Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jinak jsem dnes byla na pracáku a vše je ok!!!! Mám tam přijít, až budu mít v ruce papír o přestupu na mateřskou!! Takže jsem úplně zbytečně stresovala... 😉
Ahoj holky, vezmete mě mezi sebe? Máme termín 27. ledna.
Ahoj holky 😉
jak se máte? trošku jsem vás dočetla 😉 Vítejte nové těhulky 😉
Holky, co ta výstava v Praze? my byli o víkendu v Mladé Boleslavi, ale manžel to nechtěl protáhnout do Prahy 😠
@cufinka Cufi, Přešlapy jsou super 😀 Ale řeknu vám, že čas 21,20 je už u mě někdy půlnoc, chodím spát fakt brzo 😀 a vstávám v 8h ráno 😀 naspávám do zásoby 😀 😀
Hezký den 🙂
holky tak jsem Vás snad dočetla 😀
my kdyby jsme neměli net tak děti chodí nahaté a my nejspíš taky 😀
já teď chodím spát okolo půlnoci, ale byly taky doby kdy jsem lezla v 21h do postele pomale po čtyřech 🙂
@haniula tak to je fajn 🙂
@kinsli ja jak co, ja nez otehotnela, tak mela obcasne najezdy na slevy jako terapeuticke. Ted uz me to tak netesi (jednak jsem mamut obrovsky, tak je spis deprimujici zjistovat, jakou velikost vlastne oblekam 😀), ted uz si spis uzivam nunani s vecma na mimco 😀
Ale taky kupuju hodne veci pres net 🙂
já tedy na netu párkrát kápla na podvodníka-ci, tak už si dávám bacha a peníze dopředu pouze když má dotyčný hodně pozitivů. pokud je bez hodnocení tak chci na dobírku.
@cufinka 😀 😀 😀 No už jsem myslela, že jsem takový spáč sama 😀 😀
@kinsli To tě ani Kačenka neutahá za celý den, že vydržíš do půlnoci 😀 😀
@haniula Hani, ty jsi z Ovy viď? Kam chodíš na ten předporodní kurz a jak jsi spokojená? Myslím, že jsi říkala Vítkovice, že? Já tam možná taky budu rodit, furt uvažuju.. Hele a někdy můžem uspořádat i minisrazík OV-OP, je nás tu celkem dost 😎
já jsem zatím na netu nakupovala bez problémů, ale je fakt že se nejdřív podívám na hodnocení. Ale na mimi jsem oblečky a zavinky koupila jen na netu
Tak mne teď napadlo, bude rodit některá z vás u Apolináře někdy od 17.1. do 22.1.?
Děkuju za přivítání. Taky pořád něco objednávám na netu, věci pro mimi už nemáme skoro kam dávat 😀 Ale když oni mají všude tolik pěkných věciček.
Zítra jdu na testy cukrovky, četla jsem tady od vás zpětně že to nebylo tak hrozný, tak snad to taky zvládnu vypít.
@tetamon hej budem drzat palce aby si mala pravdu a upravilo sa to samo po porode, my sme tolko stastia nemali ☹
@stanulka551 museli jste na operaci? 😕 To si nepripoustim, dokud nebude problem aktualne prede nou, musela bych se furt jenom hroutit

@cufinka já jsem kupovala postýlku z aukra... novou s kokosovou matrací za 1500kč i s dopravou... polohovací lehátko mi mamka koupila v dětském bazaru kolem 400kč... platila to totiž ona...