icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
14. okt 2010

@louisiana 😀

ver_broderie
14. okt 2010

@vilca jo 😀 No ono stačí i pár hodin, teď jsme se stěhovali a dávala sem všechno do velkých papírových pytlů a do krabic :D Příště si raději napíšu seznam věcí co je tam a tam a očísluju si jak krabice tak i pytle 😀 S tiz barvou si řikam, doufam, že to bude zase holčička. I když mi to tedy řekli, že na 95% bude, tak si stejně nejsem pořád jistá 😉

vikaki
14. okt 2010

@ver_broderie nam tiez povedali ze to bude na 100% chlapec,uz len koli velkosti...ale predvcerom na velkom sone sa ukazalo,ze je to 100% dievcatko,dokonca nam to nahrali na dvd,je to tam krasne vidiet....boli sme z toho celi stastni,sice sme si uz navykli ze bude chlapec,ale ked doktor povedal,ze dievcatko,nevies si predstavit tu radost

beryk
14. okt 2010

Ahojda holky, všem přeji bájo den 😎
já mám nakoupený velikosti od 62 a jsem pro dupačky a overálky

ver_broderie
14. okt 2010

a ty velikosti je teda pravda, že 56 jsem měla tak akorát do porodnice i tak jí to bylo velký, ale fakt jí to vydrželo ani ne 3 týdny 😉

monik1
14. okt 2010

@vikaki gratuluji, že je vše v pohodě 😉 teda, a to je překvapení, že je to holčička 😉 gratuluji... No, ale upřímně kdyby mi to řekl teď Dr., že nečekáme chlapečka, ale holčičku, tak bych z toho moc šťastná nebyla - malá by chodila v modrém 😅 😀
Holky, mně to nedalo a vyndala jsem ze skříně nakoupené věci a fakt jsem to porovnávala a některé dupačky 56 jsou úplně stejně velké jak 62 - na milimetr 😖 co firma, to jiné číslování 😠
Děkuju za tip na tu kosmetiku Hadka, jdu se podívat.. ale taky přemýšlím nad Sebamed 😉

monik1
14. okt 2010

@radullinka doufám, že pobolívání už je OK, opatrujte se s prckem 😉
@louisiana kosmetiku zvolím taky stejnou jak ty 😉
popsaly jste toho plno, už ani nevím na co reagovat.. 😉 Já jsem dopoledne chodila po městě a teď se "rozmražuju" 😀

janettan
14. okt 2010

Dnes som bola v tehot. poradni a zatiaľ sme obe o.k.. Za 4 týždne som pribrala 1,6 kg ... 😉 Myslela som si, že aj viac, lebo to moje bruško sa mi zda akési väčšie... Čaká ma ešte pľúcne vyšetrenie ....

janettan
14. okt 2010

@monik1 u nás je to podobne.... keby mi lekárka teraz povedala, že čakáme chlapčeka, tak by bol väčšinou v ružovej .... neutrálnych vecičiek mám skutočne málo 🙂

ver_broderie
14. okt 2010

@monik1 Sebamed spokojenost, potom u nás nesmí chybět Sudocrem ten používáme celá rodina i manžel po holení, má citlivou kůži 😉 a na mráz a omrzliny se mi odvědčil krém od Nivea a na koupání a všechno ostatní Johnson´s

monik1
14. okt 2010

@ver_broderie děkuju za tipy na další kosmetiku 😉

monik1
14. okt 2010

Holky, dneska jsem byla v knihkupectví a chtěla koupit nějaký "Deníček našeho děťátka" a nemohla jsem se rozhodnout, kterou koupit... ten výběr je tak velký, že čím víc, tím hůř.. Máte nějaký koupený?? Všecky byly krásné a přímo třeba i na chlapečka - "Deníček našeho chlapečka"... Já mám nějak strach, že to nakonec bude holčička 😅 😀 😎

louisiana
14. okt 2010

@monik1 vidis, to ma este kupit nenapadlo, ale je to skvela vec! aj nasa maminka si vsetko zapisovala a ked nam to potom ukazala, tak som ju obdivovala, ze ako to vsetko zvladala 🙂 urcite si teda nejaky denicek kupim 😉 a neboj monik, bude to chlapcek 😉 pindika len tak neodmyslis, ked tam raz bol, tak uz aj zostane!

