icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
3. okt 2010

@cara.m já měla operaci v březnu a v dubnu sem otěhotněla, takže si myslím, že to ještě nebylo úplně dohojený, ale myslím, že to může být tím, třeba tam je nějaká cysta malá a tlačí mimčo na ni.

tetamon
3. okt 2010

@lavazza tak podle zkusenosti kamosek, tak pry ty priserny vlozky jsou na "luftovani" a tim padem i hojeni nejlepsi. I kdyz prave sileny tim "cestovanim" 😕 Ja si je matne vybavuju po biopsii cipku, ale je fakt, ze jsem si proste vzala kalhotky s nohavickou, a proste vlozka DRZELA 😀

tetamon
3. okt 2010

@lavazza ja cysty snad nemela, a napravo me boli fest obcas taky, parkrat mi delalo i problemy stat vzprimene.. 😕 Nemuze to byt treba fakt jen to, ze jsme nejaky "zkraceny" uvnitr a tahaji nas ty vazy? Jejky, jestli vas to boli jeste vic nez me, tak vas uprimne lituju a foukam...

stanulka551
3. okt 2010

@haniula no ak to budes mat takto aj nadalej tak urcite nebudes musiet vela zhadzovat po porode, ja som po prvom zhadzovala skoro 2 roky ☹

cara.m
3. okt 2010

@tetamon No já si taky asi myslím, že to budou ty vazy. Před týden mě totiž bodalo vpravo a dneska dopoledne vlevo 😀 a taky jsem se při chůzi nemohla narovnat. Normálně si už připadám jak hypochondr 😒 Pořád mě někde bolí, píchá ...

sova33
3. okt 2010

@cara.m Tak to jsme na tom podobně 😀 pořád mě někde pobolívá, píchá a tak, ach jo.

andy22
3. okt 2010

ahojte babulky, prepacte, ze som sa vam sem votrela. Vo februari sa mi narodilo dievcatko, no a momentalne ponukam oblecenie od 0 - 3 mesiacov. Su to krasne kusky, vacsinou znackove. Ak by ste mali zaujem, poslem fotografie, pripadne pozrite do mojho profilu, niektore veci tam mam vyfotene - ide o oblecenie + zavinovacky - zn. Lodger, 2 x zazracne zavinovacky (odporucam), nosic a fusak do autosedacky v jednom zn. Lodger Shelter, oblecenie - zn. Jacadi, Kenzo, Absorba, Next, krasny overal. Ak mate zaujem, napiste mi do IP. Nechcem na tom zarobit, skor sa toho chcem zbavit a urobit niekomu radost. Vsetky veci su ako nove! Pekny vecer a krasne tehulkovanie 😉

tetamon
3. okt 2010

@cara.m tak to je asi jedno s druhym, clovek se vic pozoruje, pac nema zadny jiny veci na pracu a do toho jeste fyzicka jde totalne do kopru tim vecnym lezenim a nicnedelanim, tak pak i mala namaha cloveka odrovna...a je to zacarovany kruh 😕

lavazza
4. okt 2010

@tetamon To já taky nosila kalhotky a před vizitou sundala, jinak bych se zbláznila 😉

vilca
4. okt 2010

Dobré ráno, holky, před hoďkou jsem odvedla Evičku do školky a musela jsem si vzít takovou lehčí zimní bundu...fouká tam vítr jako blázen, je pod mrakem a vůbec počasí tak akorát na spaní... Nechce se mi vůbec nic dělat... 😝

lavazza
4. okt 2010

@cara.m mě chytají křeče spíš na té straně kde sem měla cysty

lavazza
4. okt 2010

@tetamon tak to já bych se měla asi víc klidnit a víc odpočívat, jenže já nedokážu sedět a nic nedělat

cara.m
4. okt 2010

@lavazza raději se klidni a lež, pokud tě bolívá břicho. My s tetamon jsme to dopracovaly tak, že máme ležení nařízené ☹ 😒

