Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stanulka551 Doufám. Mé spolužačce celé těhotenství tvrdili, že budeme mít chlapečka a z porodnice si místo Honzíka přivezla Lucinku. 😀 Nejjistější to bude až se to narodí 😉
Boze to je nuda, tehulky co ste doma, co robite cele dni??? Ja uz sa neviem dockat toho baba aby som mala co robit. Maleho mam cely den v skole, potom len navarim a upracem a to kazdy den to iste ☹ na nervy
@stanulka551 Já jsem si myslela, jak se budu doma nudit a nějak pořád nestíhám. Pořád nějaké uklízení, praní, vaření. Navíc jsem se rozhodla trochu předělat byt a zbavit se nějakých věcí, tak jsem ráda, že vůbec stíhám 😀
@stanulka551 no je to hrozný ,taky jsem celý dny sama doma,přítel chodí až v půl 6 večer z práce 😒 Když mám uvaříno,vypráno,vyžehlíno tak čučím do pc a nebo háčkuju 😀 Venku je hnusné počasí a hlavně kde není záchod tam jsem nervozní 😝 a nejvíc mě štve jak jsem línáááááá 😠 Byla jsem zvyklá v práci mezi tolika lidma (kaufland 😎 ) a ted je to utrpení ,ale co říkám si ted si budu užívat to ticho, Zachvilku nám začne jinej běh a to si užijem a budem vzpomínat 😀
@cufinka co mas z toho mne vsichni tvrdi ze to bude holka protoze mam spatnou plet 🙂 a podle dr by to mel byt kluk 😀
no a vcera sme s manzou nakousli opet tema jmena a uz vahame i nad klukovskych zato holka je pomerne jasna 😀 no jak tohle dopadne 😀 a vcera sme koupili vanicku,lehatko do ni,overalek a rukavicky tak sem pak zase pridam fotky
@stanulka551 ja sa teda moc tesim, az mi zacne materska 🙂 teraz sa mi zda ze nic nestiham, a hlavne sa mi uz do tej roboty taaaaaak nechce chodit 😒
@stanulka551 hh, segrina svagrova mela xkrat potvrzenou holcicku a maji skoro petileteho Honzika 😀 Takze fakt az na tom sale, co se vyloupne, budem vedet najisto. Kdyzatk chlapecek prvnich par dni, tydnu prezije v ruzovym, no 😀
Podle cinskeho by to mel byt kluk, podle toho, jak vypadam, tak pul priznaku ukazuje holku, pulka kluka (plet i vlasy mam lepsi, vypadam zdraveji, bricho mam pribrate do vsech stran, zadny spicaty 😀 )...
A polovina lidi kolem je jista klukem, polovina holkou. Dr. videl pomerne jasne holku (vsechny mozny pysky a postevacek, tak doufam, ze to tak fakt je 😉 ) Hlavne, at je zdrava, nebo zdravy...
A Stanul, co delam? Lezim a NUDIM SE 😕 I kdyz ted uz teda obcas trosku svindluju anelezim tak poctive 😎
tak je to asi fakt vždy 50/50 🙂
Já jdu na UZ asi až na 30tt nebo možná 20.10. ale to myslím, že bude asi jen krev a poradna.
Ale vlastně na poradně mi vždy UZ dělají.
este si zatial uzivam pracu, nejak sa mi do materskej nechce, ale zas na druhej strane sa uz tesim na december, ked nebudem musiet vstavat do prace.... len ma potesila kamaratka, ze budem vstavat na pasy, bo v martinskej nemocnici to vraj dlho trva, ze ona tam zvykla byt uz kolo pol siedmej a bola jedenasta a vysla aj s vysledkami okolo jedenastej :( tak teraz neviem, co je lepsie, hmm?
ale mam v plane trochu prehadzat kuchynu a skrinu v spalni, tak sa tesim 🙂 lebo teraz si nejak neviem najst cas a hlavne priestor, lebo sa mi furt mota manzel doma 🙂
jéé holky když už jsme u těch vaniček vy z ČR nemáte někdo doma tu starou ještě po nás??? Myslím tu oranžovou. My jsme ji měli ve sklepě, ale když se vyklízel tak se buď někde zarovnala nebo vyhodila ☹
Je to s prominutím velká kráva, ale mě by se hodila pro Kačku na léto až budeme na zahrádce. Tam budeme mít jen sprcháč a takhle velká vaničky se už nevyrábí ☹
@stanulka551 mám prosbičku existuje na ebuy něco jako otevřeno před??? My máme na aukru otevřeno před 24 hodinami, abych nemusela každý den projíždět všechno 🙂
uz mi 3x potvrdili dievca, tak dufam, ze im to vyjde... ale pripravujeme sa aj na alternetivu chllapec, tak zatial vecicky su neutralne, ruzova mi nejak nejde do oci, osobne ju moc nemam rada.... ale v obchodoch ina farba pre dievcatka ani poriadne nie je :(
hladam zlte, biele, bezove, hnede, fialove..... mam nieco aj modre a cervene a oranzove, ale ruzove este nie!!!
sorry ebay 🙂
Ahoj holky, tak se přidávám k těm, co jsou doma a leží...já musím kvůli bolesti zad. V sobotu mě to chytlo tak, že jsme jeli na pohotovost. Teď jsem si byla na ortopedii pro neschopenku ☹ Je to prý namožený vaz kloubu, který spojuje křížovou páteř s pánví. Jediné, co na to pomůže je klid a teplo a nějaká rehabilitace. Navíc...volala jsem na rehabilitace asi na tři místa a všude měli volno až tak za měsíc...fakt dobrý, když mě to bolí teď. Nakonec se mi podařilo ukecat jednu fajn rehabilitační paní na pátek, tak snad...
@sjussi 🙂 KRASA!!!
vsak v podstate aj preto nakupujem veci neutralne, tie dievcatkovske ruzove su nadherne..... tiez ma velmi lakaju, ale vzdy si poviem, ze to bude skoda penazi, ked to bude chlapec 🙂 a nema to ani komu darovat, bo vsetky naokolo teraz cakaju chlapcov, bo uz prvu babu maju 🙂 takze sa skor spolieham na poziciavanie, resp. kupovanie podla potrieb od kamosiek a tak....
Ahoj holky, dnes mám za sebou další kontrolu, malá je v pořádku, ale doktorka mi řekla, že mám málo plodové vody a za 14 dní jdu na další kontrolu, jestli se to zlepšilo nebo ne....jsem z toho taková nesvá...a kdyžtak půjdu na neschopenku. Mám odpočívat a tak....máte některá podobnou zkušenost? Už jsem si tady v rychlosti pročítala na koniku jednu diskuzi a teda že bych byla klidnější, to vůbec neee..... 😒

@kinsli mne nie 😉