icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
9. okt 2010

@monik1 za 149,- myslím 62 ks

cara.m
9. okt 2010

@monik1 Adámek má bodyčko se sovičkou a dupačky 😀 jak se maminka "zbrchá" tak je dá do albíčka 😀
Ani nevíš, jak jsem se na ten blbý nákup těšila 😀 jak kdybych jela na dovolenou 😀 po tom měsíci ležení doma.
Kupovala jsem Pampersky č. 3 což je tuším 4 až 9 kg ty zelené /nechce se mi jít na ně kouknout 🙂 / za 599,- je jich tam 186 ks.

tetamon
9. okt 2010

@cara.m to bohuzel vim, to jsem mu uz sdelila, pocital s tim, hlavne pry, at jsme v poradku 😎

Chjo, domaci mi prave leze na strechu skrz podnajem, pac jinudy cesta neni, a chybi tam tram. Doprcic 🙄

cara.m
9. okt 2010

Holky máte někdo už ty slevové kuponky pro těhotné z DM? Co tam je?

kinsli
9. okt 2010

my v pondělí vyrazíme na magistrát kvůli příjmení. Už je na to nejvyšší čas. Pak skočím ještě k dr. abych nahlásila prcka, kdyby náhodou něco tak ať už mám vše zařízene 🙂

Jo holky na to je ještě brzy, ale až budete kupovat kalhotky do porodnice, tak si vezměte nějaké lepší. v lékárně mají myslí crampol baby nebo jak je ta značka a ty jsou na prd. Já si kupovala při Kačence asi za 150,- s nohavičkami ( prací ) a byly naprosto super 😉 Mám je do teď nic se s nimi nestalo a to jsem je nosila a denně prala tak tři týdny.

monik1
9. okt 2010

jooo děkujiii za ty ceny plínek, zítra chcem jet s manžou do Sconta, tak snad ho přemluvím i na Albert 😉
@cara.m já po propuštění z nemocnice taky musela jenom ležet, a pak když mi Dr. povolil chodit, jej, to byla taková radost, jít třeba do obchodu a dělat to, co ostatní... no byla jsem jak Alenka v říši divů, tolik štěstí, že může člověk fungovat, to fakt člověk nepochopí dokud nesmí vstát z postele. 😉

cara.m
9. okt 2010

@monik1 jo jo přesně, kdo nemusel ležet, tak to nepochopí, co je to za štěstí si jít třeba koupit rohlíky 😀
Jukni tady je ke stažení leták http://www.ialbert.cz/jnp/cz/nase_nabidka/temat...

misag23
9. okt 2010

@cara.m Taky by mě zajímalo, co tam je. Já jsem se tam registrovala na netu a teď čekám, až mi něco přijde. Až pak jsem koukala, že se to dá vyzvednout rovnou v drogerce po předložení těh. průkazky.

misag23
9. okt 2010

Já jsem měla naštěstí jen nařízený klid doma, ale celý den jsem ležet nemusela, teď už to je lepší.

monik1
9. okt 2010

@cara.m Já ty kuponky mám - je tam sleva na kosmetiku Weleda - 50 Kč na kojeneckou koupel a pěstící mléko. Prsní vložky sleva 35kč, prací prášek Lovela sleva 50kč, nějaké ty DM plenky sleva 30kč, pampers taky sleva 30 kč, čistící vlhčené ubrousky Hipp sleva 20 kč... no a pak hodně slev 10 Kč... ale dohromady nic moc 😝

cara.m
9. okt 2010

@misag23 No oni mi to dali domů - tu přihášku a že se ji mám doma vyplnit a pak přinést do obchodu. SE jim tam asi nechtělo se mnou zdržovat 🙂

cara.m
9. okt 2010

@monik1 chjooooooo. Já jsem chtěla původně koupit Weledu, přihlásila jsem se do klubu, je tam pak 10% sleva myslím nebo kolik a přišel mi vzoreček a nevoní mi ☹ TAk asi koupím Biodermu nebo nevím. Ona vypadá dražší, ale je ji více, takže to skoro v globále vyjde na stejno.
Jinak jsem včera ulítla na mmb na Nextových věcech co prodávají maminky použité. Je tam plno krásných věcí a levných, ale ono se to nasčítá. Takže jsem si tento měsíc dala zákat tam už lézt. Joooo a sehnala jsem tam super těhu zimní bundu, teda snad mi bude jak přijde 😀 😀 😀 Se mi nechtělo na tu chvíli kupovat novou a ta vypadá jako nová a je od Benettonu, tak snad mi bude sedět 🙂

misag23
9. okt 2010

@monik1 Tak to tam toho zase tolik není 😢

@cara.m Taky pořád přemýšlím jakou značku kosmetiky pro mimi. Taky bych ráda Weledu, ale nevím, jak voní. Musím ji někde v obchodě očuchat 😀 Na MMB jsem si už taky dala zákaz, ale stejně to nikdy dlouho nevydržím, je tam tolik krásných věciček, nám už se to pomalu nevejde do skříně, ale stejně vždycky musím něco objednat. Zimní bundu bych taky potřebovala, ještě jsem na žádnou nekoukala.

