icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
6. okt 2010

@knedluska na UZ jdu zítra, tak pak písnu.

sjussi
6. okt 2010

@knedluska tak ten muj ma nekdy stejne otazky 🙂 tak ja mu vzdy odpovim,ja nevim jeste sem nerodila 🙂

haniula
6. okt 2010

@kinsli mě vždy na žlučník zabral heřmánek a cholagol-kapky... ted je bobek ušlápnutý, ale paseku nedělá... snad to bude dobrý...

knedluska
6. okt 2010

@sjussi - tak já mu příště řeknu, že se půjdeme podívat do porodky a tam že mu to poví. 🙂 😀

romik123
6. okt 2010

Maminy taky se vám ještě stává že máte hrozné chutě 🙂 jako například na utopence,salám s cibulí a octem a další takové dobroty??

macina_k
6. okt 2010

@sjussi tak to říkáš to samé jako já, vždycky toho svýho odkážu na internet a na knížky s tím, že tam čerpám rozumy i já 😉

macina_k
6. okt 2010

@romik123 chutě, ty mám často, ty utopence jsme měli dneska k večeři, zajímavé jak se to postupem těhotenství mění, jeden čas jsem do sebe ládovala kofilu málem po kilech, a teď zase kyselý 🙂
Jak s tím holky bojujete?

vikaki
6. okt 2010

@romik123 ja moja skor mam chut na sladke napoje a trochu sa toho zacinam obavat 😎 .Vidim ze posledny tyzden som zacala nejak brutalnejsie priberat...kolko si ty zatial pribrala?

haniula
6. okt 2010

@romik123 já šílené!!!!!!!! párek se zmrzlinou, čokoládu!!! taky je to strašné!!!!

haniula
6. okt 2010

romik123 měřím 156cm 😀 .... jsem malé pivo 😀

macina_k
6. okt 2010

@haniula já nejsem o moc vyšší.... měřím 162 a ža těhu jsem přibrala 6 kg a teď mám 52, ale chutě jsou mor 😀

romik123
6. okt 2010

@macina_k jé tak to jsem rada já mám takové chutě teď pořad a večer v posteli mě napadlo co když se to malému nelíbí ☹

vikaki
6. okt 2010

ja som zatial pribrala 5,5 kg,ale nejak sa zacinam toho obavat,lebo vidim ze zacinam byt mimo kontroly co sa papania tyka

macina_k
6. okt 2010

@romik123 já myslím, že prostě kdyby se mu to nelíbilo tak ty chutě nemáš 🙂
Tělo si řekne, co potřebuje, teda tak si to vysvětluji já, ale přítel má radost ze všeho co sním......jsem bývalá anorektička ☹

romik123
6. okt 2010

@vikaki Já moc nepřibrala moc pohybu ☹ celkem 3.5kg jenom , ale sladké mě teď nechutná 😀 jsem teď přes maso

romik123
6. okt 2010

@haniula hihi jenom 🙂 já si říkala že budu hledat kočárek aby šel ke mě já mám 179 asi jsem z vás nejvyšší

macina_k
6. okt 2010

@romik123 maso je lepší než čokoláda, ale já bych měla přibrat celkem 15-18 kg ale to už nestihnu, hlavně že malá je v pořádku a roste, já růst na váze nepotřebuji. Pohyb mám taky, přirozený a ještě chodím cvičit, to je moc fajn a malé se to líbí.
V pátek jdu na kontrolu tak uvidíme

romik123
6. okt 2010

@macina_k tak si to budu říkat že to asi potřebuje já se bála toho octa a pak jsem špatně spala ☹

vikaki
6. okt 2010

ja mam zakazany pohyb,som viacmenej na posteli...zozaciatku som kazdy den chodila plava t a stacionarny bicyk,ale potom sa maly zacal pytat von...takze musim davat pozor aby som predcasne neporodila

macina_k
6. okt 2010

@vikaki to je mi líto, že musíš ležet, a taky musíš mít nohy nahoře? Prý to přikazují.

haniula
6. okt 2010

@romik123 ten můj by ti dobře seděl... já jsem u něho prtavá 😀

@macina_k já přibrala 3kg... a ty chutě jsou příšerné!!!! zrovna dlabu lentilky!!! 😀 😀 😀 😀 😀

romik123
6. okt 2010

@macina_k já u kluka i u holky přibrala těch 17 kg teď jsem ve skluzu , ale taky dobře rosteme a váhu má malej taky ok při poslední kon.630g teď dem až za 3týdny a hupla jsem na váhu tak muj přirustek je 4.5kg

romik123
6. okt 2010

@vikaki Tak to musí být hrozne ležet já si to nedovedu představit spíš by to ani nešlo mě by museli šoupnout do nemocnice jenže tam bych jim porodila ze stresu asi hned.Tak pěkně odpočívej

vikaki
6. okt 2010

no nohy si vykladam na nafukovaci vankus a snim aj spim,vykladam si v noci nan tak zboku nohu aby ma netlacilo brusko...maly sa uz otocil,bol predtym hlavickou v lone,takze to najhorsie nas uz obislo,dufam,len mam pootvoreny krcok tak musim davat pozor

romik123
6. okt 2010

@haniula Vypadal bytelně tak třeba jo 🙂 i když já nevěřím že se pro naký rozhodnu ☹

misag23
6. okt 2010

Tak mám za sebou test na cukrovku. Teda žádná mňamka to nebyla. Když jsem za sebou měla půlku hrníčku, tak se mi dost zvedal žaludek, ale při představě, že bych tam měla jít znovu, jsem to udržela 🙂 Zítra se dozvím výsledek.

kinsli
6. okt 2010

@haniula zítra zkusím koupit nějaký žlučníkový čaj 🙂 Teď je mi už tak od 13h doce ok 🙂

romik123
6. okt 2010

@misag23 Vůbec se tam netěším ☹ a to neřeknou výsledky hned ještě čekat jeje.

vikaki
6. okt 2010

@misag23ja mam coskoro tiez robit ten test na cukor,vraj to mam brat nejak v casovych intervaloch..pri prvom tehotenstve som to vobec nerobila,tak som zvedava

haniula
6. okt 2010

@romik123 je bytelný... mamka říkala, že je to pojízdný tank 😀...