Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lavazza tak podle zkusenosti kamosek, tak pry ty priserny vlozky jsou na "luftovani" a tim padem i hojeni nejlepsi. I kdyz prave sileny tim "cestovanim" 😕 Ja si je matne vybavuju po biopsii cipku, ale je fakt, ze jsem si proste vzala kalhotky s nohavickou, a proste vlozka DRZELA 😀
@haniula no ak to budes mat takto aj nadalej tak urcite nebudes musiet vela zhadzovat po porode, ja som po prvom zhadzovala skoro 2 roky ☹
ahojte babulky, prepacte, ze som sa vam sem votrela. Vo februari sa mi narodilo dievcatko, no a momentalne ponukam oblecenie od 0 - 3 mesiacov. Su to krasne kusky, vacsinou znackove. Ak by ste mali zaujem, poslem fotografie, pripadne pozrite do mojho profilu, niektore veci tam mam vyfotene - ide o oblecenie + zavinovacky - zn. Lodger, 2 x zazracne zavinovacky (odporucam), nosic a fusak do autosedacky v jednom zn. Lodger Shelter, oblecenie - zn. Jacadi, Kenzo, Absorba, Next, krasny overal. Ak mate zaujem, napiste mi do IP. Nechcem na tom zarobit, skor sa toho chcem zbavit a urobit niekomu radost. Vsetky veci su ako nove! Pekny vecer a krasne tehulkovanie 😉
Dobré ráno, holky, před hoďkou jsem odvedla Evičku do školky a musela jsem si vzít takovou lehčí zimní bundu...fouká tam vítr jako blázen, je pod mrakem a vůbec počasí tak akorát na spaní... Nechce se mi vůbec nic dělat... 😝
@tetamon 😀
Jdu tam na dvě. Malý dneska v noci kopal, tak jsem hned klidnější.
Jaké je to když Vás mimčo kope do močáku? Já mám dnes sem tam kratičké křeče hodně dole, takže tuším že močák ale jinak žádný problém, může to být kopancema? 🙂 Každopádně se dneska uvidí při kontrole moči jestli to něco není, ale jen mě to zajímá 🙂
Jejda, tak se mi to uz zacina rysovat, dneska se budu domlouvat s kamoskou, ktera dohodi krabice, v patek dorazi kamosky pomoct s pakovanim do krabic, a v sobotu kamoska s chlapama, kteri pomuzou odvozit par krabic do noveho, a snad o vikendu 16. bude mit cas kamos s velkym autem, ze by prestehoval ty velke veci a neskladne veci... 😕 Hauuuuuu...
teraz mi volal brat, švagrina je v 26tt + 5deň a začala sa otvárať, ide do nemocnice ležať. Je šanca, že by tie maličké prežili, kedže čaká dvojičky? Alebo aký je postu, že ju ako zašijú ak už nie je moc otvorená a ostane ležať až do pôrodu? Strašne sa bojím o ňu a tie maličké :((((

@cara.m já měla operaci v březnu a v dubnu sem otěhotněla, takže si myslím, že to ještě nebylo úplně dohojený, ale myslím, že to může být tím, třeba tam je nějaká cysta malá a tlačí mimčo na ni.