monik1
9. okt 2010

@misag23 Já se nejprve taky zaregistrovala na webu, ale nechtělo se mi těhu průkazku skenovat, tak jsem šla pak do obchodu... Jako nějaké slev.kuponky jsem už využila, ale čekala jsem lepší akci 😝 Na tu Weledu je tam sleva 25 kč - čaj na podporu kojení, sleva 65 kč těhotenský pěstící olej, sleva 50 kč měsíčková kojen.koupel a sleva 50 kč měsíčkové pěstící mléko.. Z Weledy už jinak nic.
Já jsem třeba kupovala přebalovací podložky - ale sleva 10 kč.. celkově nic moc, ale každá kačka se hodí, že? 😀
Jinak s kosmetikou taky pořád nevím 😒 😒 😒

monik1
9. okt 2010

@cara.m jéé bundička Benetton, super 😉 Já sháním flaušový kabát, který má třeba jen 3 knoflíky nahoře a od prsou je volný - není to těhotenský kabát, loni byl v HaM a v Reservedu, letos jsem ho ještě neviděla nikde 😠 ten bych mohla využít i příští rok, páč to není těhu oblečení 😉

lavazza
9. okt 2010

@kinsli tak to se musím jít podívat na ty plínky, my teď kupovali v tescu 3-6kg za 259kč 78ks

lavazza
9. okt 2010

@cara.m já sem se minulý týden v úterý registrovala přes net, tak snad něco brzy dojde

cara.m
9. okt 2010

@monik1 jestli mi nebude, tak mě šlehne 😀 😀 😀 😀 😀

cara.m
9. okt 2010

@monik1 asi vím který myslíš. Taky jsem ho nikde neviděla. Jsem si říkala, že buď koupím něco netěhu co můžu nosit i v těhu nebo za dobrou cenu těhu. A náhodou jsem na ni kápla 🙂

vikaki
9. okt 2010

@lavazza dievky ja som pri malej skusala vela znaciek plieniek,ale mala bola skoro na vsetko alergicka,este aj na pampers...jedina znacka ktora jej neskodila boli plienky z lidlu...U nas ich maju 72 ks/9 eur,takze nas vysli nakoniec aj lacne,sice neviem ci je to ekonomicke aj na ceske pomery

lavazza
9. okt 2010

@vikaki ségra kupuje pro synovce obyčejný plínky a nic jim to taky nedělá, značkový je pěkně trápily a pamatuje se že malá sestřenka po značkových plínách měla taky problémy a tak kupovaly obyčejný a bez problémů, člověk by řekl že ty lepší plíny budou opravdu kvalitní,ale asi to není pravda

cara.m
9. okt 2010

@lavazza ono je to vždycky sázka do loterie 😒 co bude prtěti sedět a co ne. Raději toho nekupuju moc. Jen ať máme něco a uvidíme.

radullinka
9. okt 2010

@monik1 Jasan 😀

radullinka
9. okt 2010

Holky,chtěla bych se Vás zeptat,nejsem vdaná a chtěla bych poradit od koho napsat příjmení Filípka?Ode mě nebo přítele??????Co bude lepší?????

lavazza
9. okt 2010

@cara.m tak já zatím plínek taky nemám moc, jen aby doma něco bylo a pak se uvidí

lavazza
9. okt 2010

@radullinka švagrová není vdaná a neteř se jmenuje po jejím příteli, a pokud nejsi vdaná tak musíš mít od matriky potvrzení o určení otcovství do porodnice jestli to nemáš, no já bych asi dala po příteli

haniula
9. okt 2010

@radullinka určo od přítele... sestřenky to mají taky tak...

vikaki
9. okt 2010

@radullinka ja by som asi dala tiez po otcovi dietata,ale len v pripade zeby som si bola nim ista...ale to asi ty urcite si,ved s nim cakas dieta,ze? Ale ak by som zila v nejakom neistom vztahu,o ktorom by som si nebola ista ze je to vztah do buducnosti,asi by som dietatu dala svoje priezvisko

misag23
9. okt 2010

My máme zatím jen jedno balení plínek Bella Happy - ty nejmenší. Zítra chci v Alebertovi koupit jedny Huggies premium taky ty nejmenší. Mají je mít ještě v akci. A to bude zatím asi stačit. Taky jsem slyšela, že hodně miminek má alergie na různé plínky, tak to nebudeme přehánět a budeme to muset nejprve odzkoušet. Na pampersky maminky hodně nadávají, hlavně kvůli alergii.

lavazza
9. okt 2010

Švagrová je spokojená s Huggies