icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
5. okt 2010

@stanulka551 manžel se vyloženě těší, že bude se mnou, jen váhá u přestřihnutí pupeční šňůry... 😀 jsem ráda, že tam bude se mnou... já totiž vyloženě nenávidím nemocnice!!!! doufám, že po porode nás do 3 max 4 dnů pustí domů... jinak bych se tam asi zbláznila...

tetamon
5. okt 2010

@stanulka551 tak ja osobne bych spis i ne, ale on velice chce, takze dobra, dopreju mu to 🙂 Vzhledem k tomu, ze odber krve zvladl s prehledem a ja jsem byl ten, kdo polozeleny cucel z okna, tak se nebojim 😀 Spis se bojim o sebe, abych ho "pratelsky" neposlala kdovi kam, az me to bude fakt bolet a on zahlasi neco mileho jako "milacku, jsi skvela, zvladas to uzasne" nebo tak neco 😀 Fakt si sebe umim predstavit, jak ho poslu ..do pryc 🙂

A kdyz by nezvladal, to pozna, ne? Nebo vim, ze nektery holky to resily tak, ze tam byl po celou dobu "otvirani" a na samotny porod a ty "krvave" veci potom odesel...

janettan
5. okt 2010

@stanulka551 Niekedy, keď o tom premýšľam, tak si prajem, aby tam bol, držal ma za ruku a podporoval ma. Moje kolegyne, ktroré už deti majú mi zase hovoria, že to nie je nič pekné pre mužské oči .... neviem sa rozhodnúť 😒

janettan
5. okt 2010

Premýšľali ste už o odbere pupočníkovej krvi? Máte niektorá už skúsenosti s odberom a jej využitím?

stanulka551
5. okt 2010

@tetamon ja naposledy ked som mala take velke bolesti chrbta, on sa snazil byt vtipny a stale nieco akoze velmi vtione zahlasil ked som ochkala a fucala ked ma to tak strasne bolelo. A po niekolkohodinovych bolestiach ked zahlasil ze vsak si lahni a nehyb sa stale ( ale ja som nemohla ani lezat od bolesti), tak som mu aj vynadala ale po slovensky - on nerozumel. Tak neviem 😀

stanulka551
5. okt 2010

@janettan ja som pri Samkovi aj chcela, ale je to velmi nakladna zalezitost ☹ , myslim si, ze je to super vec, ak si to niekto moze dovolit

cufinka
5. okt 2010

Já tam přítele nechci 🙂

kookaij
5. okt 2010

@kinsli mne to podľa tej krvi vychádza,máme mať dievčatko,aj doktor to potvrdil a dokonce mi to sedí aj pri prvom,máme chlapca a aj mal byť,ale možno je to len taká náhoda,ono to pasuje len niekomu,nie je to vždy pravda,ale aj podľa dr.Plzáka to má byť tiež dievča,on robí výpočty podľa dátumu narodenia oboch partnerov.

kookaij
5. okt 2010

@beryk tak včera som bola pre tie výsledky na štítnej,pekne som si to tam dlho odsedela,ale výsledky sú úplne v poriadku,tak som rada,povedala,že ani nevypadá,že by som mala mať s tým niekedy problém,ešte som zvedavá na výsledky z cukru,tam idem až za 2 týždne.

lavazza
5. okt 2010

@haniula ten můj blázen se ještě sám zeptal na přestřižení pupeční šňůry, fakt blázen

Včera se mě ptala babička jestli jde Martin k porodu, tak sem říkala že jo, že se tam sám hrne a babička prej, že tam omdlí, tak sem mu to říkala a že bude stát stejně u hlavy a on na to a jak to budu všechno fotit? Si myslí, že si nechám fotit rozkrok.

kamusek
5. okt 2010

@monik1 Vůbec, žádné ohledy 🙂 Ale naštěstí jsme nejezdili moc daleko, takže se to dalo ustát 😀 Jojo, na výstavě jsme byli. Bylo to super, ale mazec lidí! A řekla bych, že tam spíše byli hračky než ty miminkovské věci! Ale dalo se vybrat. Koupila jsem pár malých věciček (přece jenom to pak celý den tahat se nám nechtělo) a některé firmy měli dost slevy! 🙂

vikaki
5. okt 2010

moj manzel bol vcera somnou na odbere krvi,zas mu prislo zle,takze zial pri porode byt nemoze,on uz aj u zubara odpadava a musi mu zuby trhat poleziacky,lebo inak mu hned klesa tlak

stanulka551
5. okt 2010

@lavazza my mame tiez odfoteneho Samka hned po porode, ako ho vazili a umyvali, to on hadam myslel tak 🙂

stanulka551
5. okt 2010

@vikaki no temu mojmu je zevraj zle uz z toho nemocnicneho smradu 😀

vikaki
5. okt 2010

to poznam,stanulka a kolko si doteraz pribrala?

