icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
7. okt 2010

Zdraví holky, tak na UZ mě jen v kartotéce objednali ☹ No to mohl říct dr. rovnou, že je to na objednání a zavolala bych tam abych se tam zbytečně netáhla ☹

kinsli
7. okt 2010

Koukala jsem, že se stále řeší kila.... holky hlavně zdraví 🙂

romik123
7. okt 2010

@knedluska taky a jaký kočarek jsis vyhlédla ???

knedluska
7. okt 2010

@romik123 - my chceme Roan Marita. Můj taťka ho má na malou ( pořídil si ještě s přítelkyní mimčo ) a jsou s ním fakt spokojený. A my taky, když si jí občas půjčíme. 🙂
A musíme ho jít teď někdy objednat, protože paní říkala, že to chce během října, aby stihnul přijít, protože se tam do toho pak začnou motat Vánoce a nemuselo by se to stihnout.

kamusek
7. okt 2010

@stanulka551 Tak to se k tobě přidávám....já mám taky už 8kg nahoře. Měla jsem 52 a teď už mám 60 🙂 Ale mám to naštěstí všechno v břichu - zatím! Tak snad i nadále bude růst jenom břicho a nic jiného 🙂

romik123
7. okt 2010

@knedluska Aha takže jste se rozhodli pro klasiku to není nic pro mě bohužel 🙂

monik1
7. okt 2010

Ahoj holky 😉 já to mám s tím jídlem jak ellahop, moc mi nejede maso a ještě jsem vůůůbec neměla nějaké těhotenské chutě - nic.. 😀 tak možná proto mám jen 3 kg nahoře a vážím teď 59 (ale ty 3 kg jsem přibrala až za poslední měsíc, předtím nic, jsem z toho byla hodně nervozní) jinak moje bříško tady, dnes jsem zdokumentovala: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/monik1/album...
Jo a dneska jsme zas měli schránku plnou letáku - a v Kauflandu jsou Pampers za 199,- 😉

monik1
7. okt 2010

takže 1 plena vyjde na 2,68 Kč 😉

sova33
7. okt 2010

@knedluska Ahoj, taky mám Roan jako jeden z favoritů, ale teď jsem zase začala váhat ☹ Řeším to už třetí den, ach jo.

macina_k
7. okt 2010

Ahoj, já jsem se ráno vážila od poslední kontroly před měsícem jsem 1 kilo dole. Tak nevím... ☹

sova33
7. okt 2010

A ještě horší je to s autosedačkou, před pár dny mě vystrašila známá, že některé vůbec nejsou bezpečné a já teď vyšiluju.

monalis
7. okt 2010

@sova33 Jestli můžu doporučit, asi nejlepší a hlavně nejbezpečnější autosedačky jsou od maxi-cosi. Sice jsou dražší, ale dají se pak snadno prodat a tak i sehnat třeba na bazaru. 😉

monalis
7. okt 2010

@romik123 Můžu se ze zvědavosti zeptat nad jakým kočárkem uvažujete? Já jsem stále na vážkách a inspirace by se hodila. 😵

monik1
7. okt 2010

@macina_k Maci, neboj, já ve 4.měsíci zhubla z 56 na 54. Dr. říkal, že to nevadí. 😉
K těm kočárkům - mi se nelíbí překřížená konstrukce, korbička u toho Roanu je fajn, ale ta konstrukce nee.. ale každému se líbí něco jiného, to je jasné 😉
Jinak já taky furt nevím jaký kočár, zatím je na 1.místě CANU, ale to asi proto, že jsem jiný osobně nezkoušela 😉

kijonkova.k
7. okt 2010

@monik1 Jestli se Ti nelíbí překřížená konstrukce,tak mrkni na tenhle http://www.darababy.cz/zbozi/mikrus-alu-sprint-...
My ho máme ještě po první dcerce,jsem naprosto spokojená,je skladný,není těžký,výborný do terénu.Teď mají i jiný podvozek,to před 3 lety nebylo,když jsme ho kupovali 😉

cara.m
7. okt 2010

@sova33 My zvolili Maxi-Cosi Pebble, dopadla nejlépe v testech 😉

cufinka
7. okt 2010

Hlasíme se z ultrazvuku a s NELINKOU bříšku 😀 je taaam,hned řekla že je to holčička a že máme kávové zrnko 😀!!! 😀 Jinak moc krásné sestřička vše vysvětlila a máme dvdčko už jsem na něj koukala dvakrát a to jsem doma 40minut 😀 malá je hlavičkou nahoře a mamince hačá zadečkem na močák (což mi bylo jasné 😀) měla krásně na nás otočenej obličejíček a žvatlala tam pusinkou ,a pak si cucala prstíčkek 😀 paní sestřička říkala že je to výstavní miminko 😀 mám takovou radost 🙂

macina_k
7. okt 2010

@sova33 podívej se na maxi cosi, ty jsou jedny z nejlepších a na spoustu kočárků mají adaptéry

macina_k
7. okt 2010

@monalis Máme Jané Slalom Pro, zatím tedy čeká na provoz, ale mám na něj jen dobré reference od maminek, které s ním jezdí. A je i moc hezký na pohled 🙂

macina_k
7. okt 2010

@monik1 Díky za uklidnění, to víš jsem bývalá anorektička ☹ a tak pro mne je téma váha dost hrozivé, a proto vyšiluju že jsem nepřibrala ale naopak. Bojím se, že bych mohla zase začít blbnout. Jsem na rizikovým a přítel celý dny v práci, takže mne nemůže s jídlem hlídat. Ale zase na druhou stranu si di dám klidně i čoko (spíš takové ty kofily, mileny a margotky), což tedy v minulosti bych nedala 🙂

macina_k
7. okt 2010

@cufinka To je krásný, moc velká gratulace 🙂 🙂
Prosím tě co to je to kávové zrnko? Možná trošku pitomá otázka, ale já to fakt nevím 😉

cufinka
7. okt 2010

@macina_k to se říká pipince 😀 protože pipka tak na ultrazvuku vypadá 😀

macina_k
7. okt 2010

@cufinka díky, taky mi to mohlo dojít 😀

cufinka
7. okt 2010

@macina_k 😀

macina_k
7. okt 2010

holky musím jít žehlit ty pidioblečky 😀
Skladuji je zatím v krabicích, a už mám zákaz cokoliv kupovat (oblíbené moje na MMB a tady na Koníkovi), protože toho máme už 3 krabice velké. A to jsou jen oblečky.
Zatím se loučím, a přeji všem krásné odpoledne🙂

monalis
7. okt 2010

@macina_k A můžu se zeptat, kde jste ho kupovali? Moc děkuju 😵

kinsli
7. okt 2010

holky mám doraz jak si vypočítám mateřskou???

kinsli
7. okt 2010

Předpokládám, že je to den pro náhrady a když jsem dělala jen na zkrácenou na 6 hodin tak to mám násobit 6 a z toho 70%???

cufinka
7. okt 2010

@kinsli mě říkali že prostě vezmeš hrubej plat z 12měsíců a to vydělíš těma 70% 🙂 nezáleží na kolik jsi tam hodin 🙂

sova33
7. okt 2010

Díky za tipy na autosedačku, jdu se na to kouknout.