Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Maminy taky se vám ještě stává že máte hrozné chutě 🙂 jako například na utopence,salám s cibulí a octem a další takové dobroty??
romik123 měřím 156cm 😀 .... jsem malé pivo 😀
ja som zatial pribrala 5,5 kg,ale nejak sa zacinam toho obavat,lebo vidim ze zacinam byt mimo kontroly co sa papania tyka
@romik123 maso je lepší než čokoláda, ale já bych měla přibrat celkem 15-18 kg ale to už nestihnu, hlavně že malá je v pořádku a roste, já růst na váze nepotřebuji. Pohyb mám taky, přirozený a ještě chodím cvičit, to je moc fajn a malé se to líbí.
V pátek jdu na kontrolu tak uvidíme
ja mam zakazany pohyb,som viacmenej na posteli...zozaciatku som kazdy den chodila plava t a stacionarny bicyk,ale potom sa maly zacal pytat von...takze musim davat pozor aby som predcasne neporodila
no nohy si vykladam na nafukovaci vankus a snim aj spim,vykladam si v noci nan tak zboku nohu aby ma netlacilo brusko...maly sa uz otocil,bol predtym hlavickou v lone,takze to najhorsie nas uz obislo,dufam,len mam pootvoreny krcok tak musim davat pozor
Tak mám za sebou test na cukrovku. Teda žádná mňamka to nebyla. Když jsem za sebou měla půlku hrníčku, tak se mi dost zvedal žaludek, ale při představě, že bych tam měla jít znovu, jsem to udržela 🙂 Zítra se dozvím výsledek.

@knedluska na UZ jdu zítra, tak pak písnu.