lavazza
5. okt 2010

@stanulka551 on je blázen, on by fotil opravdu všecko

haniula
5. okt 2010

@lavazza není příbuzný s mým tatkou??? 😀

tetamon
5. okt 2010

@lavazza jeezkovy zraky, tohle jsem zazila u kamosky, ja se z toho vykecala (z prostyho duvoud, ze mi to bylo trapny, klidne bych ji k porodu doprovodila, ale nekoukala bych se TAM)... On jeji chlap NATACEL vsechno, a aby toho nebylo malo, cely nadseny to pak poustel na potkani, jak chodili lidi divat se na malou. Kamosi, rodice..vsechno jedno, bylo tezky uniknout 🙄

kinsli
5. okt 2010

Holky už od zítřka od noci mě bere žlučník ☹ vůbec nevím co s tím. Večer už jsem byla fakt hotová a poslala jsem přítele ke kamarádce pro algifen. Dala jsem si jeden čípek, ze začátku to nezabralo vůbec a teď je to o dost lepší. Myslím, že čípek končně zabral. Uvidím jak mi bude zítra a když tak budeme muset na Chirurgii ☹ ☹

vikaki
5. okt 2010

ahoj kinsli,tak to ti nezavidim,ja mam len prechladnuty chrbat a uz vela dni ma koli tomu chytaju do chrbta krce,ze ani 5 minut nevydrzim postavena....to je samozrejme nic proti zlcniku....drz sa ,drzim palce

tetamon
5. okt 2010

@kinsli jejda :( nemas nejakou "osvedcenou" bylinku nebo dietku? :(
Oni by teda s tebou stejne asi nic moc nez pasivni lecbu nechteli ted delat, jedine v nouzi nejvyssi 😒
Dumam...me vetsinou trosku pomuze to "usadit" zeleny caj, ne moc silny, ale kdyz je mi zle treba z mastnyho... Ale ja nikdy nemela vylozene az takovy bolesti, snad jednou, dvakrat v zivote naznak... 😕

Fouky, fouky :(

ellahop
5. okt 2010

moj manzel tam bude lenze cakat za dverami koli cisarskemu. chudak, bude to mat hadam horsie ako ja. ta bezmocnost a napetie ze co a ako tak to by mi vadilo. uz teraz sa o nas velmi boji, lebo si uvedomuje, po nedeli u svokrovcov, ze to nebude lahke. svokrovci stale nieco riesia ze ako to bude s porodom ci mi nemaju vybavit porodnika atak dalej a tak dalej,... 😒 chapem ze maju strach, ale su veci ktore sa ovplyvnit nedaju a vystrasili tym mna ale hlavne manzela.

kinsli
5. okt 2010

Tak jsem šla na zachod rozhejbala to a je to zpátky ☹ fakt je to takhová hnusná řezavá bolest. Sestřička u dr. říkala, že když tak budu muset na laparoskopii, ☹

vikaki
5. okt 2010

aj moj manzel sa dost strachuje,dceru som porodila v greckej nemocnici,doktor bol racista,mal ma za nejaku taku.... no huza to bola..malu nakoniec vytiahli po dvoch dnoch prisavkou,nedychala....hned inkubator,bola na mna velka=4 kg a nezmestila sa cez porodny kanal....Nikomu by som to nezelala,riadne ma tam doktor pourazal.neodhadol situaciu,vraj tam neni hotel a ze ak chcem cisarsky mam povedat narovinu.....Ked nanho nakricala svokra,ze som sestricka a nie nejaka naivna cudzinka,zacal inu pesnicku...No a teraz rozmyslam co spravit.Ccela som ist rodit na slovensko,ale som na rizikovom a nemozem cestovat.Na klinike pytaju 1600 eur,za cisarsky este viac.No uvidim ako sa rozhodnem.Do nemocnice sa uz bojim...

tetamon
5. okt 2010

@ellahop jo, to jsem rikala. Neni horsi predstava, nez ze stojim vedel milovanyho, vidim ho trpet jako zvire, a nemuzu udelat ani malinkaty prd (dobra mezi kontrakcema mu muzu dat cucnout piti), ale stojim tam jak trubec a jen cucim... 😕
je, takovy lidi si zakaz :(, jestli to nepujde jinak, tak jim zkus rict, at ti takovy veci vubec nerikaji... Bude to dobry a hotovo. Problem muze prjit pri prechazeni ulice, kdyz potkas ozralyho blba za volantem ...

stanulka551
5. okt 2010

@lavazza 😀

stanulka551
5. okt 2010

@vikaki ja uz 8kg 😒

stanulka551
5. okt 2010

@vikaki ja sa tiez bojim, lebo budem rodit tu v Anglicku. Samka som rodila na Slovensku, ale tiez bol veliky 4kg a 53cm mala som cisarsky. Dufam, ze to dopadne dobre 😖

kinsli
5. okt 2010

Kačka měla 4 kg a 55 cm. Rodila jsem přirozeně 😉

tetamon
5. okt 2010

@vikaki jezkovy zraky, pekne dekuju za takovy 😕 Tak snad tentokrat budes prijemne prekvapena a vsechno bude bez problemu 😕

@stanulka551 urcite to bude dobry, uvidis... 😕 Ale v UK snad nenechaji tak dlouho trapit jako v Recku, ne? (pardon vikaki, ja si o Recku holt moc velky iluze nedelam, mozna jim krivdim ;))