icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misag23
14. okt 2010

Holky, registrovala jste se některá v tom DM baby klubu přes net? Pokud jo, za jak dlouho vám přišly ty kupónky? Já už na ně čekám docela dlouho, asi se tam půjdu zeptat osobně, až budu mít cestu kolem ...

stanulka551
14. okt 2010

ahojte tak konecne ta izbicka pre mimco vyzera ako izbicka. Urcite este nie je ulne dokoncena, bude tam este pult a nejake ine vecicky ale zaklad uz bude takyto. Ani tie skrinky nebudu tam kde su, len este zajtra bude ten moj dokoncovat podlahu tak su zatial tam. Tak mozte pozriet v albume 🙂 . Konecne som upratala tak sa tesim ze uz to tu nie je ako po vybuchu. Inak ta izbicka je priamo v spalni, povodne to bola taka satnikova miestnost.

lavazza
15. okt 2010

@misag23 já sem se tam registrovala na netu, je to asi 14 dní nebo dýl a včera sem šla k nám do dm a tam mi paní řekla, že s tím neumí, že kdybych se registrovala u nich v obchodě, že mi kupony dá,ale že takhle si mám počkat, přitom na netu psali, že si je můžu vyzvednout, prodavačka byla celkem neochotná

cufinka
15. okt 2010

@kinsli ok vezmu ti je ,Ted jsem tam volala jestli je maj přímo v tom obchodě tak říkala že se určitě dohledaj 😉 Já jsem si právě u nich udělala objednávku a zítra si pro ní jedu a jedem se tam podívat i na kočárky 🙂

neposedna
15. okt 2010

Ahojte!
pozerala som na stranku DM na slovensku, u nas sa da registrovat len osobne s tehotenskou knizkou, tak tam asi dnes alebo zajtra zbehnem 🙂 som zvedava, co tam bude 🙂
som trochu v pomykove z vas, my sme este ani nezacali s pripravou detskeho kuta v spalni (mame 2izbovy byt, preto len kut ☹ ) a vy uz riesite komodu a nabytok.... mam to mozno jednoduchsie, postielka bude este po mne 🙂 , komodu zatial pozicaju svokrovci 🙂 maju jednu zvysnu 🙂 a mam este pripravenu jednu skrinu, momentalne je na chodbe a je plna, ale dali sme vyrabat druhu, tak potom ju premiestnime 🙂
pozerala som aj tu stranku s podprsenkami na kojenie, vyzera to zaujimavo, len ja mam teraz obvod 95 C, a ako som si vsimla, tak 100 D tam ani nebolo v ponuke ☹ , uz toto 95 mi je na obvod teraz take na fest, niekedy mam po hodien pocit, ze by som ju najradsej vysmarila von oknom 🙂 tak uvidim, asi pojdem radsej kuknut po obchodoch v Martine, aby som si ju mohla aj vyskusat...
zatial pekny den 🙂

kamusek
15. okt 2010

@kinsli Tak teď nevím, jestli ti to mám objednat já nebo cufinka?? 🙂

kamusek
15. okt 2010

@cufinka Teď jsem si to přečetla, takže to koupíš kinsli ty jo?? 🙂

kamusek
15. okt 2010

@neposedna ahojky, jestli ti můžu poradit, tak když jsem se osobně dívala, tak čím větší obvod tak i košíčky jsou větší. Takže třeba 75C má stejné košíčky jako 80B. Aspoň takový jsem měla pocit, jak jsem to zkoušla. 🙂

kinsli
15. okt 2010

@kamusek Tak ať mi ji vezme cufinky když tam jede 🙂 Však může i Vám, alespoň nemusíte dávat 100,- za poštovné 🙂

@cufinka MOc díky 🙂

neposedna
15. okt 2010

@kamusek moze byt, este budem aj tak chvilu cakat, min. este jeden mesiac a potom si zmeriam obvod 🙂 a uvidime

kinsli
15. okt 2010

@neposedna po porřodu ten obvod bude stejně mnohem menší

neposedna
15. okt 2010

@kinsli ved to!!! takze ani do prava, ani do lava.... asi to vyriesim jednou podprsenkou na kojenie do porodnice s aktualnym obvodom a potom po porode, ak sa ten obvod zmensi, co by sa mal, tak budem pozerat dalsie.... 🙂

lolelole
15. okt 2010

dobré ráno 🙂 mám otázečku na ty, které již byli na testech na cukrovku..ty 2 hodiny co se tam čeká - musí se tam sedět nebo stačí příjit za 2 hodky znovu na krev ? jo a moč se odevzdáva ranní, nebo taky až po vypití té "dobrotky" ?
díky díky díky všem za radu * pa

cara.m
15. okt 2010

Holky a jakou vel. kojící podprsenky kupujete? Košíčky o číslo větší?

monik1
15. okt 2010

Holky a kolik je třeba těch kojících podprsenek mít?

vikaki
15. okt 2010

@cara.m ja som sa rozhodla mlieko odstrekovat a podavat babu vo flaske.Pri dcere som mala mliecka velmi malo a mohla som tak materinskym len prikrmovat,lebo by sa mala z toho nenasytila.Takze si zvykla na flasku a nechcela pit z prsnikov....Mala som ju prve dni v inkubarory ,nemohla som ju kojit,a tak sa mi mliecko stracalo...Teraz som si povedala,ze skusim mozno na zaciatku kojit a potom odstrekovat a podavat vo flasi,lenze neviem ci to klapne...ak si dieta raz zvykne na prsnik,tazko sa potom preorientuje,tak uvidim.....vela totiz cestujeme,1600 km na slovensko,niekedy aj autobusom,obcas na par hodin musim do prace,alebo do mesta na nakupy a tak sa mi zda vhodnejsie odtrekovat a podavat vo flasi.....aj ked nahodou bude malu strazit svokra,hocikedy moze vytiahnut z chladnicky moje materinske mlieko a malu nakrmit...alebo aj na cestach,nemusim sa pri kojeni schovavat prd ludmi a hladat miestecko na kojenie..budem mat mliecko v termoske...

