icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

romik123
7. okt 2010

@vikaki jo tak ten to vůbec nepobírá prý bych už mohla mít hormony pod kontrolou

vikaki
7. okt 2010

@romik123 moj je nastastie tolerantny,mu vzdy v zachvate nervov poviem,ze ma hormony nervuju a ze to musi tolerovat,kym ma to neprejde

haniula
7. okt 2010

@vikaki já umím taky pěkně střídat nálady.... někdy je to smích, jindy naštvanost, zloba, hysterické výlevy... 😀

cara.m
7. okt 2010

@romik123 Kolik máte těch chlupatic 🙂 A kdo je češe? Tě obdivuju, já mám krátkosrsté psy, v zimě a v blátě by mě omylo 😀 Takhle je přejedu ručníkem a hotovo 😀

lavazza
7. okt 2010

@cufinka gratuluju, tak nakupuj i za mě, dnes sem byla v tescu a stejně tam mají víc věcí pro slečny,ale udelala sem si radost a koupila tam malému krásnou zimní kombinézku, takovou huňatou a z 440kč ji měli slevněnou na 308kč

lavazza
7. okt 2010

@teofilie tu krupicovou kaši si dávám snad každý týden ale do toho to kyselí, šílená představa 😀

cara.m
7. okt 2010

@romik123 nad kraťandou neuvažuješ? Se mi děsně líbí krátkosrstá blue-merle

cara.m
7. okt 2010

Krupici jsem měla včera s kilem marmelády. A teď večeřím Studenskou pečeť 😀

lavazza
7. okt 2010

@macina_k tak to já sem v poslední době šíleně uřehtaná, že se to nedá kolikrát ani zastavit, manžel se jen diví a chlapi v práci taky 😅

haniula
7. okt 2010

@cara.m já budu večeřet pizzu....

cufinka
7. okt 2010

@lavazza děkuju 🙂 hele nebudeš mi věřit ale ted mi příjdou hezčí klučičí věcičky jak ty holčičí 🙂 Bude to frajer ta kombinézka je krásná koukala jsem na ni v tesku 😀

romik123
7. okt 2010

@cara.m mám 2 psi a jedno 3m. štěně a češu to já příští víkend mě čeká výstava v Praze to bude masakr 😀

romik123
7. okt 2010

@cara.m nene já jsem na ty dlouhosrsté

cara.m
7. okt 2010

@romik123 Nooooo to jsem vždycky obdivovala. Já před výstavou jen vyčistila uši, ostříhala drápky a sbalila předváděčku a jelo se 😀 😀 😀 Já bych na to neměla nervy 😀 Držím pěsti, já už na výstavě nebyla dva roky jako vystavovatel a začíná se mi stýskat 😔

romik123
7. okt 2010

Jinak to štěně je blue-merle fenka a je boží

cara.m
7. okt 2010

@romik123 jo jo je krásná 😉

monalis
7. okt 2010

@macina_k děkuju za odpověď 😵

monalis
7. okt 2010

@romik123 Děkuju za odkazy. Uvidíme, co na konec vybereme 😉

monalis
7. okt 2010

@macina_k Jestli se ještě můžu zeptat, vy jste kupovali letošní kolekci kočárku Jané nebo loňskou? Děkuju. 😵

romik123
7. okt 2010

@monalis to já sem taky zvědavá 🙂

macina_k
7. okt 2010

@monalis 2009, protože 2010 není tak hezká (tedy to je můj názor)

monalis
7. okt 2010

@macina_k Také si myslím. Kolekce 2009 se mi také zdá daleko širší. 😵

macina_k
7. okt 2010

@monalis přesně, radila jsem s prodavačkama a oni mi 2010 vymluvili, ať jdu raději do loňské, že tady ta se moc nepovedla

macina_k
7. okt 2010

@monalis a jaká by se ti líbila barva, my máme tu Bohemian

monalis
7. okt 2010

@macina_k Mě by se líbila barva amazon, ale nikde ji už nemají. 😠 Alespoň tam, kde jsem se dívala. Ještě budu ale v hledání pokračovat. Obchody jsem ještě nevyčerpala všechny. Tak uvidíme 😉

macina_k
7. okt 2010

@monalis tak tu jsem původně chtěla taky, ale bohužel byla vyprodaná jako první, přeji hodně štěstí v hledání 🙂 a doufám, že ti štěstí bude přát
ale ta Bohemian je taky hezká, budeme mít holčičku tak se to i hodí 🙂

monalis
8. okt 2010

@macina_k Určitě je barva bohemia pěkná. Také se mi líbí, ale měla jsem zálusk na tu amazon. No, nevadí. Když ji neseženu budu hledat něco jiného. Tady už je problém sehnat i barvu bohemia. Stále mě ještě zajímá kočárek maxi-cosi. Teď dokonce vychází nová kolekce, ale barevně byla lépe řešená letošní kolekce.
Líbil by se mi i Jané 2010, ale přijde mi to jako nejužší kočárek, který jsem snad viděla ☹
Asi jsem moc náročná, protože mezi mé podmínky patří hlavně aby byl kočárek bytelnější, pokud možno čtyřkolka a modernější s pěkným barevným řešením. I když s tříkolkou bych se také smířila 😉
Jinak děkuju za informace 😵

monalis
8. okt 2010

Jinak hlásím, že jsem se právě vrátila z glukózového testu a přežila jsem to. Nebylo to nijak hrozné jen jsem teď jak cedník. Mám žíly rozpíchané jako kdyby se mi po nich proběhl ježek 😀

knedluska
8. okt 2010

@sova33 - a proč jsi začala váhat? Jaké máš další favority?
My budeme mít teda autosedačku od taťky po malé, tak tu kupovat nebudeme.
A kočárek jdeme dneska objednat. 🙂 Beru si sebou mamku, protože vůbec nevím tu barvu. 😅 Paní nám totiž v krámu řekla, že už nabízí nějakou novou kolekci 2010 a tam nejsou nic moc barvičky. Tak snad něco vybereme.

lolittka
8. okt 2010

hurá!!!! dnes po morfologickom ultrazvuku- naše dievčatko je zdravučké a kráááááááááásne 😵 hneď som aj pridala fotku 😀