tetamon
4. okt 2010

@lavazza presne jak rika cara.m, radsi odpocivej ted, nez te "prilepi" do postele doktor...
Jak jsem tu vcera cetla v nejakym fotoblogu, ze prohlasila pani doktorka: gravitaci neprelstis ;)
Radsi odpocivat po troskach ted, nez se fakt nehorazne nudit neustalym lezenim 😕

cara.m
4. okt 2010

@tetamon no já už jsem si dělala srandu a říkala manželovi, že mě zavěsí jak netopýra a sundá mě až v prosinci 🙂 To by v tom byl čert abychom pak nebyli na termín 😀

tetamon
4. okt 2010

@cara.m Batwoman 😀
Kdypak jdes na tu kontrolu? 🙂 Verim, ze budou jen same dobre zpravy...

cara.m
4. okt 2010

@tetamon 😀
Jdu tam na dvě. Malý dneska v noci kopal, tak jsem hned klidnější.
Jaké je to když Vás mimčo kope do močáku? Já mám dnes sem tam kratičké křeče hodně dole, takže tuším že močák ale jinak žádný problém, může to být kopancema? 🙂 Každopádně se dneska uvidí při kontrole moči jestli to něco není, ale jen mě to zajímá 🙂

tetamon
4. okt 2010

@cara.m Ja uz jsem si parkrat myslela, ze mi zacina zanet mocaku, a ono to byla prdelka nasackovana dole, presunula se, a potiz byla pryc 😀
Tak hodne zdaru, ale fakt jsem presvedcena, ze bude vsechno v poradku 🙂

cara.m
4. okt 2010

@tetamon 😀 😀 😀 😀
No já v to pevně věřím a doufám 🙂

cara.m
4. okt 2010

@tetamon ty 3 týdny ležení se musí přece nějak projevit 🙂 Ale věř mi, že v čekárně budu pěkně nervózní

louisiana
4. okt 2010

@cara.m neboj nic to nebude, mna maly tiez kope do mocaku a hned musim bezat na zachod 🙂 problem by bol asi len ked by si mala bolesti pri cikani. urcite bude vsetko v poriadku, drzim palce 😉

tetamon
4. okt 2010

@cara.m to verim, tak aby te pak nestrasili jeste s vysokym tlakem 😀

cara.m
4. okt 2010

@tetamon to snad ne, mám ho zatím pořád nižší 😀
A jak je Tobě dneska?

cara.m
4. okt 2010

@louisiana to je zatím v pohodě 🙂

tetamon
4. okt 2010

Jejda, tak se mi to uz zacina rysovat, dneska se budu domlouvat s kamoskou, ktera dohodi krabice, v patek dorazi kamosky pomoct s pakovanim do krabic, a v sobotu kamoska s chlapama, kteri pomuzou odvozit par krabic do noveho, a snad o vikendu 16. bude mit cas kamos s velkym autem, ze by prestehoval ty velke veci a neskladne veci... 😕 Hauuuuuu...

louisiana
4. okt 2010

@tetamon jeeej, tak to zelam vela zdaru pri stahovani! mimisko uz dojde do neveho, ze? to je krasa 🙂

cara.m
4. okt 2010

@tetamon No super, doufám ale, že ty budeš jen dohlížet 😉

lavazza
4. okt 2010

@cara.m Tak to bych se zbláznila, mě to většinou bolí při chůzi a to mě bolely i cysty

tetamon
4. okt 2010

@louisiana no nove ne, zase je to jen pronajem, ale o malinko vetsi. A doufam, ze si mrne to vykouknuti necha fakt az nejdriv na zacatek prosince 😉

@cara.m jo, maximalne slozim par hadriku do nejake krabice, ale nosit nebudu nic (nota bene kdyz se kamosce podarilo sehnat chlapy, no ne? 😎 )

s_o_n_i_k_e
4. okt 2010

teraz mi volal brat, švagrina je v 26tt + 5deň a začala sa otvárať, ide do nemocnice ležať. Je šanca, že by tie maličké prežili, kedže čaká dvojičky? Alebo aký je postu, že ju ako zašijú ak už nie je moc otvorená a ostane ležať až do pôrodu? Strašne sa bojím o ňu a tie maličké :((((