icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misag23
16. okt 2010

@monalis @albao Holky já taky ještě žádný nemám. Ani jsem se nad tím zatím nepozastavovala 😉

cara.m
16. okt 2010

Já taky ještě nemám a ani to neřeším 😉

vikaki
16. okt 2010

@albao priddte sem tak na pol roka a budete mat dost........ako na dovolenku do nejakej rekreacnej oblasti je super,ale zit tu je velke odriekanie a premahanie.....zivot tu nie je ziadna sranda

janettan
16. okt 2010

@cara.m Ja tiež ešte nemám ....

janettan
16. okt 2010

@ellahop Teraz som doupratovala, dovarila a normálne sa mi vrátili tie bolesti v moč. mechúri. Pokiaľ ležím tak pohoda, ale keď sa prudšie postavím, tak to opäť cítim ... ☹ Asi som sa moc hýbala, tak idem už len oddychovať.... Mám z toho trochu tiež strach, uvidím či to prejde ako včera .... a držím palce na pondelok 🙂

vikaki
16. okt 2010

@janettan mozno to zalezi aj od toho,ci je to 1. alebo 2.dieta.......neviem...ja som pri 1.dcere mala tiez neskor...tusim tesne pred porodom

vikaki
16. okt 2010

@janettan aj ja to obcas mavam,ale myslim ze to je len preto,ze nam babo tlaci na mocovy mechur....ja veru velakrat aj drzim,lebo mi je uz trapne furt chodit na wecko,minule som cakala u doktora a isla som 5 krat...az som sa hambila.No a to drzanie tiez neni zdrave,,,,,

stanulka551
16. okt 2010

Jeeejky to je hrozne aka som ja hladna posledny tyzden 😀

macina_k
16. okt 2010

@cara.m Tak já ráno váha 53,0 kg

cara.m
16. okt 2010

@macina_k tak to máš super 😉 já na to zapoměla, ale zvážím se tedy odpo, ale musím vytrávit po jídle, teď mám v sobě plno karbanátků 😀 tak jak slehnout stoupnu na váhu a písnu 😉

drobcok
16. okt 2010

jeeeeeeej,ze 53 kg tak to uz som dlho nevidela,ja uz mam peknych 57 a len sa zagulatievam a zagulatievam 🙂dnes mame oslavu,mala ma 3 ročky tak uz sediim zas pri torte 🙂 to je strasneeeeeeeeeee

macina_k
16. okt 2010

@drobcok To já jsem si teď taky dala zákusek ke kafíčku 😀

drobcok
16. okt 2010

mnaam tak si len dajme kym mozme 🙂 potom sa bude dietkovat 🙂

cara.m
16. okt 2010

@macina_k na mě čeká závni a ráno do mě už padla čokoláda 🙂

cara.m
16. okt 2010

@drobcok no já stále nějak doufám, že po porodu to opadne samo 😀 aspoň většina kamarádek to tak měla, tak doufám, že nebudu výjimka 😨

drobcok
16. okt 2010

no my maskrtniičky.ja musim niečo sladkee kazdy den,lebo potom som veelmi nervoozna 😝 ale uz to vydrziime.hmm mam dalsii probleem,nejako sa mi nedaa v noci spat,ttuto noc som bola hore od 2 do 5.a to som doteraz vyspavala ako babatko.neviem čo to zas.či moc premyslam či čo,dufam,ze bude lepsie

drobcok
16. okt 2010

@cara.m vieš čo ja som chodila na vyzierky este aj ked som kojila.aspon tu jednu dobosku som určite kazdy den musela mat.ale nie je to takee strasneee,aj tak budes vačšinou kdesi von kočikovat tak na to aj zabudneme

cara.m
16. okt 2010

@drobcok já jsem se cpala i před těhotenstvím sladkým, hlavně čokoládama a nepřibírala jsem. Ale mám obavy, že by to mohlo být po těhotenství jinak a to se mi bude špatně zvykat 😒

drobcok
16. okt 2010

aleeeeee nie neboj,ved zas tolko toho nepojees,

janettan
16. okt 2010

@vikaki Ďakujem za reakcie 🙂

janettan
16. okt 2010

@drobcok So spánkom som mala cez týždeň problémy aj ja. Vo štvrtok som sa zobudila o 2.00, šla som na WC a potom som už do rána nemohla zaspať..... A tiež sa teraz budím už pred zazvonením budíka a som vyspatá ... Kolegyňa v práci mi hovorila, že ona posledný mesiac tehotenstva spávala v noci len pár hodín a cez deň bola k.o.

macina_k
16. okt 2010

@drobcok Se spánkem mám problémy už dlouho a s postupujícím těhotenstvím je to čím dál horší ☹
Poslední dobou spím tak od 2 do 4 a pak musím vstát a snídat, protože už mám hlad 😀 A to jím ještě tak mezi 9 a 10 večer.
Po snídani si ještě lehnu ale už neusnu, tak čtu. Nevím čím to je. Malá v noci kope, ale nevím jestli je to tím. Taky přítel chrápe 😀 😀

lavazza
16. okt 2010

Tak dnes jsme objížděli Pardubice a Hradec kvůli kočárkům. Manžel se se mnou nebaví,protože sem neustopila v barvě. Že prej nedělám žádný kompromisy.
Nakonec máme kočárek s aretací Tako Warrior, nad kterým sem nikdy nepřemýšlela.
Byli sme v Opatovicích a čekala sem tam teda větší výběr. Měli tam Firkony, ale byly takový rozhrkaný.
Sem z toho pěkně unavená.

macina_k
16. okt 2010

@lavazza jakou barvu nakonec

macina_k
16. okt 2010

@lavazza o barvě my jsme moc nediskutovali, ale o typu kočárku jsme se hádali taky. ☹ Už ho máme sice koupený, ale byl to boj. Přítel mi řekl, že mám vysoký nároky 😒 a že chci kočárek za sto tisíc 😉
Nakonec jsme koupili

albao
16. okt 2010

@janettan Tak ja som tiez vo stvrtok tak zle spala, ze som si musela v piatok zobrat dovolenku. Bola som uplne grogy ☹ Najprv som sa zobudila okolo druhej, ze mi treba na WC, potom som si nevedela najst polohu na spanie, potom Hanicka zacala koapt, potom zacal moj muz chrapat a zrazu budik 🙄 Asi si fakt musime zvykat 😅 No nejak to uz vydrzime 😀

vikaki
16. okt 2010

@renatka100 tak nakoniec som si objednala tu odsavacku BERTONI za 13.5 eur,da sa na nu nasrobovat hociaka flaska,je sice jednoducha,z tych najlacnejsich ale mne postaci...dalsie dieta potom uz neplanujem http://www.e-baby.sk/pre-mamicky/odsavacky-mlieka/

kamusek
16. okt 2010

@macina_k Přidávám se k vám. Taky už bych chtěla "slavit" silvestra ve 3 🙂

misag23
16. okt 2010

@macina_k Tak to máme stejný. Teda já jsem dřív se spánkem problémy neměla, ale teď je to čím dál tím horší. Za noc chodím tak 3x na WC a potom nemůžu vůbec zabrat. Navíc mimi teď kope v noci nejvíc a manžel taky často pěkně chrápe 😠

vikaki
16. okt 2010

@misag23 tak to s tym chrapani tiez poznam,casto sa stahujem do druhej spalne a hlavne teraz v tehotenstve lebo potrebujem viac miesta,a manzel sa boji aby ma omylom nebuchol v spanku do brucha