vikaki
14. okt 2010

len skoda ze nas to nenapadlo od zaciatku tehotenstva,mohli sme si zapisovat prve pohyby .....kedy sme citili,kedy sme kolko pribrali a td

cufinka
14. okt 2010

@monik1 ahojky zrovna jsem ho včera kupovala mám ho v albu 😉

knedluska
14. okt 2010

@cufinka - myslím, že máme stejné skříně na věci pro prcky. 😀

cufinka
14. okt 2010

jo? 🙂 my sme koupili tu samou jako máme ostatní skříňě ,je velká a ne žádná pidi komoda ,takže se tam hooodně toho vejde 😀

hanaraj
14. okt 2010

ahojky,,, tak jsem koukala a mame taky tu samou skrin 🙂 rekla jsem si to same stejne bychom ji pozdeji museli koupit do detskeho pokoje,,, a ty komody jsou male a zbytecne drahe,,,,

cufinka
14. okt 2010

@hanaraj 🙂

kamusek
14. okt 2010

Holky našla jsem jedny stránky, kde jsou super ceny za kojící podprdy....já vím, sice je to možná lepší vyzkoušet, ale za 99,-/ks to asi risknu i bez zkoušení 🙂 http://www.batolatko.cz/index.php?p=productsLis... Tak kdo by měl zájem, tak se může kouknout 🙂

kinsli
14. okt 2010

@kamusek kdyby se našla nějaká dobrá duše co by to objednala na sebe a pak rozposlala tak bych do toho určitě šla. Ale aby jsme každá platila 100,- poštovné tak to se skoro ani nevyplatí ☹

kamusek
14. okt 2010

@kinsli Já budu objednávat určitě i s kolegyní z práce, která je taky těhotná 🙂 Tak klidně písni velikost a můžu pak poslat 🙂 Dokonce to bude zdrama, protože pracuji v internetovém obchodě, tak to pošlu z práce 🙂

cufinka
14. okt 2010

@kinsli já tam v sobotu do toho krámku jedu

lavazza
14. okt 2010

tak dnes další neúspěšný výběr kočárku, manžel si stojí za svým a já taky a už mě to nebaví

lavazza
14. okt 2010

Byla sem dnes mrknout v Kiku a takových věcí co tam měli pro holky, jen oči přecházely. Pro kluky tam nebylo nic. Jen pro ty velký.

cufinka
14. okt 2010

@lavazza já už raději nechodím nikam 😀

kinsli
14. okt 2010

@kamusek
@cufinka no to je úža 🙂 netuším jaký obvod mám teď 95 cm, ale to kvůli břichu 🙂
tak asi 95B klidně dvě 🙂

kinsli
14. okt 2010

my jedeme v sobotu do Ikei, kdyby jste někdo něco chtěl 🙂
Nechce nějaká Pražanda vyrazit v sobotu dopoledne po nákupech?? Nebo jen tak někam zajít posedět?
Budeme tak okolo 9h v centu ( u Masarikova nádraří ) a budu se šíleně nudit 🙂
Přítel jde na burzu vláčků a to mě fakt nebere.

misag23
14. okt 2010

@monik1 My máme Album našeho děťátka od Sarah Kay. Ale myslím, že už ji nikde moc nemají. Mám ji v albu, je taková dorůžova, ale jinak je univerzální a líbila se mi ze všech nejvíce, tak jsem ji vzala, i když čekáme chlapečka.

monik1
14. okt 2010

@misag23 a @cufinka máte krásné ty knížky, taky musím nějakou vybrat 😉

Tady je nový leták z DM drogerie: http://www.dm-drogeriemarkt.cz/journaly/ je tam pár zlevněných věcí, třeba to půjde zkombinovat i s těma slevovýma kuponkama pro nastávající maminky, to by se pak některé věci hodně vyplatily 😉