Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Krupici jsem měla včera s kilem marmelády. A teď večeřím Studenskou pečeť 😀
Jinak to štěně je blue-merle fenka a je boží
@macina_k Určitě je barva bohemia pěkná. Také se mi líbí, ale měla jsem zálusk na tu amazon. No, nevadí. Když ji neseženu budu hledat něco jiného. Tady už je problém sehnat i barvu bohemia. Stále mě ještě zajímá kočárek maxi-cosi. Teď dokonce vychází nová kolekce, ale barevně byla lépe řešená letošní kolekce.
Líbil by se mi i Jané 2010, ale přijde mi to jako nejužší kočárek, který jsem snad viděla ☹
Asi jsem moc náročná, protože mezi mé podmínky patří hlavně aby byl kočárek bytelnější, pokud možno čtyřkolka a modernější s pěkným barevným řešením. I když s tříkolkou bych se také smířila 😉
Jinak děkuju za informace 😵
Jinak hlásím, že jsem se právě vrátila z glukózového testu a přežila jsem to. Nebylo to nijak hrozné jen jsem teď jak cedník. Mám žíly rozpíchané jako kdyby se mi po nich proběhl ježek 😀
@sova33 - a proč jsi začala váhat? Jaké máš další favority?
My budeme mít teda autosedačku od taťky po malé, tak tu kupovat nebudeme.
A kočárek jdeme dneska objednat. 🙂 Beru si sebou mamku, protože vůbec nevím tu barvu. 😅 Paní nám totiž v krámu řekla, že už nabízí nějakou novou kolekci 2010 a tam nejsou nic moc barvičky. Tak snad něco vybereme.
hurá!!!! dnes po morfologickom ultrazvuku- naše dievčatko je zdravučké a kráááááááááásne 😵 hneď som aj pridala fotku 😀

@vikaki jo tak ten to vůbec nepobírá prý bych už mohla mít hormony pod kontrolou