Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
baby, tie emitex fusaky su fakt pekne, ja som este videla od Kaiser:
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
a celkom sa mi paci. problem je ze by som tie fusaky videla rada nazivo, len neviem ktory kamenny obchod ich ma. neviete niekto z SR?
@kinsli jéé děkuji za ten odkaz 😉
Holky, poslala jsem mamku do DM drogerky a teď mi volala, takže ty kuponky pro nastávající maminky jdou kombinovat s tím akčním letákem, takže ty HIPP dětské vlhčené ubrousky (56 ks) stojí 79,90, teď jsou v akci za 62,90 a pokud dáme u pokladny ještě ten slevový kuponek ze slevové knížky pro nastávající maminky, tak ušetříme další 20 kč a za ty ubrousky zaplatíme 42,90... No to jsem uvedla jeden příklad, ale je tam toho více, třeba i ten granulovaný čaj Hipp 😉
@monik1 já pila granulovaný čaj hipp pro kojící matky, do porodnice super, protože může být i do studené vody. Jinak na doma jsou lepší ty pytlíkové a navíc stojí tak třetinu 🙂
Jinak do DM jsem si kartu nepořizovala, tedy mám nějakou kartičku přes kterou nakupuji, ale knížky nemám. Nepříjde mi tam nic extra výhodného. Jen někdy v únoru tam měli 50% na sunar, tak to jsme fakt nakoupili asi 30 krabic 🙂
@kinsli ten HIPP čaj teď vyjde v DM s kuponem na 74,90 http://www.lekarna.cz/hipp-caj-inst-caj-pro-koj... Podle mě se sem tam vyplatí v DM něco koupit, ale jinak už jsem říkala, že v těch kuponkach až tolik akcí není 😉 A s tím sunarem super 😉
@monik1 Mám taky tu knížečku i kartu z DM, měla jsem kartu už dávno a když viděla paní, jak jsem tam něco kupovala, že jsem těhotná, tak mi dala i tu knížečku pro maminky. Minulý týden jsem si pořídila slevu taky do Globusu, kdyby někdo chtěl, tak je to na jejich stránkách, myslím, že se to jmenuje Mimiclub a jsou tak během roku taky akce. Třeba dupačky stály normálně 199,- a s tou kartičkou 150,- takže aspoň něco 🙂
holky hodinu a půl jsem řehlila a jsem úplně hotová ☹ Další pokračování večer a další zítra ☹
acho jo jak já to žehlení nemám rada ☹
zdraviim tak vcera sme byli na KO a poslouchali sme jak nam bije srdicko 🙂 a dneska??asi budem marodit ☹ sem unavena,bolimne v krku,hlava a je mi straaasne horko,tak lezim a potim se a modlim se at to prejde
@kinsli No žehlení taky nesnáším....některé věci co nejsou ani moc pomačkané, tak ani nežehlím. A dost mi teď pomáhá i mamča, bydlíme v jednom rodinném domě, tak když vidí, že jsem z práce unavená, radši mě nechá odpočívat a žehlí ona 🙂 Je zlatíčko, nevím, co bych si bez ní počala. Přijde mi, že se těší na maličké ještě víc než já. A to já už se těším maximálně 😀 Ale máte pravdu obě s Cufinkou, mě taky unaví skoro všechno. Byla jsem v sobotu na delší procházce a byla jsem pak večer KO. A dneska jak jsem si obouvala boty, tak se mi taťka smál, že u toho funím jak slon 🙂 Vůbec nezávidím těm, co jsou tlustí celý život 🙂
@kinsli jj přesně ručníky super ale ted je minimum oproti přítelovum tričkum kaýdý den si bere čístý 😝 ještě že já moc nikam nechodím 😀
@kamusek já jsem si říkala to sami jako tech 8kg navrch co mám je šílený a když vidím kolem sebe ty ženský co jsou takhle normálně ,se nedivím jak funí ale muzou si zato sami ,my za to si sice taky muzem ale patř to k těhu 😀 😀 😀
@cufinka Přesně tak, já už mám taky 9kg navrch a neumím si představit, jak budu chodit do schodů někde v lednu 🙂 Už se těším, až to zase shodím. Mamča jak čekala mě i bráchu, tak přibrala vždycky 16kg, tak to vypadá, že to čeká i mě. Ale co bysme pro ty zlatíčka neudělali že? Manža se mi vždy směje, že pořád něco do sebe tlačím, tak vždycky říkám, že to nemám já hlad, ale to malé, tak ho musím nakrmit 😀
Děvčata já mám navrh 10 kg a to jsem se vážila před týdnem, takže fakt nevím, na kolika budu končit 😨
Já teď šíleně ulítávám na čokoládě. Teda vždycky jsem na ni byla, ale teď extrémně
holky no o tom my něco povídejte. Já měla před týdnem + 5 kg, ale myslím, že mi to teď poletí rychle nahoru ☹
Já za to nemůžu, ale já mám strašný hlad ☹ Není to naštěstí pořád, ale jsem z toho až někdy zoufalá.
dnes jsme měli rizoto, dala jsem si tak normální porci, a když jsem ho dojedla tak jsem měla snad větší hlad než jsem začala ☹ Asi po hodině jsem nevydržela a dala si kousek točeňáku s rohlíkem a na to banán. od té doby se držím a už je to tak 3 hodiny, ale to víte, že bych něco sežrala 🙂
Ale prostě jsem si řekla ted budu papat na co mám chut ale ne žádný že jím za dva to ne 😀 to bych měla tak 30kg navrch 😀 a hold po porodu budu hubnout pěkně a chtěla bych na těch 70kg min. 😕 😅 😀

@monik1 já prát pro Kačenku nebudu, pro prcka ale vyperu, ale to máme ten fleesový co má cufinka 🙂