Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Já taky ještě nemám a ani to neřeším 😉
@ellahop Teraz som doupratovala, dovarila a normálne sa mi vrátili tie bolesti v moč. mechúri. Pokiaľ ležím tak pohoda, ale keď sa prudšie postavím, tak to opäť cítim ... ☹ Asi som sa moc hýbala, tak idem už len oddychovať.... Mám z toho trochu tiež strach, uvidím či to prejde ako včera .... a držím palce na pondelok 🙂
Jeeejky to je hrozne aka som ja hladna posledny tyzden 😀
jeeeeeeej,ze 53 kg tak to uz som dlho nevidela,ja uz mam peknych 57 a len sa zagulatievam a zagulatievam 🙂dnes mame oslavu,mala ma 3 ročky tak uz sediim zas pri torte 🙂 to je strasneeeeeeeeeee
mnaam tak si len dajme kym mozme 🙂 potom sa bude dietkovat 🙂
no my maskrtniičky.ja musim niečo sladkee kazdy den,lebo potom som veelmi nervoozna 😝 ale uz to vydrziime.hmm mam dalsii probleem,nejako sa mi nedaa v noci spat,ttuto noc som bola hore od 2 do 5.a to som doteraz vyspavala ako babatko.neviem čo to zas.či moc premyslam či čo,dufam,ze bude lepsie
aleeeeee nie neboj,ved zas tolko toho nepojees,
@drobcok So spánkom som mala cez týždeň problémy aj ja. Vo štvrtok som sa zobudila o 2.00, šla som na WC a potom som už do rána nemohla zaspať..... A tiež sa teraz budím už pred zazvonením budíka a som vyspatá ... Kolegyňa v práci mi hovorila, že ona posledný mesiac tehotenstva spávala v noci len pár hodín a cez deň bola k.o.
@drobcok Se spánkem mám problémy už dlouho a s postupujícím těhotenstvím je to čím dál horší ☹
Poslední dobou spím tak od 2 do 4 a pak musím vstát a snídat, protože už mám hlad 😀 A to jím ještě tak mezi 9 a 10 večer.
Po snídani si ještě lehnu ale už neusnu, tak čtu. Nevím čím to je. Malá v noci kope, ale nevím jestli je to tím. Taky přítel chrápe 😀 😀
Tak dnes jsme objížděli Pardubice a Hradec kvůli kočárkům. Manžel se se mnou nebaví,protože sem neustopila v barvě. Že prej nedělám žádný kompromisy.
Nakonec máme kočárek s aretací Tako Warrior, nad kterým sem nikdy nepřemýšlela.
Byli sme v Opatovicích a čekala sem tam teda větší výběr. Měli tam Firkony, ale byly takový rozhrkaný.
Sem z toho pěkně unavená.
@janettan Tak ja som tiez vo stvrtok tak zle spala, ze som si musela v piatok zobrat dovolenku. Bola som uplne grogy ☹ Najprv som sa zobudila okolo druhej, ze mi treba na WC, potom som si nevedela najst polohu na spanie, potom Hanicka zacala koapt, potom zacal moj muz chrapat a zrazu budik 🙄 Asi si fakt musime zvykat 😅 No nejak to uz vydrzime 😀
@renatka100 tak nakoniec som si objednala tu odsavacku BERTONI za 13.5 eur,da sa na nu nasrobovat hociaka flaska,je sice jednoducha,z tych najlacnejsich ale mne postaci...dalsie dieta potom uz neplanujem http://www.e-baby.sk/pre-mamicky/odsavacky-mlieka/

@monalis @albao Holky já taky ještě žádný nemám. Ani jsem se nad tím zatím nepozastavovala 😉