cara.m
15. okt 2010

@monik1 no do porodky většinou píšou dvě, ale já si asi koupím jednu obyč ať mám něco tam a až se vrátím z porodnice a budu mít jasnou ve velikosti 😀 dokoupím zbytek 😀

albao
15. okt 2010

Ahojte! Idem aj k vam kuknut, vsak nemozem byt stale len v tej sukromnej 😉

@lolelole mne zakazali odchadzat. Zrejme pre pripad, ze by mi prislo zle, aj to sa moze stat z toho narazoveho cukru. Ale bolo to v pohode, doniesla som si caj s citronom a oni ho "dosladili" 😀 Uplne normalny presladeny caj 😝

Minule som tiez pozerala podprsenku nas kojenie a predavacka mi radila, ze mam kupit tak, aby som ju mala zapnutu na maxime a po porode ju budem potom zapinat na najuzsom. A kosicky tak, aby som tam zmestila paste. Len sa cudujem, lebo ja som zvycajne plocha lata a uz teraz mam Bcka kosicky, to poskocim az na Ccka? 😅 😀 To je nezvyk 😀

albao
15. okt 2010

@vikaki to mas dobre vymyslene 😉 Je to dost prakticke riesenie a aj pre pripad ked je malo mliecka. No uvidim ako sa mi podari kojit. Zatial ziadne kolostrum ani nic podobne sa u mna nekona 😖

renatka100
15. okt 2010

@lolelole ja som tam musela sediet, nemala by si odchadzat, lebo potom sa ten cukor bude inac vstrebavat ako u ostatnych vzoriek, ktore sa porovnavaju

@cara.m ja som si objednala teraz z netu jednu taku akoby sportovu tehotensku, ktora sa da pouzit potom aj na kojenie a jednu na kojenie su asi o cislo vacsie ako mam teraz. Ked bude treba, tak si potom dokupim, ved z netu to pride za tyzden.
http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID...
http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID...

renatka100
15. okt 2010

@vikaki a aku odsavacku mas? Ja rozmyslam ktora bude lepsia ci avent alebo medela. Svagrina ma medelu ale vraj bola velmi hlucna.

cara.m
15. okt 2010

@renatka100 od Anity chci taky, mám od nich těhotenskou a jsem nad míru spokojená.
Takže přemýšlím, že teď před porodem si koupím tu za stovku co tu dávaly link holky a po porodu objednám od Anity

renatka100
15. okt 2010

@cara.m a pouzivas aj ten tehotensky pas? oni ho doporucuju, ale podla mna je to otrava, ked na nohaviciach mam pas a este mam mat aj dalsi

monik1
15. okt 2010

Já tu podprsenku koupím až těsně před porodem, tak prosinec-leden, já zatím prsa nějak moc větší nemám, tak nevím jestli ještě nabudou 😅 a mám problém koupit podprdu v obchodě, natož na netu 😎

Holky, nechci vypada jak blbec, ale já fakt nevím jestli je třeba fusák http://www.babymax.cz/emitex-zimni-fusak-emitex... a pak ještě zimní zavinovačka: http://www.babymax.cz/emitex-zimni-zavinovacka-...
Kupujete obojí nebo jen jedno? Já fakt nevím, děkuji za radu 😉 😉

cara.m
15. okt 2010

@renatka100 nepoužívám 🙂 přijde mi to taky zbytečně 🙂 teda zatím, uvidím, jak na tom budu v prosinci 😀 😀 😀

cara.m
15. okt 2010

@monik1 Já mám od jiné firmy, ale fusak i zavinovačku. Fusak do kočárku a zavinovačku do auta 🙂 Ale jestli jsem to vymyslela dobře, tak to se ukáže v lednu 😀

renatka100
15. okt 2010

@monik1 ja som dostala taku radu, ze do auta nie je moc dobry ten zimny fusak, nakolko sa tam dietatko moze aj uvarit, ked ma este aj kombinezua dupacky. Mozno na zaciatok, kym sa auto nevykuri. Ja som si objednala tu emitex do auta ale prechodnu verziu, ktora nie je az taka tepla a da sa vyuzit aj na prechodne obdobie. Este mi neprisla, tak neviem.
A fusak mam ku kociku, takze sme nekupovali, dufam ze hrubka bude stacit.

lolelole
15. okt 2010

@albao
@renatka100 díky za radu 🙂 no už se těším na pondělí 😖

cara.m
15. okt 2010

A ještě v autě než se přitopí můžeš použít deku, takž si myslím, že zavinka do auta bude stačit. Ale můj fusak jde případně použít i do autosedačky, kdyby byla ta tisíciletá zima 😀

hanaraj
15. okt 2010

ahojky,,, mam dotaz ohledne kocarku,,, mame vybrany tenhle ale porad jsem na vazkach,,, http://www.kocarkycz.cz/cz-detail-252470-kombin...,,, mate nekdo nejakou zkusenost??? dekuji