máme do konce ledna ještě dost času... 😎
Jinak miminko je strašně aktivní, daleko živější než Evička v tomhle stádiu, takže se těšíme na pěknýho čertíka 😵

louisiana
3. okt 2010

@cara.m dakujem 🙂
o taske do porodnice som este nerozmyslala, ale ked teraz uvazujem, ved ja nemam ani len 1 nocnu koselu 😒 normalne spavam len v tricku 😉 to zas budem musiet toho nakupit 😖

cara.m
3. okt 2010

@louisiana já taky nemám noční košilku, ale koupím si až domů na kojení. V porodnici asi použiji jejich, ať si ji hned nezničím. Co jsem tak četla, tak holky to tak dělají.

louisiana
3. okt 2010

@cara.m to je dobry napad! neviem ako to funguje u nas, ale urcite sa na to spytam ked budem chodit na kontroly do nemocky, ktoru som si vybrala

haniula
3. okt 2010

@louisiana jojo!!! kakao to je moje!!!! a zmrzlina!!! auuuuu!!! nejlépe čokoládová nebo vanilková!!! 😝

haniula
3. okt 2010

Teď jsme se vrátili z Ikey a jsem o pár stovek lehčí!!! Ale mám prostěradla, polštář a ochrannou podložku do postýlky, přebalovací podložku (něco jako jsou ty jednorázové, ale dá se prát) a koupila jsem si i 2 malé ručníčky (jeden stál 5 kč 😀 )... Super se tam nakupuje!!!

lavazza
3. okt 2010

@tetamon kolikrát úplně do podrobna

haniula
3. okt 2010

@cara.m ve vítkovicích musíš mít právě svoje... jen sociální případy dostanou erární...