Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojte!!!
Tak ja sa netrapim s vahou, v tehu knizke mam +5kg, na vahe je to 80 kg, co pri mojej vyske 170 cm je aj dost ☹ ale netrapim sa 🙂 🙂 🙂 hlavne, ze babo je zrave a v poriadku.... ked sa narodi, bude moznost chudnut 🙂 🙂 🙂
zatial stale obleciem vsetky svoje povodne veci, len ich nezapnem okolo brucha 😀 😀 😀 takze vsetko mam v bruchu 😀 😀 😀
koncom oktobra ideme na sono v 30.tyzdni, tak uvidime, ako sa mala ma a ako sa jej dari, ci sa uz otocila....
ja zas verim, ze na silvestra budeme este 2, nech sa mala moc netisne von, rada by som mala domace sviatky 🙂 🙂 🙂
@albao Praveze ja som bola chuda, teda aj som. Na bruchu teda ani gram tuku... ☹ Len trosku brusko a na nom tenka kozu ☹ Cely vikend som sa prejedala, dnes som sa odvazila a prirastok 0 g ☹
@kakaovyrez no tak mas podla mna super-metabolizmus. Co by som sa za to dala ja 😀 Pokial papas pestru stravu, babenku je vyborne a netreba sa trapit 😉
@monik1 neboj, ked sa ti to stane, hned to budes citit, je to taky dost neprijemny pocit
@kakaovyrez netrap sa 🙂 🙂 🙂 ak ti doktor nic zle nepovedal, tak babetku je super, rastie a je v poriadku 🙂 🙂 🙂 bud rada, ze nebude teolko zhadzovat 🙂 🙂 babo ta potrebuje kludnu a vyrovnanu, takze nestresovat, oddychovat a klud nervov 🙂 🙂 🙂
ahojte, uz ste vyberali fusaky? ja premyslam nad womar alebo emitex, neviete nahodou ktory je lepsi?
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
ahojte baby, tak som po vikende spät 🙂 vy ste teda toho stihli popisat 😉
tiez si myslim ze priberanie v tehu je dost individualne, ja som pribrala 10kg, vobec neviem kde sa to vo mne vzalo 😀 brucho mi doteraz stvrdlo len 1x a dost ma to vylakalo. odvtedy uz nie. hlavne nestresovat, na zhadzovanie bude casu dost aj po porode. som zvedava ake velke babatko porodim, kedze uz teraz som tak vela pribrala, do porodnice neberiem mensie velkosti ako 62, a to dufam ze bude stacit. no hadam sa väcsie nenarodi, ja som mala, pred tehu 164 a 50kg 😅
Ahoj holky, tak mám dnes za sebou další kontrolu - kvůli plodovce. Prý jí máme stále málo, ale není to kritické. Malá váží 1100g, je to málo? Nebo tak akorát? A byli jsme i na 3D, ale nic nevyšlo, nožičky i ručičky před obličejíčkem, tak snad příště....a stále je to holka 🙂 A cukrovku máme 5,0 , takže taky dobrý.
@albao to je dobra uvaha... 😀 ale co uz narobime? hlavne nech je zdrave, je mi jedno kolko budem musiet po porode zhodit. ozaj, a ako casto chodis teraz k svojej dr? mne kazala zasa len o mesiac...neviem, lebo niekde som citala ze cim blizsii termin porodu, tym sa chodi k dr castejsie
@cara.m dufam, ze mas pravdu. Nejak sa mi totiz zda nafuknuty aj moj zadok 😅 😝 Ale to sa spravi ... vybeham
@louisiana no ja chodim kazde 3 tyzdne teraz. Ja som mala nejake problemiky okolo 17-20tt, tak odvtedy mi to tak vyslo, ze som musela 25tt na kontrolu babatka, 28tt na kontrolu aj s testom an cukrovku a teraz v 31tt idem na to posledne morfologicke sono. Aj ked uz minule sme nasli mechur, creva, srdiecko, ... 😅 Chudatko, cele bolo presvietene.
A teplo je aj mne 😉 Ja som zimomrava, ale s tehotenstvom sa to zlepsilo. Ale zial prekrvena som az tak, ze mi praskaju cievky v nose uz od 20tt.
Ahoj holky, teraz som narazila na túto skupinu a pomaly vás čítam. Ja som pribrala zatiaľ 5 kg, ale dnes som bola na sone a drobec má cca 1840g a to som v 30tom týždni. 😲 Inak aj ja som niekde čítala, že by sa v posledných dvoch mesiacoch malo k Dr. chodiť častejšie a to ma už druhýkrát objednal na kontrolu až o 5 týždňov. To sa mi zdá nejako veľa. ☹ Ako často chodíte vy?
Já chodím na kontrolu co 3 týdny, ale kdybych chodila častěji, tak bych se nezlobila. Věděla bych, že je vše ok
@louisiana ja tiez to iste. Vzdy som mavala studene nohy a nosila viac vrstiev a teraz chodim v bunde a kratkych rukavoch. Aspon nepotrebujem vela oblecenie 🙂
ja chodim na kotrolu kazde 3 tyzdne a teraz idem az na 4 tyzden po Vsech svatych, mozno aj skor ked mi bude tvrdnut brucho...
ahoj maminy - tak mame konečne za sebou glukozovy test 😖 fujtajbl 😠 no popravde jsem se tam téměř složila, asi po hodince mi prišlo špatně a zatmělo se mi před očima, tak doufám, že budu výsledky ok. No jsem zvědavá jak zvládnu porod, když odpadávam i na blbých glukozových testech 😀
Koukam že už vám tvrdne bříško ve velkým ☹ prckové zlobivý - tak se hlavně šetřete! Nám se to naštěstí zatím stalo jenom 2x a hned to rychle změklo 🙂 Ale minulý týden jsem nestihla jít plavat a hned jsem cítila bolavý záda - takže fakt doporučují všem vypravit se do bazénu.
Jinak jsem včera vytáhla tatínka na čumendu po kočárcích a pořád nevím jaký. Vlastně vím že chci Mutsyho ale nemůžeme se domluvit na tom jaký typ...je to věda. Naše maminy to měli jednoduchší, když byl jenom jeden kočárek a šmitec 😎
@albao no len 5, pretože mi bolo na začiatku dosť zle a celé tri mesiace som jedla len suché rožky,na raňajky, obed aj večeru 😒 no ja sa ako veľryba cítim už tak zo dva týždne. Každý tretí týždeň na kontrolu? No na to, že som od 7 týždňa na rizikovom mi príde, že chodím potom ozaj nejako málo na tie kontroly ☹
Ahojte baby! Teraz som len našla Vás, ja mám termín na 8.1.2011 alebo na 19.1.2011.
Som z okrese Komárno, a budem rodiť v Komárne. Je tu niekto z okrese Komárno? Čakáme chlapčeka. 🙂

@ellahop jejdanenku, uz 1680g? Panecku, to uz je krasne babenko! Ja som tiez 30tt, ale ideme na kontrolu az o tyzden. Tak som zvedava. A s touto pupocnou snurou blahozelam, to je vynikajuca spravicka 😉
@kakaovyrez myslim, ze kolko si pribrala ty nie je pre babatko podstatne. Podstatne je, ze si babatko drzi peknu vahu a dobre rastie. Buclatejsie tehulky naberu kludne menej. Ja som bola chudsia a zase priberam na moj vkus az prilis. Ale nezblanzim sa, ked ono to na mna skace same 😠 😀 Proste sme obe nejaky extrem, ale ked babatka prospievaju, tak na tom predsa nezalezi.x-) Nemozme mat vsetky rovnaky metabolizmus