Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojte devuchy,
tak jsem dneska po kontrole skoncila presunem do rizikove, zitra mazu na krev a objednat k tamni internistce na tehu, pac pry mam vysoky tlak. Ale deloha a cipek je ok, tak snad. Doufam, ze ted po tom stehovani a zmene davkovani se tlak trosku srovna, ten stres tomu asi daval pekne na prdku. A ten binec kolem mi taky neprida, kdyz vidim, kolik je potreba udelat a nemuzu 😕
@radullinka no, kdyz se deloha roztahuje, tak to docela hodne boli a picha (segra me "potesila" tim, ze ke konci tehu si parkrat myslela, ze ma slepaka, ale on to jen Kubik zvetsoval bejvak 🙂), na druhou stranu, pokud to je pravidelny, dost bolestivy a silnejsi, tak by to mohly byt kontrakce, to by nebylo dobry. ALE jak rikam, ono to roztahovani delohy je fakt dost bolavy, tak uvidis, nejspis budes mit za par dni "vyplopnuty" brisko trosku vic 😎
@tetamon Moc děkuji.Budu se pozorovat 🙂
Ahoj holky. Teda nestrašte, my máme oblečků 56 a 62 plno. Něco málo už i většího, ale doufám, že použiju i ty maličký.
Dneska jsem se ptala kosmetičky na dětskou kosmetiku, tak mi poradila ještě Hádka - Atok. Dala mi nějaký katalogy, tak na to musím mrknout. Když si vyberu, tak mi to dokonce objedná za nákupku. Nemáte s ním některá zkušenosti?
Dobrý večer všem 🙂 tak čítám že máte hodně malých věci bohužel vás zklamu , ale asi to vše nevyužijete ☹ bude to tak na max dva měsíce já kluka už po měsíci dávala do 68 těsné věci se špatně oblékali a malému taky nevyhovují když si představíte že tam musíte nacpat plínky dvě látkové na tu papírovou tak máte prcka jednou takového 🙂Já mám od bodyček po dupačky po 8 kusu max pak větší těch už více 🙂 Jinak co se týče ohledně kosmetiky tak já mám velice dobrou zkušenost se značkou Büdchen maj vše od koupáni tak na mazáni doma i ven do mrazu a ty do mrazu jsou skvělé na obličej maj i na opruzeniny a skvělé nikdy jsme nic neměli tuto kosmetiku používám do dnes po celí rok u dětí a voní jak miminko nádherně
@misag23 já jsem přemýšlela, že bych koupila ze začátku tu jeho testovací sadu, abych zjistila, jak to mimču sedne http://www.karelhadek.eu/cs/eshop/detail/?id=168 Uvidím, budu se rozhodovat asi mezi Hádkem a Biodermou
@cara.m ja mam aj 50 do pordnice, my s muzom sme dost mali, takze to urcite vyuzijeme a nechcem aby nase dietatko vyzeralo ako vodnik vo velkych veciach, ako to vidiet na foto co davaju cerstve mamicky. Mam aj cca 10 ks 56 a 10 ks 62 bodycok a overalov.
@cara.m kozmetiku nekupujem, my s muzom sme na vsetko alergicki, takze ratam, ze aj nase babo z toho nieco pochyti. Mame iba mandlovy olejcek, bio karite a od weledy mandlovy sampon na kupanie (dnes som ho odjednala).
@misag23 ten hadek neni nejaky sarlatan? mate to vyskusane aj na sebe? ja by som sa asi bala 😲
@romik123 s těmi velikostmi je to asi u každého miminka jinak. To, co tady píšeš o svém chlapečkovi, mi přesně říkala švagrová před tím, než se nám narodila Evička. Jenže Evička měřila 47 cm, takže byla takový diblíček, na kterém plandaly i věcičky ve velikosti 50 😅
Takže si myslím že s množstvím těch nejmenších věcí by se to nemělo přehánět, ale člověk musí být připravený i na to, že bude miminko menší 😉
Ahojte budete kupovat pre svoje miminka aj male pancusky, alebo staci kombineza na zimu?
@stanulka551 ja mam kupene dve kombinezy plus pod to teple overaly, takze pancusky neudu. Co som pozerala tak su strasne uzke a udajne je to dost nepohodlneich davat stale hore dole pri prebalovani.
