Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 Zavrhli jsme ho s manželem protože se nám nakonec zdál dost úzký sporťák. I když není nejužší. 😉 Hlavně se mi ale líbí u maxi-cosi jak kočár pevně sedí na zemi a tak bude do terénu jak dělaný. Hlavně k nám na vesnici 😀
Jinak bych asi chyby žádné na CANU neviděla. 😉 Ten se mi moc líbil a líbí, ale rozhodli jsme se asi jinak.
@ellahop výsledky budem vedieť až v utorok.... po teste som sa rozhodla, že sa poobzerám ešte po obchodoch, nakupovala som takmer 2 hodiny. Poobede som si musela pospať a ešte stále sa cítim unavená a bolí ma aj chrbtica 😒 Ale som dostatočne ponaučená, že takéto dlhé nakupovanie nie je vhodné už pre ženu v siedmom mesiaci.
@stanulka551 moc moc prosím, že Tě možu otravovat?? Vyhraj mi prosím tuto bekovku, nechce mi ji do ČR poslat ☹
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
nechej si jí poslat k sobě a pak mi ji třeba přepošleš, "někdy" potřebujeme ji až na jaro, ale tyhle bekovky se strašně špatně shání ☹
Peníze bych Ti poslala přes paypal 🙂
Chci se zeptat... Bolel vás někdy spodek a přecházelo to až do podbřišku?? Mě to bolí strašně a přemýšlím, jestli zítra na pohotovost či ne... Krvácet, nekrvácím, malá se hýbe o sto šest... ☹
Já dnes byla na UZ se žlučníkem, byla tam moc milá dr a koukala i na prcka, bylo vidět, že jí to fakt bere tak jsem se jí zeptala co máme mezi nožkami, dlouho prcka honila a efekt žádný, prostě neukáže
teď jdu na krev 20.10. a na UZ asi hned na začátku listopadu 🙂
trošku mě to zaskočilo... tlačí mě to na konečník... blbě se mi vstává a sedá... jsem už jak ten hypochondr, co furt skučí....
@kinsli jasne v poho do kolko penazi mozem ist, ak by este aj niekto iny tam prihadzoval
@haniula hej tiez ma to pobolieva niekedy viac, niekedy menej, pytala som sa midwife, zevraj je to ok
@stanulka551 jsi zlatá 🙂 Já bych si jí pohlídala, ale má to blokovaný, takže mě přihodit ani nejde ☹
Běž třeba do 7,36 liber ale hlavně to teď nezadávej 🙂 Jen ji potvrď a dej tam třeba 3.25 kdyby jsi na ní náhodou zapomněla tak aby byla alespoň šance 🙂 . Já vždycky přihazuji tak 5 sec. do konce 🙂 Ona za moc snad neskončí, tu co máme teď mě vyšla na 120,- s poštou a v ČR se prodává za 350,- bez pošty. Všechno je tu děsně předražený co se Nextu týká ☹
@kinsli to je jasne, dala som si to len ze pozerat a ja tiez prihadzujem posledne sekundy, zatial tam nikto neprihodil, urcite to nebude tolko vela penazi, mozno to bude len tych 0,99 uvidime 🙂 Neboj dam ti na to pozor, ja som stale na ebay.
@stanulka551 jsi zlatá děkuji 🙂 Já tam jem taky pořád 🙂 Teď už spíš očumuji, prcka mám vybaveného a Kačenku do jara také 🙂 líbí se mi tento pytel 🙂 Ale taky nejde přihodit ☹ Už jsem ji posílala dotaz, snad to odblokuje.
a toto bych chtěla pro Kačku 🙂
to má blokovaný, ale psala mi, že mi to do ČR zašle, tak to snad odblokuje.
@kinsli tebe sa lubi ten NEXT co??? 😀
@stanulka551 moc, moc, moc 🙂 Mají krásné kousky a hlavně oblečení je fakt kvalitní. Brala jsem třeba Kačence jen na doma trička od Nextu, obyčejné klučičí 3 x 3 packy ty trička vyšly asi na 3 libry a poštovné tak 7. Takže zhruba 9 triček za 300,- a přišly ve 100% stavu ( byly kupované jako použité ) Naše Kačenka už je nosí cca 9 měsíců a jsou stále ve 100% stvu. Fakt nechápu, prané jsou snad 100x 🙂
jsou to fakt jen obyč trička na válení doma a krmení. prostě červené, modré, šedé a dole mají vyšitý nápis next.
@stanulka551 tu bych taky moc ve vel 3-5 let chtěla 🙂 ( bekovku )
letím spát, taťku mám v práci, Kačenka u babičky a dědy 🙂 Tak jdu užívat klidu 🙂
Krásné slunečné sobotní dopoledne, my dnes čekáme návštěvu přítelových rodičů, tak tady v bytě 2+1 bude dost plno 🙂 , ale jsou fajn. Tak se mějte všechny krááásně 😉 , užívejte sluníčka, kdo ví kdy ho zase uvidíme.
V noci mne chytily křeče do obou lýtek, myslela jsem se, že umřu, bylo to pěkně hnusné 😠 . Tak teď jsem vyhnala přítele do lékárny pro hořčík. 🙂
Nebo máte některá zkušenosti s něčím jiným? Jestli ano, prosím poraďte. Díky

@janettan tak to som rada ze si to zvladla aj ja som potom skoncila v bufete... ale dalo sa to zvladnut a dufam, ze vysledky budes mat ok, ako ja... 🙂