@stanulka551 ahojky, kedze mam v plane vyuzit klasicku perinku na prve mesiace, teda zavinovacku tu taku krasnu bielu s volanikmi 🙂 , tak asi nebudem pancusky riesit, myslim ze overaly a body budu dost 🙂 a sama si neviem predstavit nna tak male babo navliekat pancusky ☹
Taky si myslím, že dupačky a overálky jsou praktičtější - zvlášť ty, které se rozepínají mezi nožičkama 🙂
diky za odpovede, mate pravdu, urcite je to praktickejsie lebo pancusky sa nedaju rozpinat a su uzke. Tak pancusky si nechame na neskor. Ja viem, ze ako decko som neznasala pancusky, prave preto ze boli take tesne a bolo mi to neprijemne na telo. Diky este raz
Já ještě koupím na zkoušku návleky na nožky a uvidím, jak s nima budeme spokojení 🙂
ahojte baby, tak sa znovu hlasim 🙂 mam moc roboty, tak nejak nestiham ☹
Vidim ze riesite koszmetiku, bübchen poznam, pouzivala som to za mojich aupair-skych cias v DE, deticky pekne vonali 🙂 ja som sa rozhodla pre Sebamed a uz to mam aj kupene. tak dufam ze to miminku sadne 🙂
Veci v 68 este vobec nemam, spolieham sa ze 56 alebo 62 mu bude stacit...no teraz neviem asi sa vrhnem znovu na nakupy 😀
ty jo já mam všechno schovaný po dcerce (narodila se na pozdim, takže mam i zimní věci), ale protože sem se nechala na poprvý překvapit, mam všechno neutrální 😀 už mě chytaj chutě na nákupy, hlavně veškerý oblečení mam schovaný u mamky - měli sme před tím fakt malej byt. Už bych si ty věcičky strašně ráda prohlídla 😀 nemůžu se dočkat 😵 Stejně si něco ještě přikoupím 🙂
@tetamon ahoj ja mam tiez zvyseny tlak v tehotenstve,okrem toho aj problemy s krckom...nic sa neboj,musis len vela oddychovat a nerozculovat sa...je to tazke,mna ked chytia tehotenske nervy,stdce mi bucha o preteky az si musim lahnut aby som sa upokojila...a tak prosim vzdy vsetkych dookola aby sa snazili ma nerozculovat
@louisiana to chápu...ale důležité je, abys měla něco na ten začátek...pak postupem času budeš zjišťovat, co ještě dokoupit 😉
@ver_broderie taky mám všechno po Evičce...pár prvních věciček jsme měli neutrální, ale jak se narodila, hned jsme začali blbnout s růžovou, takže pak už to moc neutrální není 😅 Včera jsem donutila manžela, aby mi sundal ty věcičky z půdy, měli jsme je tam ve velkém pytli...jenže před chvilkou jsem to otevřela a zjistila jsem, že je to velikost 86 a víc 😝 Takže jak přijede manžel z práce, má naplánovanou další činnost...musí to dát zpátky a sundat mi ty nejmenší věcičky z jiné skrýše nad schodami, která nás včera nenapadla 😀 No bude mít chudák radost... Člověk by neřekl, jak se to všechno po čtyřech letech takhle zapomene... 🙂
ahojte dievcata chcem sa vas spytat ktore meno sa vam pre dievcatko viac paci=LUKIA alebo LUKIANA? chcela by som dat po mamine=vola sa ludmila,no kedze to nie je moc moderne a hlavne tu v grecku by to bolo divne,sanzila som vybrat aspon nieco podobne,alebo aspon zaciatocne pismena aby sedeli...takze bud Lukia alebo Lukiana,len sa neviem rozhodnut

ahoj babulky, zdravím po delší době - koukam že máte spousty novinek 🙂
u nás všechno v pohodě, prcek kope o 106 😵
Trochu jsem pátrala po tom horčíku, jestli jde získat i z jídla nebo jenom v potravinových doplňcích a našla jsem celkem zajímavé info ...tak kdyby se někdo chtěl juknout http://www.magnesium.cz/